Rüyada Çuvaldız Görmek

Rüyada çuvaldız görmek, evin hanımına; ona ip geçirmek, eşin hamile kalıp çocuk doğurmasına; doğumun söz konusu olmadığı hallerde yolculuk yapmaya delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; İğne, Çengelli İğne)

Rüyada çuvaldız görmek ne demek, eşinizin hamile kalmasına ve kız çocuğu sahibi olacağınıza yorumlanır. Ayrıca güç ve güvendir.

Rüyada görülen çuvaldız, halkın işlerini düzelten ve halk arasında sevgi oluşturmaya çalışan bir kimse ile tabir olunur. Rüyada çuvaldız görmek, acı sözlerle tabir edilir. 

Rüyasında bir çuvaldızla herhangi bir şeyi diktiğini görenin, gereksiz hareketleri ile acı ve aşırı sözlerle etrafındakileri kırmakta ve incitmekte olduğuna delalet eder. Bir başka rivayete göre de: Rüyada çuvaldız görmek, hanıma işarettir. Bir kimse rüyada kendi elinde çuvaldız bulunduğunu görürse, onun hanımının hamile olmasına ve kız çocuğu doğurmasına işarettir. Eger hanımı hamile değilse, o kimse yolculuk yapar.

Rüyada çuvaldız görmek ne demek, evin hanımına; ona ip geçirmek, eşin hamile kalıp çocuk doğurmasına; doğumun söz konusu olmadığı hallerde yolculuk yapmaya delalet eder.

Çuvaldız

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir