ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Abla Görmek

(Bakınız;Kardeş) Rüyada ablanız olduğunu ya da ablanızı görmek müjdeli bir haber alacağınıza, ömrünüzün uzun olacağına delalettir. Ayrıca bu rüya aile üyelerinin bir araya gelerek toplanmasına, rüya sahibinin ev halkına bağlılığını göstermesine işarettir. Başka bir yoruma göre de bu rüya, mesut bir evlilik yapacağınıza ve bir kız çocuğu doğuracağınıza; Rüyayı gören kişi erkek ise ummadığı bir yerden para alacağına işarettir. Ayrıca bu tarz bir rüya, ablanız sizden ayrıysa onu ziyaret etmeniz gerektiğine de yorumlanabilir. Rüyada abla görmek, yaptığınız işte ya da ilerde yapacağınız bir işte karşılaştığınız zorluklar karşısında itibarlı birisi tarafından kollanıp gözetileceğiniz anlamında gelir. Rüyanızda ablanızı görmeniz, bütün işlerinizde koruma göreceğinize ve ömrünüzün uzun olacağına işarettir. Rüyada kişinin bir ablası olduğunu görmesi, ailesi içinde çok sevildiğine işarettir. Rüyada ablasını yanaklarından öptüğünü gören kişi, mutlu bir geleceğe sahip olur.

Abla rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

17
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Şerif

Eğer iyi bir şey ise, her gün buraya bakacağım. Eğer doğru olursa, her gün gördüğüm rüyayı buradan bakarım. :))))

05.08.2013 11:29:47

Yasemin

Rüyamda bir erkek yakınıma (biraz belirsiz kim olduğu) ait (erkek kardeş olabilir ama erkek kardeşim yok benim) 2 katlı, oldukça küçük bir deniz kenarında, sanki bir liman gibi bir yerde terkedilmiş, içinde eşyalar toparlanmış ve her yer toz, kir. Ablamla ben evi biraz olsun yaşanabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Temizlik yapmak için temiz su bile yok. Yerlerde kirli sular var. Bulabildiğimiz en temiz suyla biraz toz alıyoruz ve annemin (annem şu an hayatta ama hasta) çok eski yıllardan kalma masa örtülerini buluyoruz bir yerlerden, temiz örtüler. Onları örtüyoruz temizleyemediğimiz yerlerin üstüne. Sonra uyandım sanırım gerisini hatırlamıyorum çünkü.

14.04.2014 10:49:21

Meraklı

Rüyamda kendi köyümde idim. Bizim bir akrabanın kızı tandırda ekmek yapıyordu. Ekmek istedim çok canım çekti. “Dur, bunlar olmamış. Olan bir tane vereyim” dedi. O ararken ben de olmamış dediği ekmeklere bakıyordum gayet iyi idi. Bu arada elimde biraz ekmek vardı yiyordum, nerden geldi bilmiyorum. Tam o anda ablamı gördüm “Aaa tamam ablamda ekmek varmış ondan alırım” dedim. Uykudan uyandım.

27.10.2014 14:44:06

Gulızar Y.

Rüyamda ablamla beraber rahmetli annem için komşuları toplayıp Kur’an okutup lokum dağıttık. Bu kadarı aklımda, sizce açıklaması ne olabilir? Teşekkürler.

18.11.2014 21:39:32

Krzmtk

Rüyamda ablamın bir çocuğu olmuştu ama ablamın haberi yoktu. Haberi ben verdim ablama “Gözün aydın bir çocuğun oldu” dedim. Anlamını öğrenmek istiyorum.

13.12.2014 14:21:19

Salim K.

Ablamın ölümünü gördüm sonra tabutu açtığımda hasta olduğunu gördüm.

21.12.2014 13:22:27

Burcu

Rüyamda eski sevgilim yaşadığım yere bana haber vermeden gelmiş. Sonra yine bana haber vermeden görev nedeniyle başka bir yere gidiyor. Telefonda onunla tartışıyor tartışıyoruz. Ailede bu tartışmaya şahit oluyorlar ve elime hediye altın saat tutuşturuluyor. Eski sevgilim de o saatin kendisinden bana hediye olduğunu ve ablasının (gerçekte ablası yok) selamı olduğunu dile getiriyor. Ben de ona neden haber vermediğini sorduğumda sessiz kalıyor ve ben de sinirlenip telefonu kapatıyorum. Bu rüyayı bir türlü yorumlayacak. Yardımcı olabilir misiniz?

16.01.2015 07:46:59

Esra Y.

Rüyamda üvey ablamı gördüm, bana mavi yılan gösterdi. “Dikkat et” dedi. Dik, uzun, geniş, taş bir merdivende oturuyoruz. Ben de “Korkma” dedim ve yılan piton yılanı benim bacağıma değerek taş merdivenin arasına girdi. Rüyamın devamında birkaç tane yılan daha gördüm ve kaçtım. Bir inşaat gibi bir yermiş, duvarı beyaz kirece boyamışlar ve iki yuvarlak delik var. Deliğin diğer tarafından birisi bana bakıyormuş. Deliğin birinde kesik kablolar, diğerinde bütünleri kesikleri o tarafa üfledim, bütünleri aldım ve oradan çıktım.

17.04.2015 10:15:48

Kuzey

Rüyamda ablamın çıplak sırtını gördüm. Ablam çıplaktı, sadece külot vardı beni bu rüya hakkında aydınlatırsanız sevinirim.

22.08.2015 19:32:59

Dilan B.

Rüyamda ablamın karnındaki çocuğu ile birlikte öldüğünü görüyordum.

11.11.2015 06:50:50

Emel B.

Rüyamda ablamın bana kırmızı renkte bir kısa bot aldığını gördüm ama başka bir ayakkabı giydim onu giymedim. Acaba nasıl yorumlarsınız?

12.11.2015 09:46:38

Veysel

Hayırlı günler. Geçen gece rüyamda annemin Hazreti Ali hakkında bir şey anlattığını duydum sonra ablam Hazreti Alinin adını söylediğinde benim dizlerim tutmaz oldu ve yere yığıldım daha sonra ablam beni yerden kaldırdı ve bir yere oturttu, karşımda hamile bir komşumuz vardı daha sonra kendimi uzanmış hissettim. Rüyam böyle nasıl yorumlarsınız acaba? Şimdiden teşekkürler.

08.10.2016 22:44:22

Adnan D.

Babamı 5 ay önce kaybettim. İki ablam babamın mezarı başındaydı babam ise çıplak bir şekilde onlardan kaçmış gibi mezarlığın dışındaki yolda evin yönüne gidiyordu. Babamı tuttum gelmesini istedim ablalarımda babamı gördüler,ablalarım babam yüzünden küsler. Yorumunuzu bekliyorum.

09.05.2017 12:00:17

Belgin

Ben ölmüş olan ablamı evinin içinde rüyamda gördüm. Oğlunun yapmış olduğu evliliği tasvip etmediğini ve bizim niçin o bayanı evinden atmadığımızı sorguluyordu. Ben de o bayanı saçlarından tutarak dışarıya atmaya çalıştım. Tabii şunu da belirteyim biz de bu evliliği tasvip etmiyoruz bir yıldır eniştem ve de yeğenimizle görüşüp konuşmuyoruz. Ben bu durumdan çok rahatsızım.

25.05.2017 11:58:42


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2017 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook