Rüyada Dalmak Görmek

Ayrıca bkz: Dalma Görmek, Suya Dalmak

Rüyada denize dalmak riske girmemelisiniz yoksa mal kaybına uğrayabilirsiniz demektir. Eğer rüyada denize dalıyorsanız, riske girmekten vazgeçmeniz gerektiğinin işaretidir. Aksi takdirde, mal kaybına uğramanız mümkün.

Rüyada yüksek bir tramplenden atlayarak havuza veya denize diplere kadar daldığını görmek, işinizde çok çalıştığınıza ve kazancınızın da çalışmanız nispetinde çok olacağına delildir. 

Rüyada bir dalgıç elbisesi giyerek denize daldığını gören, çok bilgili bir kişi olduğu için, her girdiği işi başarı ile yerine getirecek demektir. Bir gemide birçok dalgıçların denize daldıklarını seyretmek, sizinle birlikte çalışan arkadaşlarınıza öncülük (ustalık) ettiğinize, onlara bilmedikleri bazı hususları öğrettiğinize işarettir.

Dalmak

“Rüyada Dalmak Görmek” için bir yorum

  1. Denizde suyun altındayım. Nefesim yetmedi, nefes aldım ve şaşırdım. Demek ki oksijeni ayırıp nefes alabiliyorum dedim. Daha güzel bir mavilik sardı etrafımı. Okyanusmuş. Bir de okyanusa dalayım dedim ama yukarı doğru yüzdüm. Muhteşem bir mavilik, ucu bucağı yok. Hayırdır inşallah.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir