Rüyada Darbe Görmek

Ayrıca bkz: Bayılma, Göz, Kan 

Rüyada darbe görmek genellikle olumsuz anlamlar taşımaktadır. Ailenizle yaşayacağınız sıkıntılı durumları, işte yaşanan ekonomik krizleri, düşman tarafından hain planlar kurulduğunu, belli bir süre para sıkıntısı çekileceğini gösterir.

Rüyada darbe görmek tabiri bir kişiyle yaşayacağınız bir tartışma sonucu akıllı hareket edeceğinizi ve sizin kârlı çıkacağınızı işaret eder. Öfkeden gözü dönmüş fevri bir kimse aklını çelmeye çalışıp, sizden kötülük yapmanızı isteyecektir. Bu konuda sağlıklı düşünmeli ve sonuçlarını hesaplayarak kararlar vermelisiniz.

Rüyada Göze Darbe Almak 

Rüyada göze darbe almak hem olumlu hem de olumsuz yönlerden tabir edilir. Rüya sahibinin gece gündüz kafa yorduğu yatırımlar kendisine kazanç kapısı olarak geri dönecek. Böylelikle şansı yaver gidip bütün maddi sıkıntılarından kurtulacak. Rüyada göze darbe almanın bir diğer anlamı kısa sürede tanıştığı bir kişi ile evlenmeyi fakat bu evliliğinde umduğunu bulamayacağını anlatır.

 

Rüyada buruna darbe almak kısmet olarak yorumlanır. Rüya sahibinin kısmeti artacak ve uzun süredir hayalini kurduğu mutlu yuvanın kapılarını aralayacak.

Bir başka yorumcuya göre rüyasında burnuna darbe alan kişinin ailesinden ve arkadaşından aldığı destek kesilecektir. Bu durum yalnızlığa ve psikolojinin bozulmasına yol açabilir.

 

Rüyada bıçak darbesi almak iş hayatı demektir. Rüyayı gören kimse büyük bir mevkiye yükselecek ve saygıdeğer ve itibar gören biri olacaktır. İşinde yaptığı atılımlar ile patronlarının gözüne girecek ve iş yerindeki konumunu sağlamlaştıracaktır.

 

Rüyada Kafaya Darbe Almak

Rüyada kafaya darbe almak umulmadık kötü işlerin başa gelmesi olarak yorumlanır. Kişi tam da feraha ermişken eski yaşanmış bir olay tekrar gündeme gelecek ve bu konu hüsranla biteceğine delalet eder. Bu olay sonucunda her iki taraf maddi ve manevi zarar görebilir.

 

Rüyada arabanın darbe alması rüyayı gören kimsenin artık canını sıkan ve bunaltan kişileri hayatından çıkarıp onlarla görüşmeyeceği şeklinde yorumlanır. Bu rüyanın bir diğer yorumu sağlıkla ilgilidir. Yakın zamanda doktorun tavsiyesi ile ameliyat olup sinsi bir hastalığınızdan kurtulacaksınız. 

Rüyada Darbe Olduğunu Görmek 

Rüyada darbe olduğunu görmek ekonomik anlamda kişinin yaşayacağı darbelere işarettir. Borç verdiğiniz bir kişi borcunu ödemeyecek, kefil olduğu kişi haciz şokuyla karşılaşacak, bankadaki işleriniz sonunda mahkemede bitecektir. Eğer daha önceden yatırım yaptıysanız yatırımlarınız boşa gidecek ve size hiçbir gelir sağlamayacaktır.

Rüyada Darbe Yapıldığını Görmek 

Rüyada darbe yapıldığını görmek rüya sahibini yeni sorunlar bekliyor demektir. Kişi hem iş hem de aşk hayatında sorunlar yaşayacak ve kendini çıkmaz bir yolun içinde bulacaktır. Bu durum kendisini çok etkileyecek ve ailesinden ayrılarak uzak bir yere yolculuk yapacak. 

Rüyada darbede ölmek rüyayı gören kimseyi ve yakınlarını iyi günlerin beklediğine işaret eder. Kişi eline geçen fırsatları iyi değerlendirip kârlı çıkacak. Maddi ve manevi anlamda huzura erecek ve ömrünün sonuna kadar gülücükler yüzünden eksik olmayacaktır.

 

Rüyada polisin darbe yapması iyi ahlak ve sağlıklı yaşam olarak yorumlanır. Kişi ömrünün sonuna kadar sıhhatli, afiyetli ve huzur dolu günler yaşayacak. Çevresine gösterdiği yardımsever davranışlar sayesinde herkes tarafından sevilen ve sayılan biri olacak.

Rüyada Darbe Girişimini Görmek 

Rüyada darbe girişimini görmek yasa dışı girilen bazı kötü işlerden darbe almayı, arkadaşların da bundan etkileneceğini, bu helal kazanç getirmeyen işlerden dolayı kişiyi geri alınması imkânsız kötü olaylar beklediğini gösterir.

Rüyayı gören kişi darbe girişimini durdurmaya çalışıyorsa, bu rüya azamet ve üstünlük anlamlarına gelir. Kişi toplum içinde yapacağı bir sohbet ya da fikir alışverişi sonrasında sözüne itimat edilen ve saygın biri olacak. Bunu duyan bazı kimseler gelip akıl danışacak ve sonrasında ismi yakın çevrelerde popüler olacaktır.

Rüyada Darbe Görmek Diyanet 

Rüyada darbe görmek diyanet anlamı bir kimsenin hayır duasını aldığınızı ve arkanızdan sürekli dua eden birinin olduğunu gösterir. Aldığınız bu hayır duaları sayesinde attığınız her işte başarılı olacağınıza ve Allah’ın da rızasını kazanmış bir kul olarak ömrünüzü sürdüreceğinize delalet eder.

Darbe

“Rüyada Darbe Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda asker benim ilçemde, başlarında şimdiki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN darbe yapmış. Askerlerle birlikte bir sağa, bir sola geziyor. Bir şeyler konuşuyor ama anlamıyorum. Yorumlarsanız sevinirim. Hayırlı günler.

    1. Yazınızı tam 6 yıl sonra tüylerim diken diken bir şekilde okudum Mehmet bey. Siz bu rüyayı gördüğünüzde 15 Temmuz henüz yaşanmamıştı. Allah size resmen ülkede bir yıl sonra dönecek olan dalavere’yi haber vermiş. Allah size açık ve net bir şekilde Kimin darbe yapacağını bildirmiş. Ben de bu yazınızdan tam olarak 6 yıl sonra size soruyorum; “SİZCE KİM YAPMIŞ BU DARBEYİ?”

      SİZ KESİNLİKLE BOŞ BİR İNSAN DEĞİLSİNİZ. ZİRA BU TÜR RÜYALAR BOŞ İNSANLAR TARAFINDAN GÖRÜLMEZ.

      ALMANYA’DAN SEVGİLER.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir