ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Deniz Görmek

Rüyada denizin içinde denizde olmaması gereken hayvanlar yani denizde nefes alamayacak kedi köpek gibi hayvanlar görmek hayallerinizin çok büyük olacağına ve bu hayalleri gerçekleştirmek için çok fazla inancınız olacağına işarettir. Rüyada kuşların denize düştüğünü görmek başınızın üstünde dolananların size zarar veremeden suyun içine dalacaklarının işaretidir. Rüyada deniz görmek arzuların gerçekleşmesine, mala, işe, sanata; bitimsiz ihtirasa, tehlikeli iş ve dünya münasebetlerine işaret eder. Rüyada denize girmek devlet yönetimine yakınlık peyda etmeye işarettir. Rüyada denizin ortasında yatmak devlet hizmeti görmeye delalettir.

Deniz rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

814
163
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

Canan K.

Bazen tekrarlar olmuş fakat çok güzel ve geniş anlatılmış. Denize girmek, deniz görmek, denizde yüzmek, denizden su almak gibi maddelere ayırsanız veya daha belirginleştirseniz okumamız açısından da kolaylık sağlamış olursunuz. Teşekkür ederim.

17.06.2013 12:27:13

Kardem İ.

en son baktığımdan sonra tekrarlar azaltılmış ve yeni yorumlar eklenmiş, sanırım diğerlerinde de ciddi bir düzenleme var, elinize sağlık...

25.06.2013 10:55:48

Mert K.

Rüyamda denize yağmur yağıyordu ve ben denizde yüzüyordum, rüyada denize yağmur yapması ne demek olur ki? Tabi rüyamda başka nesnelerde vardı ama en ilginç tarafı buydu.

27.06.2013 11:55:12

asya

Rüyamda deniz kenarındayım. Denizin içi görünüyor berrak bir su. İçinde bir sürü pide var ve ben elimde bir araçla o pideleri yakalamaya çalışıyorum. Bir tane büyük bir pide yakalayıp sudan çıkardım. Yorumlarsanız sevinirim.

28.06.2013 18:13:41

Aziz

İyi günler. Ben rüyamda denizde gusül abdesti aldım. Manası nedir acaba?

02.07.2013 08:27:35

Elçin.

Bir adada ailemle kulübelerde yaşıyorduk, mutluyduk. Sonra ben denize girdim hep belime geliyordu su, hafif dalgalıydı. Lütfen biri anlamını söylesin.

19.09.2014 23:18:38

beyazkartal

Harika ben de denizde olmayacak bir hayvan görmüştüm.

06.07.2013 12:26:34

Alyssa

Peki rüyada Tsunami görmek nasıl yorumlanır acaba?

08.07.2013 15:32:49

muge

Ben denizi çok dalgalı gördüm yüzmeye çalışıyorum ama hiç ilerleyemiyorum. Bir de bir sürü yengece benzer hayvanlar vardı onlar sonra kayboluyor. Deniz durgunlaşıyor ben biraz yüzüyorum ve balık tutanları görüyorum çok karışık bir rüyaydı. Anlamı ne sizce?

12.07.2013 14:23:45

Aydın Y.

Rüyamda İstanbul boğaz köprüsünden geçerken denize baktım. Boğaz suyu çekilmişti. Kendimde çekilen yerden yürüdüğümü, gezdiğimi gördüm. Yorumlarsanız, teşekkürler?

01.09.2013 11:21:37

Müjdat T.

Rüyamda bir cinayet işleniyor cinayeti görmüyorum ama biliyorum. Burnumdan önce kırmızı sonra siyah kan geliyor. Sonra deniz kenarına gidiyorum, denizin gün batımıyla karardığını görüyorum.

14.07.2013 09:43:34

Sezgin

Merhaba arkadaşımın 4 yaşında ki kızı beni deniz üzerinde bisiklet sürerken görmüş… Ne anlama geldiğini yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.

23.07.2013 11:35:02

Aykut S.

Rüyamda denizin ortasında evim var ve kıyamet kopuyor deniz geri çekiliyor ve taşıyor herkes orada toplanmış dalgalar geliyor birden la ilahe illallah sesleri geliyor. Yorumlarsanız sevinirim teşekkürler.

23.07.2013 11:52:46

Mehmet Ali

Rüyamda büyük bir gemideyim sıra sıra yolcular var ama yüzlerini görmüyorum. Bir abiyle konuşuyorum ama mutluyuz sonra gemi karaya çıktı tekerlekli araç olup süratli bir şekilde bir yokuş çıktı. Süratli bir şekilde iniş indi, inişte suya girdi, çok süratli ve beni suyun içinde oturduğum oturakla kaldırıp otomatik bir şekilde suya atıldım ve hemen yüzüp işaretli bir yere çıktım sonra şehri gördüm ve uyandım.

30.07.2013 02:27:17

Emre

Benim rüyam ise tamamen ilginçti. Ben denizin üzerine renk renk serilmiş havluların üzerinde yürürken eski kız arkadaşımı görüyorum, o havluların üzerinde oturuyor. Ben de ona doğru yürüyorum ancak bir anda çekiç kafa köpekbalığı çıkıp geliyor, saldırmaya başlıyor. Herhangi bir ısırma gibi bir durum söz konusu değil ama üzerinde yürüdüğüm havlular sarsılmaya başlıyor. Ben de eski kız arkadaşımı kurtarmaya çalışıyorum. İlginç bir rüya gördüm ya hadi hayırlısı.

22.08.2013 15:47:10

Çok Zor Durumdayım

Rüyamda yeşil bir denizdeydim, yüzerek çıkmaya çalışıyordum ama rüzgar esip beni denizin ortalarına atıyordu. Yanımda teyzem ve dayım da vardı ama onlar mutlu mutlu yüzüyorlardı, bana yardım etmediler. Çok yoruldum ama sonunda çıktım. Bir baktım ki üzerimde hiçbir şey yok sonra birden karşıdan insanlar geliyordu, ellerimle üzerimi kapatmaya çalışırken üstümde mayo olduğunu fark ettim. Ne anlama geliyor? Lütfen yardımcı olun.

12.09.2013 19:11:29

Meryem Ö.

Rüyamda deniz üzerinde yürüyen altından bir filin üzerindeydim. Ne demek?

17.09.2013 21:31:37

Gülseren

Denizin dibinde yürüyorum, çıkış yolu arıyorum fakat bir türlü bulamıyorum. Sonunda zorlanarak denizin üstünde sırt üstü duruyorum ve çok zor kurtulup güzel bir adaya çıkıyorum.

18.09.2013 10:20:22

Rüya

Ben rüyam da kızımla birlikte sahil kenarındayız, birden bire dalgaların yükseldiğini gördüm. Hemen oradan uzaklaşmaya başladık, bir yokuş çıktık. O yokuşta bir engel vardı, engeli de aşıp düzlüğe vardık. Düzlüğe çıktıktan sonra arkamızı dönüp baktığımızda denizin üzerinde bir sürü ölü insan vardı ve babam onlara yardım etmeye çalışıyordu ve denizin rengi o kadar güzeldi ki. Tek söylediğim şey “Denizin rengi ne kadar güzel” devamlı bunu tekrarlıyordum.

18.09.2013 21:43:03

Gülhan

Ölünün denizde yüzmesi, ne anlama gelir?

20.10.2013 11:53:38

Elif

Rüyada ölmek için denize kendimi attığımı gördüm. Lütfen bana anlamını söyleyin.

03.11.2013 14:24:19

Ceren

Tertemiz bir deniz masmavi dibi gözüküyordu. Deniz ikiye ayrılmış, ben ve eşim arabayla yol üzeri araba sürüyorduk, denizin ortasında sürüyorduk ve ilerledikçe ayrı olan deniz birleşti ve biz devam edemedik... Ne demek bu? Teşekkürler.

05.11.2013 00:39:48

Tuğçe A.

Rüyamda berrak, su yeşili bir deniz gördüm. Denizi izledikçe hayran kalıyordum. Rüyamda da sürekli “Ben denizde yüzeceğim” diyordum. Anlamını yorumlayabilir misiniz acaba?

11.11.2013 18:53:06

Hülya

Denizin içinde evim olduğunu gördüm. Denizin üstünde taşlarla köprü vardı. Geziyordum ve ayağım suya düştü ve hemen çektim. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

02.12.2013 19:16:59

Hülya

Vapurdan denize düşen bir sürü çocuk görüyorum. Anlamı nedir? Yorumu varsa, yorumlarsanız sevinirim.

04.12.2013 15:33:35

Seviyormusun

İyi günler. Ben 2 gün peş peşe deniz gördüm. İlk gördüğüm rüyada çamurlu bir tepeye doğru çıkıyorum. Baya yüksek çıktıktan sonra da deniz gördüm, berrak ve sakin dümdüz. Ertesi gün de gördüğüm yine deniz. Kendimi uçakta giderken, denizin üstünden uçarken ve deniz çok dalgalı, bulanıktı. Teşekkürler şimdiden yorumunuz için. Saygılar.

05.12.2013 09:54:58

Osman

Rüyamda sefer yapan bir vapura binecektim sözde. Bir anda baktım denizde ipe tutunmuş, o ip bizi karşıya geçiriyor. İpe tutunan Türkiye’de tanınmış birçok insan vardı. En son denizden çıkarken de suyun çok yapışkan ve bir hayli zorlanarak nefes nefese kalarak çıktığımı hatırlıyorum. Suyun böyle olması ve sonu farklı olması merak ettirdi, gerçekten. Yorumlarsanız çok iyi olur. Teşekkürler.

25.12.2013 02:11:07

7uyuyanlar08

Rüyamda denizin kabarıp yükselerek 5. kattaki evimin pencere hizasına kadar geldiğini gördüm, hatta çok az bir miktar pencereden içeri sızıyordu. Anlamını merak ediyorum.

25.12.2013 13:00:45

Kençel

Denizin içine dalıyorum ama çıkamıyorum, boğulmuyorum da. Kendimi denizin derinlerinde hissediyorum. Kendimi bırakırsam suyun yüzüne nasıl olsa çıkarım, diye düşünüyorum. O halde uyandım.

01.01.2014 11:00:00

Dolunay

Rüyamda, annem ben ve ablam denize sıfır bembeyaz bir evde yaşıyorduk. Deniz koyu lacivert, tertemiz, muhteşem görünüyordu.

09.01.2014 14:23:00

Nazan80

Eşim ve ben arabadayız arabadaki şoförü tanıyormuşuz ama ben aslında kim olduğunu bilmiyorum. Eşimle o adam önde, ben arkada oturuyorum. Bir şey söylüyorum, şoför arkasını dönüyor ve o sırada araba yoldan çıkıyor. Bir tahta kulübenin içinden geçip, uçurumdan denize doğru uçuyoruz. Deniz altımızda, önümüzde görüyorum. “Hemen emniyet kemerlerinizi çözün, camlarınızı açın, kapılarınızı açın!” diyorum. Kapıları açamıyoruz ama emniyet kemeleriyle camları açıyoruz. Tam denize düşecekken, büyük bir korku ve heyecanla uyandım... Tabiri nedir? Çok etkisinde kaldım. Yardımcı olur musunuz?

19.01.2014 12:04:34

Ali U.

İnsanlarla hep birlikte yüzmeye denize giriyoruz. Ve dalgalar git gide büyümeye başlıyor. Ama kimse korkmuyor, herkes eğleniyor. Ve dalgalar insanlarla birlikte beni de sahile taşıyordu. Tekrardan denize giriyorduk, eğleniyorduk. Ama denizin dibinde arabalar vardı. Benim pert olan arabamdan vardı. Denizde korkmadan eğlenceli bir şekilde yüzüyorduk.

24.01.2014 06:33:53

İrfan K.

Denizden birilerini kurtarmak (arabayla denize düşenleri) ne anlama gelir?

27.01.2014 12:54:53

Sabahattin gülümse

Denizden beyaz at çıktığını görmek ne anlama gelir?

04.03.2014 10:54:25

Ayşe

Ben rüyamda bir apartmanda en tepede oturuyordum. Balkondaydım ve balkonun betonu kırıldı ve denize düştüm. Sonra suyun üstüne çıktım. Etrafımda 4-5 kişi vardı tekneyle beraber. O arada uyandım. Sonuç olarak bu ne anlama gelir?

09.03.2014 15:06:09

Mehmet

Denizde rahat bir şekilde elbiselerimle yüzerek 3 veya 5 tane köpek balığını rahatlıkla öldürdükten sonra kıyıya çıkıyorum. Sonra da arkadaşlarımla kahvaltı yapıyorum. Yorumu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

23.03.2014 07:28:54

Ramo. Cimbom

Allah cuma niyetine hayırlara vesile etsin. Sabaha doğru gördüm. Dik bir yoldan aşağıya süratli bir şekilde iniyorum. Solumda koskoca deniz, sağımda ise bir bahçeli villa var. İlk önce deniz kenarında yürümeye başlıyorum. Yürüdüğüm alan nasıl denizde iskele vardır ya onun gibi sağı, solu da denizin içinde. Deniz inanılmaz güzel. Yürürken deniz suyun yükselmesi başlıyor buda yürüdüğüm alanın üstüne çıkıyor. Ben de içimden diyorum ki “Bir an önce çıkım dalgalar beni denize sürüklemesin.” Denizin kenarından tutunarak yüze yüze yola çıktım. O dik yokuştan direk merdivenlere geldim. Merdivenleri çıkarken merdivende düşürmüş olduğum kırmızı pul biberlerini toplayıp yanıma alıyorum. Yorumlarınızı rica ediyorum...

17.04.2014 10:55:20

GÜL

Deniz görmek nedir?

27.04.2014 18:26:22

Menteşeli

Rüyamda denizin çok az altında sırt üstü yüzüyordum. Birden kafamı kaldırdığımda İstanbul boğaz köprüsünün altındaydım sonra korkarak geri dönmeye çalıştım. Ardından rüyadan uyandığımı sanıp aileme rüyamı anlattım fakat sonra tekrar uyandım. Yardımcı olursanız sevinirim.

27.04.2014 19:51:11

Rüyam

Rüyamda kızımla memleketteki halamın eski evindeyiz. Apartmanın 5. katındayız. Balkon camından bakıyorum. Büyük bir tsunami gibi sular kabarmış bize doğru geliyor. Korkuyla kızıma “Çabuk birkaç parça eşya al kaçmalıyız” diyorum. Sonra birden sular geri çekiliyor. Korkuyla tekrar balkon camından bakıyorum balkon demirleri gerilemiş ama aşağıda çok güzel bir plaj oluşmuş. Sonra ev içindeyim köpeğimiz sözde deri değiştirir gibi et değiştiriyormuş. Ben de onun etini pişirmişim yemek için elimde tutuyorum. Birden kuyruğu fare gibi geliyor tiksiniyorum. Fakat bu eti yedim mi yemedim mi hatırlayamıyorum. Ama köpek canlı yanımda duruyor. Tiksinerek uyandım. Asabım bozuldu. Yorumlayabilir misiniz?

02.05.2014 10:30:56

HNZD KÇ/12

Evimin balkonu neredeyse denizin içindeydi ve deniz suyu evimin duvarlarına çarpıyordu. Balkona çıktığımda tamamen denizi görüyordu evim. Evimin diğer balkonundan dışarıya bakıyorum o arada karşı apartmandan tanımadığım yaşlı bir teyze dışarıda, aşağıda geç vakit gürültü yapanlar varmış onlara kızıp bağırıyor ve saksıdaki çok güzel görünen çiçeği saksı ile beraber aşağıdaki insanlara fırlatıyor. Ben de “Çiçek çok güzel. Keşke bana verseydiniz neden atıyorsunuz?” diyorum. O da pişman olup aşağıya çiçeği yakalamak için uçuyor. Nedir bu rüyamın yorumu sizce? Saygılarımla.

12.05.2014 11:10:22

Aliin

Ben rüyamda denize tepeden bakan adadaki evimizde idim. Oğlum ise arkadaşındaydı. Denize bakarken aniden hava karardı deniz kabardı. “Ah oğlum yanımda olaydı” dedim. Cenin pozisyonuna geçtim. Büyük gürültü sonra her şey karardı. Gözümü bir kilisede açtım. Arkamdan bir rahip geldi ben ise başka biri olmuştum. Ve eğildi “Daha görevin bitmedi” dedi. Neye delalettir acaba? Şimdiden çok teşekkür ederim.

23.05.2014 11:54:50

Keskekk

Gece karanlığında denize girdim. Ancak denizin tabanından yüzeye doğru büyük beyaz ışıklar vardı. Ben bu beyaz ışıkların etrafında dolanım daha derinlere gittikçe deniz kararıyordu. Bu nedenle derinlere doğru gitmedim. Denizde benden başka üniversiteden hocalarım da vardı. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

06.06.2014 11:12:11

Eylem

Rüyamda şu anda kavgalı olduğum eşimin bir köpeğe dönüştüğünü gördüm ve şuan yaşadığı şehrin yavaş yavaş sular altına gömüldüğünü gördüm. Koca şehri deniz yavaş yavaş yutuyordu, ben arabayla oradan uzaklaşıyordum. Eşimin o köpek haliyle başını arabanın camından içeri sokup bana havladığını gördüm, ağzı köpür köpür. Onu arkamda bırakıp uzaklaştım. İlgimi çeken, oradan uzaklaşırken çok güzel bir kadın heykeli gördüm, bir elinde kalem, diğer elinde bir kitap, ağzı açkı kitap ve sanırım o kitap Kur’an-ı Kerimdi. Bayan heykeli hafiften eğikti ve de birini seviyordum, aşıktım. O hengamede de onu kaybediyordum, deli gibi onu arıyordum ama bulamıyordum.

09.06.2014 11:59:34

Vlkn

Ben denizde yüzerken etrafımda insanlar var ve o kadar büyük kuş vardı ki deniz de, balıkları falan yiyordu. Zararsızdı ve insanlar kaçmıyordu.

24.06.2014 08:00:19

Elçin.

Herkes tarafından farklı, hangisine bakacağım şaşırdım.

19.09.2014 23:10:41

Meri

Ben ilkten denizin altında köyümü gördüm sonra denizin içinde lunaparka benzer bir şeyler gördüm. Anlamı nedir acaba? Lütfen yorumlayın.

26.09.2014 07:26:58

Sevda Ş.

Rüyamda denizde mutlu mutlu yüzen bebekler gördüm, gençler de var yanlarında ve gençler onların kafasına vurup suya batırıyorlar ama onlar gülerek onu bir oyun gibi düşünerek tekrar suyun yüzeyine çıkıyorlar. Bu arada su çok berrak ayna gibi. Nedir acaba yorumlayabilir misiniz?

28.09.2014 09:21:36

Songül

Ben de bir rüya gördüm denizle ilgili. Ben halamların oraya gitmişim annemlerle oturuyoruz evin önünde denize karşı ama halamların orada denizle alakalı hiçbir şey yok su o kadar güzel ki gözümü alamıyorum. Daha sonra ben arkamı döner dönmez suyun içine çocuklar girer o güzel su iğrenç bir hale döner.

30.09.2014 19:08:08

Nagiş

Ben aradığımı bulamadım. Okyanusta tatlı su tuzlu su ayrımının ortası yarılmış yerinde yürüyordum.

25.10.2014 09:49:28

Cemgunay

Denizde çalkalanan 3 çocuk dalgalarda ama yaşadıklarını gördüm.

25.10.2014 17:53:33

Mabedde

Merhaba, rüyamda denize girip yüzdüğümü gördüm ama denize hava karardığında giriyorum. Denize daldığımda içi temiz ama karanlık... Lütfen, acil yorum bekliyorum...

27.10.2014 11:52:15

Nihal

Merhaba, tsunami görmek ne anlama gelir? Bunu da yazarsanız sevinirim.

01.11.2014 18:30:27

NİHAT C.

Rüyamda arabayla giderken arabadan indikten sonra bebek ve kadının yerde yattığını gördüm. Annem ise onların denizden çıktığını söyledi.

17.11.2014 12:02:39

Tekniker

7 -8 sene kadar önce rüyamda denizin üstünde yürürken görmüştüm kendimi. 2 sene önce ki yaz boğuldum. “Tamam, bitti ölüyorum” dedim ama pes etmedim. Biri geldi kurtardı, Allah Razı olsun o insandan. Acaba o rüyayla bu yaşadığımın bir alakası var mıdır? Rüyalar bilinçaltında ki yaşadıklarımızdan mı, yoksa yaşayacaklarımızdan mı haber veriyor?

23.11.2014 00:31:59

Burak A.

Çok süper bir site bayıldım.

25.11.2014 12:13:08

Ayşe Güngör D.

Merhabalar, rüyamda oğlum, eşim ve ben gece şişme bir bota binmişiz. Gece denize acilmişiz. Eşim devamlı uyuyor, oğlum sürekli kürek çekiyor. Bende korkuyorum ve oğluma sürekli soruyorum “Ne tarafa gideceğiz ne zaman gideceğimiz yere varacağız?” diye. Korkuyorum. Sonra baktım uzaktan İstanbul’un hisarlarını görüyorum, umutlanıyorum. Oğlum ve ben çok sıkıntı çekiyoruz. Ulaşamadan uyanıyorum. Hayırlar olur inşallah.

01.12.2014 14:39:40

Fahri D.

Rüyamda bir köprünün üzerinden başımda TCDD şapkası ile kendi isteğim ile denize atladım. Denizde bir kişi daha vardı, o kişi şapkamı bulmak istedi ama bulamadı. Sonra yüzerek kıyıya kendim çıktım. Bir terziye gömlek diktiriyorum. Daha sonra oğlumla beraber trende yolcu aradık bulamadık. Misafir kaldığımız eve dönmek istiyorum ama nereye gideceğimi bilemiyorum. İstanbul’daymışız.

05.12.2014 17:24:58

ŞENER K.

Gemide gidiyoruz, denizde rahmetli babamı boğulurken gördüm kurtaracakken unuttum. Sonra erkek kardeşim “Ben geminin diğer tarafına geçeceğim” deyip çantasını aldı gitti. Giderken “Dikkat et” dedim. Geçtiği yerde sol ve sağda boşluk vardı, geçerken gerçekten çantası dengesini bozdu denize düştü. Ben onu tam kurtaracakken babamı gördüm, hala denizde cebelleşiyor. Kız kardeşime bağırdım “Gel, erkek kardeşimi kurtar” dedim. Onu kurtardı, ben de denize atladım babamı kurtardım.

12.12.2014 10:34:41

ALI

Hafif dalgalı ve bulanık sulu bir denizde bir gemide idim. Yanımda birkaç kişi daha vardı. Bir şeyden korkuyorlar yanımdakiler. Yorumlarsanız sevinirim.

12.12.2014 17:09:32

Zehra

Rüyamda denize düşüyordum.

14.12.2014 19:53:30

Selma

Deniz kenarında olup, taşın üstünde oturup eline deniz suyuna sokmak.

16.12.2014 08:48:17

Çiğdem

Rüyamda bir inşaatın içindeyim. İnşaatta denizin içinde ve sanki bir sandaldaymışız gibi yolculuk yapıyordum. Teşekkür ederim...

22.12.2014 02:21:50

Elif

Rüyamda defalarca denize dalıp defalarca denizden elime bir şeyler alıyorum, bir bakıyorum altına dönüşüyor. Bu defalarca oluyor...

07.01.2015 12:46:37

Neriman C.

Deniz kenarında tek katlı 2 odalı fazla eşyası olmayan mütevazı bir evim vardı, pencerem camiye açılıyordu. Eşim camide ramazan gününde Kur’an okuyan imamları gösterdi bana. İmamların bembeyaz incili ve taşlı çok güzel cübbeleri vardı. İmamlar çok nurluydu ve ellerinde Kur’an-ı Kerim vardı ve çok güzel bir sesle Kur’an okuyorlardı.

17.01.2015 16:40:47

İsmail

Rüyada 2 kişi denizde yüzmek, bayan erkek neşeli bir şekilde yüzüyor, sevdiğim kişi ve arkadaşımla ama ben de ordayım, seyrediyorum. Aldatılma gibi bir durum yok.

22.01.2015 09:26:10

Numan

Merhaba, benim rüyam şöyle; evimiz sahile 1 kilometre uzaklıkta. Evimizin bulunduğu parseller denizin yükselmesi ile su içinde yani denizin ortasında kalmış olarak görmekteyim. Annemin ise evin etrafında denizin içinde elinde bir kova gördüm, bense olanları komşumun evinden izliyorum. Komşum bizim eve 300 metre mesafede. Bu kadar. Cevabınızı bekliyorum. İyi günler.

08.02.2015 12:41:47

Mavikelebek6

Rüyamda deniz sakindi ve kumsal tarafının bir parçası yükselmişti üzerinde ölüm vardı, kanlıydım. Tam yanımda bir askeri helikopter vardı. Bu ne anlama geliyor? Lütfen, cevaplarınızı bekliyorum.

08.02.2015 14:42:27

Gönül

Rüyamda denizin içinde birçok yılan balığı var sonra arkasından birçok yosun ve balık ölümleri olmuş. Şaşkınlıkla onlara bakıyorum denizin kenarında.

10.02.2015 07:42:52

Cebr

Rüyamda subay olan yeğenim, eşim ve beni teröristler bir köprüden yolumuzu kestiler. Yeğenim, Fırat nehrine atlayıp su berrak, su altında yüzmeye başladı. Teröristler su içindeki yeğenime silahla ateş etiler fakat hiç bir mermi isabet etmedi. Böylece korkarak uyandım. Bunu yorumlarsanız sevinirim.

10.02.2015 19:45:24

Orkun

Rüyamda kaya parçasının denize düşmesi, deniz suyunun çok temiz. Denizin dibine gider iken kaya parçasını görebiliyorum.

21.02.2015 02:21:24

Gülbence

Merhaba, rüyamda deniz donuyordu, buz tuttu. Ne anlama gelir acaba? Teşekkürler.

04.03.2015 08:47:39

Ayhan B.

Denizde yürüyordum rüyamda.

04.03.2015 22:59:27

Kafiye

Bir evin içinde ayağa kalktıkça denizin büyüklüğünü görüyorum. “Ne kadar güzel evim var, iyi ki var” diyorum.

06.03.2015 20:55:19

Ferhat S.

Rüyamda denizin üzeri komple buz tutmuş. Üzerinde bir iki tur kaydıktan sonra denizin ortasında büyük bir buz parçası alıp gittim. İlginize teşekkür ederim.

14.03.2015 00:20:24

Nafize K.

Denizde suyun üzerinde batmadan duran bir alay atlı askerler hepsinin ellerinde Türk bayrağı var ve atlar bulundukları yerde aynı anda senkronize biçimde ayaklarını yere indirip kaldırıyorlar, adım atar gibi. Bu atlı askerlerin yönü denizden karaya doğru yönelmiş, ben ise hemen Türk bayrağı alıyorum ve bayrağa hemen sopa bulup geçirmeye çalışıyorum. Geçirdikten sonra karadan denize doğru yönelip denizdeki atlı askerlere “Yaşasın türkün askerleri” diyorum. Bu askerler Çanakkale’de şehit düşen askerler imiş. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

19.03.2015 01:05:44

Gonca

Deniz kenarında, balık dolu tezgahta balık satarken bir kız çocuğunu denizden kurtarıyorum. Sonra evde temizlik yapan biri var, ben uyuyorum.

26.03.2015 19:00:16

Cemal B.

Bu aralar sürekli rüyamda tehlikede olduğumu görüyorum. Ya olduğum şehri sel basıyor, ya mafya kovalıyor, ya köpekler, ya yılanlar vb. hepsinden kurtuluyorum ama yine de uyumaya korkuyorum artık. Acaba nedeni var mı?

06.04.2015 20:12:21

HATİCE Y.

Rüyamda yüzme bilmememe rağmen denize girip bir şeyin ucundan tutunarak suyun üzerinde kalıyordum. Arada boğulma korkusundan suya batıp batıp duruyordum, her batmamla deniz duyu yutuyordum ama elimi hiçbir defa bırakmamıştım ve suyun üzerinde kalıyordum.

13.04.2015 12:27:04

Mehmet

Selam, şimdiden teşekkür ederim. Rüyamda bir gemide oğlum kardeşim ve üvey yeğenim var, gemi sarsıldı oğlum, yeğenim denize düştü. Bir arkadaşım oğlumu kurtardı, yeğenim bulunmadı ve kardeşim kovayla gemiden su boşaltıyordu. Çok korktum. Cevap verirseniz çok sevinirim.

23.04.2015 04:19:40

Hasan

Rüyam; güzel dalgasız bir denizde esmer, siyah takım elbiseli erkekler yüzlerini görebileceğim şekilde, sakin sakin yüzüyorlardı. Neyle yorumlanır, bana yazarsanız sevinirim.

28.05.2015 11:05:52

Rahime K.

Rüyamda küçük oğlum ile birlikte denizin ortasına kadar yürüdüm. Denizin içindeydim ve oturdum hamur açıp tepsiye dizdim. Baklava hamuruydu. Neye yorumlanır bu sizce?

31.05.2015 10:50:38

AİKA

Ben Türk değilim Türkçe iyi bilmiyorum. Rüyamda deniz kenarındayım. Birinci denizden su dalgası geldi ama ben düşmedim ikincisinde düştüm ama tekrar kalktım. Anlamı ne?

22.06.2015 23:28:36

Irem

Benim ki biraz uzun; arkadaşlarımla havuzda yüzüyoruz çok eğleniyoruz. Sonra ben sıkılıp gezip geliyorum ve denizde tsunami görüyorum. Herkes ben başkanlarıymışım gibi ne yapacağımı merak ediyorlar. Ben de “Kurtulmamızın tek yolu ilerlemek” gibi bir şey söylüyorum. Denize yüzüp belimize kadar ilerliyoruz sonra nefeslerimizi tutup dibe dalıyoruz. Tsunami dalgası geçtikten sonra kafamızı kaldırıyoruz. Ben yine sudan çıkıp gezip geliyorum. (böyle dediğime bakmayın arkada çalışanlar falan var, onların yanına gidip bir şişe su alıyorum.) ve bana bir kızım olduğunu söylüyorlar (yok) ben de hemen kabulleniyorum. Daha sonra tekrar denizlerin olduğu yere gidiyoruz ve bakıyoruz ki bir tsunami dalgası daha. Tekrar aynı şeyi yapıyoruz. Kızıma da aynı şeyi yapmasını söylüyorum. Suyun altındayken uyandım. (Bu arada sadece arkadaşlarım yok. Kuzenim, annem, babam ve çok fazla yüzmeye gelen insanlar.) Lütfen açıklayın. Bende çok merak uyandırdı.

12.08.2015 10:27:33

Cem K.

Merhabalar uçakla denize düştüm uçak su aldı ve kapıları açıldı yüzerek dışarı çıktık sonra bin tepeden denize baktığımda aynı uçaktan bir tane daha düşmüş bizim uçağın yanında olduğunu gördüm teşekkürler...

30.09.2015 09:44:43

Kübra T.

Rüyamda çok büyük bir dalga gelmiş ve her şeyi yerle bir etmiş. Denizin etrafındaki eşyalarımızı kurtarmaya çalışıyoruz. Su hem dalgalı hem sakin kenarlar yosun pisliği ama ilerisi berrak tertemiz. Kızımı arıyorum ama bir rahatlığımda var üstümde sonra ayakkabısının tekini görüyorum denizde diğer eşi nerde ki deyip diğerini aramaya başlıyorum. Garip bir rüyaydı ama çok etkilendim. Hayır olsun inşallah.

24.10.2015 16:51:03

Şükran A.

Tarlamızın üzerinde bir deniz vardı. Ve o kadar berrak ve dingindi ki, yüzmeyi bilmememe rağmen ailemle beraber orada yüzüyorduk. Diğer yanda ailemin erkeklerinden bazı kişiler; abim, kardeşim, kuzenlerim vs. askerler tarafından aranıyorlardı. Çünkü rüyada asker kaçağı olarak görünüyorlardı ve bu olaylar sürerken biz hala denizin içindeyiz.

17.12.2015 12:57:15

Gülcan

Rüyasında denizin taşmasını görmek?

20.02.2016 19:04:23

sema.N

Dağ veya yüksek bir tepenin üzerindeyim, deniz gökyüzü aydınlık denizin gökyüzü nün rengi muhteşem güzellikte, deniz in üzerinde olabildiğince çok gemiler var ve hepsi beyaz renkte. Yorumunuz için teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

11.06.2016 12:14:40

fatih

Merhabalar, denizde şambrel ile hızla yüzerken arkamdan gelen çocuğum 8 yaşlarında bir yere çarpıyor kafası yarılıyor kanıyor bunun yorumu nedir sizce yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkür eder kolaylıklar dilerim

13.06.2016 13:15:25

SONAY

Eşim tatil sürprizi olarak yatla yurt dışına yolculuğu ayarlamış. Yolculuk yaparken Cebelitarık’tan geçiyoruz tatlı su ile tuzlu suyun birleştiği yerde kızımla yüzmeye başlıyoruz. Dalgalardan korkuyorum ama yüzüyorum. Yüzdüğümüz yerin detayı beni etkiliyor. Sonrasında geziye devam ediyoruz

15.08.2016 17:08:12


Rüya Bilgileri

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Rüya Kaç Saniye Sürer?
Rüya Kayıt Edilebilir mi?
Rüya Görme Halleri
Rüya ve Buluşlar
Rüyalar ile ilgili Özlü Sözler
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Rüya ile Amel Edilir mi?
Rüya ve İslamiyet
Kuran'da Rüya
İstihare Nedir?
Rüya Türleri
Temel Rüyalar
Yararlı notlar
Ünlü Düşünürlerin Yorumları


Uyku Bilgileri

Uyku nedir?
Uykusuz Kalmanın Doğurduğu Sonuçlar
Ne Kadar Uykuya İhtiyaç Var?
Uyku Bozuklukları
Astral Seyahat Nedir?


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek
Rüyada Saç Görmek
Rüyada Yılan Görmek

     


Rüya Tabirleri 2006-2016 © MAN | iletişim | Google + | Twitter | Facebook