Rüyada Deri Görmek

İnsan teni için bakınız; Rüyada Cilt Görmek, İnsan derisi

Rüyada deri görmek her cins deri hayır ve menfaattır. Eti yenen hayvanların derisi helal kazanca; etinin yenmesi haram olan hayvanın derisi, şüpheli ve haram kazanca işarettir.

Rüyada deve derisi görmek, mirastan ele geçecek mala delalettir. Rüyada bir hayvanın derisini yüzdüğünü görmek insanların işlerini yoluna koymaya, doğru hareket etmeye ve düzenli yaşamaya; hayvan derisi bazen ev edinmeye delalet eder.

Rüyada deveye binmek, bekar kimse için evlenmeye; evli kimse için ise hacca gitmeye veya bol rızka işaret eder. Rüyada deveye binmek tabiri, kadın için evliliğe işaret eder. Rüya sahibi kadınsa ve evli ise hayırlıdır. Eşi gurbette ise döner. Rüyada deveye binmek, aynı zamanda uzak yolculuğa çıkacağınıza yorumlanır.

Deri ile ilgili bir rüya görmek hem iş hem aşk hayatında başar kazanacaksınız demektir.

Rüyada deri görmek ne anlama gelir görülen rüya hayırlı işlerin yaşanacağına ancak, çevresindeki kişilere dikkat etmesi gerektiğine delalet eder. 

Rüyada deri veya derici dükkanı görmek, hem iş hem de aşk hayatında başarılı olacağınız anlamına gelir. Bu rüya, zengin ve mutlu olacağınızın da habercisidir. Aynı zamanda sorumluluktur. Yapılması gereken ama pek fazla zevk vermeyen iştir.

Rüyada hangi cinsten olursa olsun deri görmek hayır ve menfaat ile yorumlanır. Danyal (A.S.) göre: İnsan derisi görmek, ziynete ve yalana delalet eder. 

İbn-i Sirin’e göre: Rüyada herhangi bir deriyi görmek, berekettir. Derisinin siyah ve mavi olduğunu görmek kederdir. Derisinin sarı olduğunu görmek ise hastalıktır.

Rüyada yeşil deri görmek rüyayı görenin dini kuvvetlenir. Ayağının derisinin siyah olduğunu görenin, işi çabuk görülür ve dileği yerine gelir.

Kirmanî’ye göre: Herhangi bir hayvan derisi görmek, mal ve menfaat ile tabir olunur. Görülen deri yenilir bir hayvanın derisi ise helal mal, değilse haram malla yorumlanır. 

Bazılarına göre: Rüyada deri görmek; süs, başkanlık, örtü, elbise ile tabir olunur.

Rüyasında derisinin kalın olduğunu görmek üç şekilde yorumlanır: Halkın alay etmesi, önemsememek ve ömrün uzunluğu.

Rüyada deri yüzdüğünü görmek önemli işler yapmaya ve halk arasinda iyi taninmaya işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada deri görmek, ziynet, bereket, kuvvet, geçim ve hayat ile tabir edilir.

Bazı tabirciler, hayvan derileri, onlara sahip olanlar için evdir, demişlerdir. 

İbn-i Sirin demiştir ki; rüyada herhangi bir deri görmek, birisinin ayıbını örtmeye ve berekete işaret eder.

Kirmani demiştir ki; rüyada herhangi bir hayvan derisi görmek mal, menfaat ve fayda ile açıklanır. Yenilir hayvan derisi ise, helal maldır. Yenilmez hayvan derisi ise, haram maldır.

Rüyada deri veya derici dükkanı görmek, hem iş hem aşk hayatında başarılı olacağınız anlamına gelir.

Deri

“Rüyada Deri Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Rüyada deri mont görmek, ne anlama gelir? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

  2. Rüyamda deri ceketim ağaçlara takılıp yırtıldı. Yorumlarsanız sevinirim.

  3. Siyah kalın nubuk cinsi, içi tüylü, bir ceketi eşim iş yerinde eski diye lazım olan birine giydirdi. Yorumlarsanız sevinirim, teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir