Rüyada Dev Görmek

Ayrıca bkz: Dev ve Peri

Rüyada dev görmek, siz ve rakipleriniz arasında büyük bir mücadele olacağının habercisidir. Rakiplerinizle mücadele vermek zorunda kalacaksınız. Eğer dev sizden kaçıyorsa, zenginliğin ve başarının işaretidir.

Rüyada kişinin dev ile savaşması, düşmanlarını yenmesi ve başarılı olması anlamına gelir. Devin omzuna çıkmak ise çok büyük başarı olarak yorumlanır.

Rüyada masallarda anlatılan bir devi görmek, düşmanlarla yorumlanır. 

Rüyada bir devin üzerine saldırarak onu öldürmek veya yemek istediğini görmek, rakiplerinin kendi etrafında çevrelendiğini ve onu her sahada ortadan kaldırmak ve yok etmek istediklerine yorumlanır. Bunun için bu hususta daha dikkatli olması gerektiğine ve ticari sırlarını herkesten saklamasına delalet eder.

Dev

“Rüyada Dev Görmek” üzerine 6 yorum

  1. 2 devin savaştığını gördüm, devlerden birinin küçük boyu. Bana saldırdı, ben de kaçtım.

  2. Merhabalar, rüyamda bir savaşın ortasındaydım ne yapacağım derken günlük hayatta sevdiğim ama birlikte olmadığım adamı bir dev olarak gördüm ve omuzuna oturdum ve beni kurtardı. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  3. Rüyamda bilmediğim bir yerdeyim. Kale gibi tarihi birdeyim etrafım çok yüksek duvarlarla çevrili ve çok büyük dev gibi insan ya da yaratık çelik ten ezecek sanki çok korkuyorum. Kaçmaya çalışıyorum panik içinde tek seçeneğim uçmak ve kendimi uçmaya zorluyorum. Zorla da olsa uçup kaçıyorum ve uyandım hatırladığım bu kadar.

  4. Kel ama çirkin olmayan erkek bir devden meme emiyordum. Sarılmış beni emziriyordu. Yerde de başka insanlar vardı oraya buraya yürüyüp gidiyorlardı. Ne manaya gelir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir