Rüyada Deve Kuşu Görmek

Rüyada deve kuşu görmek nimete işarettir. 

Rüyada deve kuşuna binmek ve çölde yolculuğa etmek haram mala delalettir. Devlet adamlarından gelen deve kuşu ehli için hakim tayin edilmeye, değilse devlet görevine yorulur. Deve kuşunun kanatları dünyalığa; onu tesmek bir kadına sahip olmayan; yumurtasına rastlamak, bir kadınla karşılaşmaya, deve kuşu sağır bir hayvan olduğu için, sağır ve söz dinleyen kimseye de delalet eder.

Rüyada deve kuşu görmek ne demek: Herkesten habersiz bol para kazanacak ve zengin olacaksınız. Bazı insanlar paranız için sizinle ilişki kurmaya çalışabilir. Fakat aşk hayatınızda birtakım hayal kırıklıklarına uğrayabilirsiniz.

Rüyada deve kuşu görmek tabiri bir uyarıdır. Yalancı bir dost yüzünden zarar görülebilir.

Rüyada deve kuşu görmek ne anlama gelir, karı ve kocaya yorumlanır. Rüyasında bir deve kuşuna binerek uçtuğunu ve bir yere indiğini gören bir yolculuğa çıkıp sağlıkla geri döner. Eğer yere inmezse bu yolculuktan geri dönmez. 

Kirmanî’ye göre: Rüyasında bir deve kuşu bulduğunu veya satın aldığını gören, bir zengin kadınla evlenir veya güzel bir hizmetçi kız alır. 

Rüyada deve kuşuna bindiğini görmek, haram bir mal aldığına, bir rivayete göre de bir kafile ile yola çıkacağına işarettir. Rüyada bir deve kuşunu sırtına aldığını görenin kısmeti ayağına gelir. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada görülen deve kuşu nimettir. Rüyada evinde bir deve kuşunu bulunduğunu gören kimsenin ömrü uzun olur. 

Rüyada deve kuşuna bindiğini gören kimse, haram mal elde der. Yahut çöl olan bir yere yolculuk yapar. Rüyada bir deve kuşunu yüklendiğini gören kimse, bir hata işler. Deve kuşunun kanatlarına sahip oldugunu gören kimse, bir adamdan mal elde eder.

Rüyada deve kuşunun ısırdığını görmek, kişinin kötü niyetli kimselerle karşılaşacağına, başarılarını kıskanan ve işlerinin kötüye gitmesi için elinden geleni yapacak olan kişilerin olduğuna yorulur.

Rüya sahibinin rüyasında evinde deve kuşu görmesi, kişinin uzun ömürlü olacağına, devlet kapılarından veya çok zengin birinden sizin için önemli bir destek alacağınıza delalettir.

Deve Kuşu

“Rüyada Deve Kuşu Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Selam. Ben rüyamda kalabalık bir cemiyet gibi bir yerdeyim ama köy gibi bir yer burası. Sonra kucağımda bir kız çocuğu onla yüksek bir tepeden atlar gibi hızla iniyorum. Bir sürü deve kuşu yavrusu aniden doğuyor. Sürü halinde kayboluyorlar. Kalabalıkla onları geri getirmeye çalışıyoruz bulamıyoruz ve sonra bir evin bahçesine giriyorum, kalabalık yine. Bir ağaçta çağlalar görüyorum koparıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir