Rüyada Devir Görmek

Bakınız; Iskat

Rüyada devir görmek, farklı rüya yorumcularına göre değişik manalara yorulmuştur. Rüyada devir görmek, aile içinde huzurunuzun kaçacağı olaylar yaşanacağı, mutluluğuna gölge düşüren birilerinin olacağı, güler yüzünüzü çekemeyen kıskanç insanlar ile uğraşmak zorunda kalacağınız, dertlerinizin bitmeden istediğiniz mutluluğu tekrar yakalayamayacağınız anlamına gelir. 

Rüyada devir görmenin başka bir anlamı ise daha büyük ve iyi imkânlara sahip olmak için bazı şeyleri feda etmek zorunda kalmak anlamını taşır. Eskisinden daha büyük dükkâna sahip olmak için elindeki dükkânız yok pahasına satacağınızı, sevgilinizle mutlu olabilmek için onun ailesinde sevmediğiniz birini kabullenmek zorunda kalacağınızı işaret eder. 

Rüyada Mal/Mülk Devri Yaptığını Görmek

Rüyada mal/mülk devri yaptığını görmek, hayatınızı mutlu bir şekilde yaşamanıza izin vermeyen kişiler ile görüşmeyi kesmek, işinizde ayağınızı kaydırmak isteyen insanlara aman vermemek, elinize geçecek şansı değerlendirmeye çalışmak, para kazanmak için farklı yollar denemek ve rütbenizin yükselmesi için sahip olduklarınızdan vazgeçmek zorunda kalmak anlamına gelir. 

Rüyada İş Yerini Devrettiğini Görmek

Rüyada iş yerini devrettiğini görmek, birçok anlama gelmektedir. Memur gibi masa başı bir iş bulacağınızı, işinizde kademeli olarak yükseleceğinizi, yaptığınız profesyonel çalışmalarla adından söz ettireceğinizi ve yeni bir iş kurmak için sermaye biriktirmeye başlayacağınızı gösterir. 

Rüyada iş yerini devrettiğini görmek, önü açık ve aydınlık bir gelecek kurmak, toplum içinde saygı gösterilen kişi olmak, iş hayatında gençlere fırsat vermek, daha kârlı bir işe girmek, büyük holdinglerde yönetimde söz sahibi olmak şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Dükkanını Devretmek 

Rüyada dükkanını devretmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Rüyada dükkanını devretmek bahtınızın ve şansınızın açık olması, özü sözü biriyle tanışıp evlenmek, anne ve babasının yaşlılığında koruyup gözeten evlat sahibi olmak, sevdikleriniz ile birlikte mutlu bir hayat sürmek anlamına gelir. 

Rüyada Devir İşlemlerini Yaptığını Görmek 

Rüyada devir işlemlerini yaptığını görmek, gerçek hayatta yapacağınız değişikleri ve olumlu gelişmeleri ifade eder. Aklınızı geliştirecek yeteneğinizi ortaya çıkaracak bir hobi ile meşgul olacağınızı, finansal durumunuzu bir üst seviyeye taşıyacak şirketlerle anlaşma yapacağınızı ve bu sayede ailenizdeki bireylere ömürlerinin sonuna kadar yetecek bir miras bırakacağınızı alamet eder. 

Rüyada devir işlemlerini yaptığını görmek, hiç sıkıntı çekmeyerek bolluk içinde yaşayacağınızı, azminiz ve çalışkanlığınız ile her türlü engelin üstesinden geleceğinizi, üst düzey kurumsal bir firmadan kaçırılmayacak bir iş teklifi alacağınızı ifade eder. 

Rüyada Birinin İş Yerini Devraldığını Görmek

Rüyada birinin iş yerini devraldığını görmek, mutluluğunuzun daha çok artacağı, yeni bir yuva kurmadan önce kariyerinizde belli noktaya gelmeyi bekleyeceğini, bu durumun karşı taraf için olumsuzluklara yol açacağını ancak sakin bir mizaçla aileler ile konuştuktan sonra uzlaşmaya varılacağını ifade eder. 

Rüyada birinin iş yeri devraldığını görmek işkolik olduğunuzu, sosyal aktivelere zaman ayıramadığınızı, arkadaş edinmekte zorlanacağınızı, boş vaktinizde bile işleri düşüneceğinizi ve tatil planlarınızı sürekli ertelediğinizden ailenizin sürekli size karşı tepkili olacağı şeklinde tabir edilir. 

Rüyada Evini Yakınlarından Birine Devretmek 

Rüyada evini yakınlarından birine devretmek, uzun zamandır kafanızda yer eden ve canınıza sıkan sorunlara çözüm bulacağınıza, çok hayırlı ve herkesi mutlu eden işlere imza atacağınıza, ödenmesi gereken borçlarınızdan dolayı, bir müddet para sıkıntısı çekeceğinize ancak maddi anlamda rahatlayacağınız günlere erkenden kavuşacağınıza işaret eder. 

Rüyada Devretmek İslami Yorumu

Rüyada devretmek İslami yorumu emek verdiğiniz işlerin karşılığını fazlasıyla alacağınızı, emel-i salih kimselerden olacağınızı, büyük sözü dinledikten sonra doğru kararlar vereceğinizi, anne duası alacağınızı, nefsinizin sizi yönlendirmesine izin vermeyeceğinizi işaret eder.

Devir

“Rüyada Devir Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda abimin işyerini, yanında çalışan tezgahtara devir ettiğini gördüm. Yorumunuzu bekliyorum. Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir