Rüyada Dinleme Görmek

Ayrıca bkz: Keman

Rüyada kişinin ses, müzik gibi şeyleri dinlemesi haberdir. Duyulan şey ne kadar güzel ise haber de o kadar güzel olur.

Rüyada dinleme görmek, bir yerden gelecek haber, mutlu edecek müjdeli haber, sevdiklerinizin nasıl olduğu ile alakalı bilgi almak anlamına gelir. Rüyada dinleme görmek, iş hayatınızda patronunuzun size terfi müjdesi vermesi; evliyseniz, ailenize yeni bir bebek katılması; işsizseniz, başvurduğunuz bir kurumdan cevap gelmesi olarak tabir edilir. Sıkıntıları ortadan kaldırmak için çözüm yolu üreteceğinize, daha önceden zarara girdiğiniz bir işi düzeltmek için uğraşacağınıza ve en sonunda bütün kötü durumlardan kurtulup rahata ereceğinize işaret eder. 

Ayrıca Bkz: Ezan Dinlemek, Sonat Dinlemek, Dedikodu

Rüyada Dinleme Cihazı Görmek 

Rüyada dinleme cihazı görmek, hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır. Hatalarınızı tekrarlamak için uğraş vereceğinize, günahlarınıza kefaret olacak bir hayır işleyeceğinize, borçlarınızdan kurtulup bundan böyle geçim derdine düşmeyeceğinize, sizi yanlışa sürükleyen insanlardan uzak duracağınıza, hile ve fesatı hayatınızdan çıkaracağınıza, hayattan zevk alacağınız günlerin çok yakında kapınızı çalacağına delalet eder. 

Rüyada Dinleme Cihazı Bulmak 

Rüyada dinleme cihazı bulmak, kazandığınızın tüm parayı borcunuza yatıracağınızı, elinizden para kalmadığı için zor zamanlar yaşayacağınızı, çok hayalini kurduğunuz bir eşyayı almaktan vazgeçeceğinizi, hayata karşı beklentilerinizin azalacağını ve içinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için daha çok çalışacağınızı ifade eder. 

Rüyada Başını Duvara Yaslayıp Birini Dinlemek 

Rüyada başını duvara yaslayıp birini dinlemek, her an tetikte olmak, tek başına bir iş yapmaya cesaret edememek, sonunu bilmediği bir işe kalkışmak ve bu yüzden sürekli diken üstünde oturmak anlamına gelir. Sonunda kârlı çıkacağınızı düşünüp size maddi anlamda kayıp yaratacak bir işe gireceğinizi, ikili ilişkilerinizde sevgilinize güvenmediğiniz için sürekli onu takip edeceğinizi, sevdiklerinizle bir araya gelip önemli bir görüşme yapacağınıza işaret eder. 

Rüyada Müzik Dinleme Cihazı Görmek 

Rüyada müzik dinleme cihazı görmek, yüreğinizi ferahlatıp içinize su serpilecek bir olay yaşanacağına, boş hayallere kapılmadan gerçekçi bir adım atacağınıza, hayatın yönünü kendi lehinize çevireceğinize, pişmanlık duyacağınız işlere bir daha girmeyeceğinize, bir işe kalkışmadan ailenizin de fikrini alacağınıza delalet eder. 

Rüyada müzik dinleme cihazı görmenin bir başka yorumu ise sevdiğinizin birinden hoşunuza gitmeyecek sözler işiteceğiniz, sizi hayal kırıklığına uğratıp güveninizi boşa çıkaracak bir arkadaş ile tanışacağınız, uzun süredir görüşmediğiniz bir kişiden iyi olduğu haberini alacağınız anlamına gelir. 

Rüyada Ses Kayıt Cihazı Görmek 

Rüyada ses kayıt cihazı görmek, ailenizi üzdüğünüz bir durum için pişmanlık yaşamak, bütün aile üyelerinin gönlünü almak, kazancınız artması ile birlikte ailenizi lüks ve konfor içinde yaşatmak, sizi gizliden gizliye takip eden birini açığa çıkarmak şeklinde tabir edilir. 

Rüyada İşitme Cihazı Görmek 

Rüyada işitme cihazı görmek, başarılı işler yapıp rakiplerinize fark atacağınızı, verdiğiniz emeklerin boşa gitmeyip hayırlara vesile olacağı, ailenizin yaptığınız işlerle gurur duyacağı ve bir anda herkesin gözüne gireceğiniz anlamına gelir. 

Rüyada Kapı Dinlemek Görmek 

Rüyada kapı dinlemek görmek, geçmişinden kurtulup kendinize bembeyaz bir sayfa açacağınıza, kazancınız çoğalacağına, sevdiğiniz kişi ile hayırlı bir karar alıp izdivaç yapacağınıza, uzak bir akrabanızdan hayırlı bir haber alacağınıza işarettir. Ayrıca işinizde uzman hale gelip daha yüksek bir pozisyonda çalışacağınıza, boş meşgaleleri bırakıp sahici işler bulacağınıza ve kısa bir süre içinde sizi ve ailenizi ömür boyu huzurlu yaşatacak bir çalışma içinde olacağınıza işaret eder. 

Rüyada Bir Evde Kur’an-ı Kerim Dinlemek 

Rüyada bir evde Kur’an-ı Kerim dinlemek, oldukça halis bir rüya olarak yorumlanmaktadır. İyi ahlaklı ve ilim irfan sahibi kişilerle dost olacağınızı, Allah kelamını kendinize rehber edineceğinizi, güzel ve iffetli bir kişiyle evleneceğinizi, sevap kazanacağınız Cenab-ı Allah’ın hoşuna giden işler yapacağınızı, ibadetlerinizle bundan böyle daha fazla meşgul olacağınızı delalet eder. 

Dinleme

“Rüyada Dinleme Görmek” için bir yorum

  1. Ben rüyamda birkaç tane kızla konuştuğumu ve bu sırada ortada bir duvar vardı. Duvarın diğer tarafında, ben kızlarla konuşurken birisi kulağını duvara yaslamış bizi dinliyordu. Ne anlama geliyor, onu açıklar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir