Rüyada Direksiyon Görmek

Ayrıca bkz: Arabayla Gezmek

Rüyada direksiyon görmek ilme, doğruluğuna güvenilebilecek görüş ve düşüncelere işarettir.

Rüyada direksiyona geçip, arabayı güzelce sürdüğünü görmek ehli olanlar için yöneticiliğe, diğerleri için işlerin yolunda gitmesine delalet eder.

Rüyada direksiyonun kırılması yahut düşmesi işlerin bozulmasına delalet eder. Maceralı ama sıkıcı iştir.

Direksiyon

“Rüyada Direksiyon Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyam çok karışıktı. Her olayını hatırlamıyorum ama hatırladığım yerler bir nehir vardı, gece vaktiydi, kuzenimle koşarak gidiyorduk. Bana bir şey verecekti akşam vakti. Sadece ay ışığı vardı, üzerimde etek vardı. Nehrin kısa olan tarafından eteğimi topladım ağaçların arasından geçtim. Ayaklarımda bir şey yoktu çimenin ıslaklığını hissettim karşıya geçtim. Kuzenim bana bir tane araba direksiyonu attı ve direksiyon suya düştü. Ben de kuzenime “Nehrin kenarından koşalım. İlerde yetişir alırız” dedim. Gittikçe nehrin yatağı büyüyüp derinleşiyordu ama sonra yukardan bir gürültü çöktü. Su bir anda çekilir gibi aldı götürdü direksiyonu. Ben de korktum. Kuzenimle iyice kenara çekildik sonra yukarda anneannem bize bakıyormuş seslendi. Kuzenim ağlayacaktı “Ağlama altı üstü bir direksiyon nedir ki yani dayım alır yenisini” dedim. Anneannem “Gelin buraya gece gece bir şey olacak şimdi” dedi. Yüzüne balkonun ışığı vuruyordu. Bir anda kendimi balkonda buldum. Dedem de ordaydı. Dedem 4 yıl önce vefat etti ve ben ilk defa onu rüyamda gördüm bastonuyla yürüyordu. Geldi elimi tuttu, sarıldı bana, kafasını kafama vurdu şakalaştık, güldü bana. Ben de “Sevindim” dedim beni hatırladı diye. Çünkü dedem Alzheimer hastasıydı ve bizleri de tanımıyordu ara ara hatırlıyordu. 🙁 Acaba annemi de hatırladı mı diye düşündüm. Sonra bir anda kendimi evimde öğrenci arkadaşlarımla buldum. Oda arkadaşım hazırlık yapıyordu İstanbul’a nişanlısını görmeye gidecekti. Akşam vakti loş ışıkta valiz hazırladı. Diğer arkadaşlarımda yardımcı oldu sonra işte yattık sabah kalkacağız diye. Tam o an dışarda gürül gürül yağan yağmurun sesine uyandım. Sizce bu rüyanın yorumu nedir bilmek istiyorum? Şimdiden teşekkürlerimi sunarım..

  2. Rüyamda araba gördüm. Direksiyonun başındaydım, sürüyordum. Yanımda da erkek arkadaşım vardı. Sizce anlamı ne demek? Bilmek istiyorum lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir