Rüyada Dirilme Görmek

Ayrıca bkz: Dirilmek, Ölünün Dirilmesi

Rüyada dirilme görmek, hayatınızda yaşadığınız bazı çalışmaların yakın zaman içinde mutlu bir şekilde gerçekleşebileceği anlamına gelmektedir. Zora girmiş bir işinizin var ise en yakın zamanda düze çıkacağına delalet eder. Beklemediğiniz kötü olayların rahat bir şekilde erileceğine tabir edilir.

Rüyada dirilme görmek ne anlama gelir: Bir nevi uyarı anlamı da taşımaktadır. Hayatınızdaki kişilere ve sahip olduklarınıza kıymet vermeniz gerektiği anlamına gelmektedir. Çevrenizdeki insanlara değer vererek, mutlu bir yaşantı süreceğiniz anlamına gelmektedir.

Rüyada Dirildiğini Görmek

Rüyada dirildiğini görmek, çeşitli anlamlara gelmektedir. İlk olarak umutlarınızı kaybettiğiniz bir konuda umutlarınızın tekrardan yeşereceği anlamına gelmektedir. Hayatınızın düzene gireceğine ve olaylar karşısında büyük bir mutluluk duyulacak bir olay yaşayacağınıza işaret etmektedir. Diğer anlamı ise uzun süredir istediğiniz veya ettiğiniz duaların en yakın zamanda kabul olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada dirildiğini görmek ne demek: İsteklerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirerek en yakın zamanda işlerinizi rayınıza koyacağınız anlamı taşımaktadır. Bir diğer anlamı da rüya sahibinin iç dünyasında yaşadığı kötü düşüncelerden de en kısa zamanda kurtulmasıdır.

Rüyada Ölünün Dirildiğini Görmek 

Rüyada ölünün dirildiğini görmek, finansal durumlarınızda daha da güçleneceğiniz anlamına gelmektedir. Özellikle iş ve eğitim hayatınızda çok daha fazla başarılı olacağınız şekilde yorumlanmaktadır. İş hayatınızda hiç beklemediğiniz ölçüde yükselişe geçeceğiniz anlamı taşır. Uzun zamandır sıkıntılı ve dar günler yaşıyor iseniz, kısa bir süre sonra bu dönemlerden kurtulacağınız anlamı da taşımaktadır.

Rüyada Annenin Dirilmesi Görmek

Rüyada annenin dirilmesi, hayra yorulacak işaretleri kapsamaktadır. Çevrenizde yaşadığınız sıkıntılı olaylardan hayırlı bir şekilde kurtulacağınıza işarettir. Sosyal yaşamınızda maddi ve manevi zor günlerinizi en yakın zamanda atlatacağınız anlamındadır.

Rüyada annenin dirildiğini görmek: Eğer rüyayı gördüğünüz sırada birisi ile kurulacak ortaklıklarınız bulunursa, hiç şüphe etmeden ortaklıkta bulunabilirsiniz. Yapacağınız bu ortaklık sayesinde mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlık yaşayacaksınızdır.

Rüyada Dirilen Bebek Görmek 

Rüyada dirilen bebek görmek hedeflerinizin ve amaçlarınızın kaldığı yerden devam edeceğiniz anlamına gelmektedir. Yarım kalan mutluluklarınızı kısa süre sonra yaşayabileceğiniz şeklinde tabir edilmektedir.

Rüyanızda dirilen bebek görmeniz umutlarınızın dirileceğine, rüya sahibinin sağlıklı ve mutlu bir hayat süreceğine ve her şeyin istediğiniz gibi olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Dirilen Ölüyle Konuşmak 

Rüyada dirilen ölüyle konuşmak, kişinin huzurlu bir ahiret ve hayat sahip olması şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada dirilen ölüyle konuşmak tabiri, anlamlı ve çok güzel bir rüyadır. Rüyanızdaki dirilen ölü tanıdığınız ise o kişinin eksikliğini daha çok hissedebileceğiniz anlamına gelmektedir. İlerleyen zamanlarda rüyanızda dirilen kişi ile hatıralarınızı anımsamanız gerekmektedir.

Rüyada Dirilen Ölüye Su Vermek Görmek

Rüyada dirilen ölüye su vermek, birçok anlama gelmektedir. Rüya sahibinin hayatında çıkacak malı veya parası olacağı anlamına gelmektedir.

Rüyasında dirilen ölüye su vererek, çevresindeki yardıma muhtaç kimselere yardım edeceği anlamına gelmektedir. Bu rüyanızın anlamı, vereceğiniz zekât veya sadakalara işaret olabilmektedir. Başka anlamı ise hiç beklemediğiniz zamanda misafiriniz geleceği anlamına gelmektedir. Bu misafirlik durumu hiç tanımadığınız birisi de olabilmektedir.

Rüyada dirilen ölüye su vermenin İslami tabiri ise çok güzel bir ahiret hayatı geçireceği anlamı taşımaktadır. Ahirette güzel bir dereceye sahip olarak rüya sahibinin güzel nimetlerden faydalanabileceği anlamı taşımaktadır. Rüyanızda gördüğünüz kişi tanıdığınız bir kimse ise, o kişiye duyulan özlemi ifade etmektedir. İç dünyanızdaki birtakım sıkıntılar anlamına da gelmektedir.

Rüyada Dirilen Ölünün Elini Öpmek 

Rüyada dirilen ölünün elini öpmek, kişinin sosyal çevresinde artık soyutlanmayacağı anlamına gelmektedir. Uzun zamandır yaşadığı çekingenliklerden kısa bir süre sonra sıyrılacağı anlamına gelmektedir. Bundan dolayı işlerinizi daha kısa sürede iyi bir şekilde halledebilirsiniz.

Rüyada dirilen bir ölünün elini öptüğünü görmek: Rüya sahibi büyük çalışmalar yaparak kısa sürede büyük çalışmalara imza atacağı şekilde yorumlanmaktadır. Çok büyük yerlere gelerek, geleceğinizi huzur ve güven içerisine alabilirsiniz.

Dirilme

Ayrıca Ölü, Ölmüş, Ölüm Görmek ile ilgili Tüm Rüya Tabirleri’ne göz atabilirsiniz.

“Rüyada Dirilme Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda şakağımdan vuruluyorum kan akmaya başlıyor. Öleceğimi anlayınca telaşa kapılıp bir an önce kelimeyi şahadet etmek istiyorum fakat o telaştan ilkin kelimeleri hatırlayamıyorum. Sonra kendimi silkeleyip besmeleyle birlikte kelimeyi şahadet getiriyorum ve tansiyonumun düştüğünü bir iç huzuruyla birlikte ölümü hissediyorum. Kafam yana düşüyor, tam canımı verecekken, tarif edemeyeceğim bir şey oluyor ve tekrar hayata geri dönüyorum. Bu rüyamın yorumlanmasını rica ederim.

  2. Rüyamda yaklaşık iki yıl önce vefat eden anneannemi gördüm. Rüyam şöyle; kasabamızın çarşısının bir kenarında mezar kazıyoruz fakat yanımda bir arkadaşımdan başka kimse yok. Anneannem ölmüş ve defnedeceğiz. Tabutla beraber mezara yerleştiriyoruz. Tabutun kapağını kapatmak üzere iken arkadaşım toprak atmaya başlıyor. Ben “Dur dur acele etme!” diyerek onu durduruyorum. O arada yüzüne gelen toprakları temizlemeye başlıyorum. Elim anneannemin boynuna değiyor ve bir sıcaklık hissediyorum. Anneannemin henüz ölmediğini anlamamla beraber anneannem elimden dolayı ürperiyor ve diriliyor. Hemen anneannemi mezardan çıkarıyorum kucaklıyor ve hemen arkamda duran ambulansa götürüyorum. Hemşirelere durumu anlatıyorum. Onlar da “Ölüm gerçekleşirken sıçratmışsınız. Getirin ambulansa ölmesini bekleyelim” diyor. Üzüntüyle ölmesini bekliyorum. Yorumlar mısınız lütfen?

  3. Sorum şu; eşim öleli 3 yıl oluyor ve ben sürekli rüyalarımda onu sağ ve gelmiş artık hiç gitmeyecekmiş ve beraber yaşayacakmışız gibi görüyorum. Sonra rüyanın sonunda ölü olduğu aklıma geliyor ve uyanıyorum ama bu tür rüyaları sık görüyorum sağ görüyorum. Bu ne anlama geliyor acaba?

    1. Eşinizi asla ve asla unutmadığınız ve ona sadakatli olduğunuz görülüyor. Bunu hiçbir zaman unutmayın ve ona göre hareket edin.

  4. 2 yıl önce vefat etmiş olan babamın mezardan çıkartılarak yaşadığını ve sağlığının iyi olduğunu, insanların dua etmek için yanına geldiğini, bana sarıldığını ve iyi olduğunu söylediğini rüyamda gördüm. Bu rüyamın yorumlanmasını rica ederim.

  5. Ben de 2 gün önce rüyamda evde oturuyordum sonra da kalkıp yatağıma gidiyordum. İçimden bile ben rüya görüyorum, nasıl uyanacağım bile dedim. Sonra yatağa girdim. Biraz sonra kendimi uçarken gördüm. Etraf karanlıktı ve başka insanlar da vardı. Meğerse ölmüşüm ve yeniden diriliyormuşum. Uyurken ölmüşüm. İçimden tövbe ederken uyandım. Ben gerçekten öldüm zannediyordum. Aşırı gerçek gibiydi. Neden olabilir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir