Rüyada Doğum Görmek

Ayrıca Bkz; Doğurmak 

Rüyada hamile kadının kız doğurması, erkek çocuk doğuracağına; erkek çocuk doğurması kız doğurmasına işarettir.

Rüyada annesinin kendini doğurduğunu görmek hasta için vefata; yoksul için ona yardım edecek birine; zengin için malını israf etmeye yahut mal ve varlık üzerindeki tassarrufunun kısıtlanmasına işaret eder.

Rüyada doğum görmek, mahkemelik bir işi olanın davayı kazanmasına; eşi hamile olanın erkek çocuk doğurmasına yorulur. Rüyada kadının ağzından doğum yapması vefatına işarettir.

Rüyada erkeğin doğum yaptığını görülmesi, hastalanmasına; kız doğurmak sıkıntılardan kurtulmaya ve sevince; erkek çocuk doğurmak müjde ve kurtuluşa delalet eder.

Rüyada hayvan doğurmak, o hayvanın mizacında bir çocuk doğurmaya; doğum sıkıntının geçmesine, rahatlığa, tövbe etmeye ve borcu ödemeye delalettir.

Rüyada bekarın doğum yapması evlenmesine delalet eder. Rüyada herhangi bir canlının doğumunu görmek zevk ve kazançların sizinle olacağının işaretidir.

Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır. Sıkıntıdan kurtulmak anlamına gelir. Güzel bir bebeğin doğması çok güzel bir haberdir.

Rüyada bir doğum evinde bulunduğunuzu ve bazı çocukların dünyaya geldiklerini görmek yeni, yeni atılımlara gireceğinize ve iş ve kazancınızı artırmak ve geliştirmek için birtakım teşebbüslere giriştiğinize, bazı iş adamları ile temaslar kurarak, yeni iş sahaları aradığınıza yorumlanır. 

Eğer halktan biri iseniz, rüyada doğum görmeniz, dostlarınızın sizi aranılır ve sevilir bir kimse olarak tanıdıklarına; ev kadını iseniz komşularınız arasında sevilen ve sayılan bir kimse olduğunuza delalet eder.

Rüyada doğum görmek ne anlama gelir: Rüya sahibinin sağlıklı ve huzurlu bir yaşam süreceği, yediği ve içtiği besinlere dikkat edeceği demektir. Kişinin sağlıklı bir vücuda sahip olacağı, etrafındaki insanların rüya sahibini kıskanacağı anlamına gelmektedir.

Doğum

“Rüyada Doğum Görmek” üzerine 27 yorum

  1. Rüyamda doğum sırasında karnım patladı. Bir çocuk dünyaya geldi ama çocuğun cinsiyetini göremedim. Teşekkürler.

  2. Rüyada benim kızımın doğum yaptığı haberini aldım. Ne anlama gelir? Şimdiden teşekkürler.

  3. Rüyamda bir akrabamı, belediye otobüsünde karnından bastırarak, bebeğin kafasını çıkarmasını sağladım. Bebek çok güzeldi ve erkekti. Neye gelir?

  4. Rüyamda tarladaydım. Bir sürü at gördüm. İki deve, iki atın devenin sırtına bindiğini gördüm. Ben de eşimle ayrı atlara binmiştik. Çölde gidiyorduk. Rüyam ne anlama geliyor? Yorumlarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

  5. Rüyamda, annemin 2 erkek çocuğu olduğunu gördüm. Rüyamın anlamı nedir? Teşekkürler.

  6. Sevgilim rüyasında bir çocuğumuz olduğunu, benim haberim olmadığını, çocuğun çok güzel olduğunu, çok akıllı olduğunu ve hiç ağlamadığını görmüş.

  7. Rüyamda tanımadığım bir kadına doğum yaptırdım. Kadının kocası çok sayıda kişiyle evliydi ve evin kapısının önünde mavi bir leğende uzanıyordu. Doğurduğu erkek bebek canlıydı ayaklarından tutup poposuna vurdum ve poposu kızardı ama hiç ağlamadı. Kadın öldü ve kocası kahkaha atarak bir erkek daha gelecek dedi ve içerde doğum yapan diğer kadını gösterdi o da evin avlusunda doğum yapıyordu. 🙁 Lütfen bu rüyamı yorumlayın. Çok büyük etkisinde kaldım ve daha önce 2 çocuk aldırmıştım. Boşandım. Şimdi hayatımda bir başkası var, mutluyum. Bu rüyadan sonra psikolojim bozuldu.

  8. Rüyamda kız kardeşimi doğum yaptırıyorum. Bebek benim elime doğuyor. Doğumu ben yaptırıyorum kız çocuğu.

  9. Benim yengem hamile. 4 ay falan var doğumuna ama rüyamda onun doğum yaptığını kız çocuğu olduğunu ve benim hastanede onu ziyaret ettiğimi gördüm. Nedir manası acaba?

  10. Merhaba, normalde de hamileyim ama rahmetli annemle karnımda bebeğin hareketlerini izlerken birden karnım yarılıyor ve bebek oluyor. Ancak vaktinden 4 ay önce olmasına rağmen bebeğim sağlıklı. Ama cinsiyetini anlayamıyoruz erkek bebek sanıyorum ama normalde kızım olacak. Dilinizden geldiğince yorumlarsanız sevinirim. İyi günler.

  11. Rüyamda çıkarıldığım işyerinde çalışıyordum ama orada eşek gördüm, doğum yaptı. Patronumla göz göze geldik ters ters bakıp gitti…

  12. Merhaba, 1,5 yaşında oğlum var ve sezaryenle doğum yapmıştım. Dün gece rüyamda, 2. hamileliğimi yaşamış ve tekrar doğum için sezaryen masasındaydım. Fakat sezaryen esnasında, 1. doğumumdaki kadın doğum doktorum, karnımda bebek olmadığını gördü. Yani aslında hiç hamile değilmişim. Boşuna ameliyat etmiş olmuşlar. Ben de doktoruma bunu neden fark edemediklerini, 2. kez sezaryen olduğumu, yeniden 2. bebek düşündüğümde 3.sezeryanı nasıl olacağımı falan söylüyordum. Doktor 24 saat uyumamış ve çok yorgundu, hatta sezaryen esnasında, bebeğe ulaşmak isterken tüm organlarımı dışına çıkarmıştı. Ve karnım henüz dikilmeden bekletiliyordum, o şekilde uyandım. Bu ne anlama gelir, nasıl yorumlarsınız acaba?

  13. Benim annem hasta, yaklaşık 3 sene önce doğmadan bir bebek öldü. Benim annem yürüyemiyor ve çocukta olmuyor. Ben rüyamda annemin 2 tane güzeller güzeli bir kız bir de erkek çocuk doğurduğunu gördüm çok sağlıklıydılar ve hiç ağlamadılar. Ben zaten sıçrayarak kalktım ve hemen yatak odasına gittim. Sanki annemle babamın yanında yapıyormuş gibi. Neye işaret bu, ne olur açıklar mısınız?

    1. Kolay gelsin. Ben rüyamda annemlere tatile gitmişim hamileyim ve dogum sancılarım başlamış hissetmiyorum denecek kadar hafif annem bana dogum yapmam için alan hazırlıyor ve çok kolay bir şekilde dogum yapıyorum 5kg fazlası bir erkek bebek gülüyor göbek kordonunu ona bakmaktan ayırmayı unutmuşuz o ani haraket yapıyor ve göbek kordonu kopuyor ben elimle sıkıp onun göbeğini bağlıyorum sonra eşi çıkarıp bakıyorum biraz yaşlanmış eşi sonra anneme sesleniyorum tuvalette kan kustugunu görüyorum acaba bu rüya ne anlama geliyor

  14. Rüyamda arabada doğurduğunu gördüm. Kocası yardım ediyordu.Bana bebeği almamı söyledi.Ama ben tutmaya çekindim. Bebek yere doğdu. Sonra yerden aldım ve poposuna şaplak atıp kucağıma aldım. Ağlamıyordu, huzurluydu. Annesine gösterdim. Bebek kızdı. Ne anlama gelir?

  15. Annem 83 yaşında rüyamda doğum sancı çekiyor ve doğum yapmak üzereydi. Ben de benim olmuyor yerime annem doğum yapıyor diye düşünüyorum.

  16. Ben bekar bir kızım. Rüyamda birisinden hamile kalmışım güya o bebeği de ablam doğuruyor. Bebek doğuyor (erkek bebek.) Ne anlama gelir sizce bu? Teşekkür ederim.

  17. Rüyamda hamile birini internetten doğum izlediğini gördüm o kişi normal hayatta da hamile ve “Nasıl izledi, birde hamile” diyorum.

  18. Ben rüyamda birinin tuvalette doğum yapıp beni çağırıp al çocuk sana dedi ve ben hayır dedim istemiyorsan atıyorum dedi tuvaletin deline attı ve ben hayır tamam istiyorum dedim. Geri aldı ve kabuk gibi bir şeyin içinden çıkarıp bana verdi beyaz bir erkek çocuğuydu ve bende onu mavi bir yeleğe sarıp götürdüm benim oldu ve çok ağladım sevincimden benim oldu çocuk diye. Bunun anlamı ne olabilir?

  19. Rüyamda tanımadığım bir hemşire hamileymiş. Yanında arkadaşım vardı arkadaşıma sezeryan doğumu anlatırken hamile kadının üzerinde göstermek istedim kadını oturttum makasla karnına delik açtım ve yırttım bebeği karnının içinden çıkardım poposuna vurdum bebek ağlamıyordu. Bir kaç sefer vurdum ağlamadı hemşire kadın ise bayılmıştı. Rüyamın anlamı nedir? Çok etkilendim uyuyamıyorum gözümün önüne geliyor devamlı.

  20. Rüyamda 3 tane kadının karnında ki bebekleri istemedikleri için ben aldım ve bir tanede arkadaşımın karnından aldım oda istemediğini söyledi ben o 4 bebeği doğurdum. Doğurduktan sonra ilk arkadaşım geldi daha sonra diğer kadınlar gelerek bebekleri aldılar çok çırpındım ağladım ama yerimden kalkamadım.

  21. Rüyamda kendim doğum yapmaya çalışıyordum yanımda bir bayan bana yardımcı olmaya çalışıyordu ama bebeğin kafası göbek deliğimden çıkıyordu lütfen yorumlar mısınız?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir