Rüyada Dosya Görmek

Rüyada dosya görmek, bir şeylerin açığa çıkacağına, eğer gizlediğiniz bir şeyler varsa bunların öğrenileceğine yorulur. Olumlu anlamda da elinize geçen fırsatları kullanarak yeni işler başaracağınıza, kazancınızın artacağına işarettir.

Ayrıca bkz: Evrak

Rüyada dosya görmek dikkatli yorumlanması gerekir. Geçmişi ve geçmişte yapılanları simgeler. Dosyanın rengi, temizliği ve içindekiler de çok önemlidir.

Rüyada Mavi Dosya Görmek 

Mavi renk çoğu rüya tabirinde olumlu olarak görüldüğü gibi rüyada mavi dosya görmek tabirinde de mutluluk ve huzuru simgeler. Bu mutluluğun sebebinin yeni bir aşk hayatı olacağı şeklinde yorumlanır. Uzun vadeli bir aşk hayatıyla hayatınıza devam etmek isteyecek ve bu uğurda gereken fedakarlıkları yapmaktan çekinmeyeceksiniz.

Rüyada Kırmızı Dosya Görmek 

Kırmızı renk genel olarak sıkıntıya yorulduğundan rüyada kırmızı dosya görmek de işlerin gitgide kötüleşeceğine, toparlanmasının zor bir hal alacağına delalet eder. Aynı zamanda kötü bir haberin duyulacağına da yorulmaktadır.

Rüyada Pembe Dosya Görmek

Rüyada pembe dosya görmek, geçmişinizden hala izler taşıdığınız ve bunları içinizden atamadığınız, her fırsatta geçmişe dönük konuşmalara gireceğiniz anlamına gelir. Bu izler sizi yaralayacak ve geçmişteki durumlardan o dönemdeki kadar etkileneceksiniz. Aynı zamanda bu rüya önümüzdeki günlerde ufak tefek sağlık sorunlar yaşayacağınızın habercisi olarak görülür.

Rüyada Beyaz Dosya Kağıdı Görmek 

Rüyada beyaz dosya kağıdı görmek, ailenize karşı daha çok bağlanacağınıza, gözyaşı akıtılacak kötü günlere, bu günlerde alacağınız kararlardan büyük pişmanlıklar duyacağınıza delalet eder.

Rüyada Siyah Dosya Görmek 

Rüyada siyah dosya gördüyseniz yüzünüzü güldürecek gelişmelerin yaşanacağına, ün sahibi biri olacağınıza, iş değişikliği yaparak kendi yerinizi açacağınıza işaret eder. Olumsuz olarak da bazı tabirlere göre iş hayatınızda bir anlık gafletle yanlış yatırımlar yapacağınıza, tam anlamıyla olmasa da bir kısmını kurtaracağınıza yorulur.

Rüyada Sarı Dosya Görme 

Rüyada sarı dosya görmek, lüks ve konforlu bir yaşama adım atacağınıza, büyük kazançlar getirecek işlere yöneleceğinize, sevdiğiniz ve değer verdiğiniz birinden manevi anlamda sizi çok etkileyecek ve duygusallaştıracak bir hediye alacağınıza işaret eder.

Rüyada Yeşil Dosya Görmek 

Rüyada yeşil dosya görmek, çevrenizdeki bazı arkadaşlarınızla aranızın bozulacağına ve bağlantıyı keseceğinize, ödenmeyen borçlarınız varsa yavaş yavaş ödemeye başlayacağınıza, maddi anlamda feraha ulaşacağınıza alamet eder. (Bkz. Yeşil Renk)

Rüyada Şeffaf Dosya Görmek 

Rüyada şeffaf dosya gördüyseniz çevrenizde hep dua alan biri olduğunuzun simgesidir. Çoğu işinizin ve yeni kararlarınızın yolunda ilerleyeceğini gösterir. Sağlık sorunlarıyla karşılaşacağınızın belirtisidir ancak aynı zamanda kısa sürede toparlanıp hayatınıza devam edeceksiniz manasında da gelir.

Rüyada Elinde Dosya Görmek 

Rüyada elinde dosya görmek, uzun süredir planlanan projelerinizi hayata geçirmeyi başaracağınıza, hane içinde bolluk ve bereketin hakim olacağına, uzun dönemler boyunca olumsuz durumların hayatınızın içinde yer almayacağına işaret eder. İyi niyetinizi herkese göstermeyeceğinize, gerekli yerlerde kendinizi tam anlamıyla yansıtacağınıza yorulur.

Rüyada Dosya Görmek Diyanet 

Rüyada dosya görmek diyanet tabirine göre disiplinli ve sorumluluk duygusuyla hareket ettiğiniz bir iş hayatınızın olduğuna, bu sebeple üst mevkiler tarafından fark edileceğinize ve yeni teklifler alacağınıza yorulur. Dosya görmek, iyi niyetli ve dürüst biri olduğunuzu simgeler.

Rüyada Mahkeme Dosyası Görmek 

Rüyada mahkeme dosyası görmek, sabır gösterdiğiniz durumların selamete kavuşmasına çok az bir zaman kaldığına, sahip olduğunuz işinizde yükseleceğinize, zorlukları aşarak başarılarınızla çevrenizdeki herkesin ilgi odağı olacağınıza ve takdir göreceğinize işaret eder. Aynı zamanda olumlu gelişmeler içeren bir haberi telefon aracılığıyla alacağınız şeklinde de tabir edilir.

Rüyada Dava Dosyası Görmek

Rüyada dava dosyası gördüyseniz rakiplerinizin başarılarınızdan dolayı size karşı daha fazla kıskançlık besleyeceklerine, yolunuza taş koymaya çalışacaklarına ancak sizin bu engellerden etkilenmeden daha da iyiye ulaşacağınıza yorulur. Geçmişten bugüne taşıdığınız bazı durumların yükünü artık üzerinizden atacağınıza, geleceğe odaklı yaşamak isteyeceğinize alamet eder. (Bkz. Dava)

Dosya

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir