Rüyada Dudaklar Görmek

Ayrıca bkz: Ruj, Ağız

Rüyada dudak görmek rüyada üst dudağa göre, alt dudağı görmek daha hayırlıdır. Bazı yorumculara göre; dudaklar akrabalığa yorumlanır.

Rüyada üst dudak görmek erkek ve alt dudak kadın akrabayı temsil eder.

Rüyada üst dudağın yerinden kopmuş veya kesilmiş olduğunu görmek, nimet ve malın eksileceğine; bunu alt dudakta görmek karısının vefatına, yahut ondan ayrılacağına delalet eder.

Kirmanî’ye göre; rüyasında iki dudağını düşmüş görmek anne ve babası tarafından bir musibettir.

Bir rivayete göre, bu rüyayı görenler iftiracı olur. Rüyada dudaklarında çirkin görünen bir ayıp olduğunu görmek kedere; iki dudağının birbirine yapışmış olduğunu ve açılmaz olduğunu görmek, işlerinin sarpa sardığına; konuşmak istediği halde konuşamadığını görmek, bela ve musibete delalet eder.

Rüyada dudağı üzerinde bir ben olduğunu görmek, rüya sahibi kadın ise, sevildiğine; erkek ise mal çokluğuna; dudaklarının tükürükle ıslandığını veya ıslattığını görmek, akrabaları arasında düşmanlık olduğuna; iki dudağının veya birinin bir maden haline geldiğini görmek, hırsızlığa ve malının çalınacağına delalet eder. 

Rüyada dudaklarını çok kırmızı görmek, sözünün geçerliliğine; sarı görmek üzüntüye, korku ve hastalığa; siyahlaşmış görmek, ümit edip beklediği bir işin olmayacağına işarettir.

Rüyada dudakların renksiz veya anlaşılamayan bir renkle boyalı olduğunu görmek iyi değildir.

Rüyada dudaklar üzerinde dövme denilen sonradan yapılan mor bir işaret veya resim görmek de hayra delalet etmez.

Dudaklar

“Rüyada Dudaklar Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda kırmızı rujlu hattat kadınıyla sarıldım ne anlama gelir? Sayfada tam anlamıyla anlaşılmadı, ne demek yazabilir misiniz? Teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir