Rüyada Duhan Suresi Görmek

Ayrıca bkz: Duhan Suresi Okumak

Kirmanî’ye göre; bu sureyi rüyasında görüp okuyan veya okunurken dinleyen kişi, geceleri sabaha kadar dua ve ibadetle meşgul olur. Dünyadan el ve etek çekmiş, kendisini ahirete vakfetmiştir. Fakat rızkı bol, bereketli ve çok para sahibidir. Düşmanına karşı da her zaman üstünlük sağlar. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada Duhan Suresini veya ondan bir parçayı okuduğu görmek; izzet ve yüceliğe, kabir azabından ve cehennem ateşinden emin olmaya, kuvvetli itikada ve düşman üzerine zafere işarettir. 

Rüyada bu sureyi veya ondan bir parçayı okuduğunu görmek; hayra ermeye, zayıf ve yoksullara iyilik etmeye, merhamet sahibi bulunmaya, korkudan emin olmaya işarettir.

Duhan Suresi

“Rüyada Duhan Suresi Görmek” için bir yorum

  1. Selamün Aleyküm, kardeşim! Ben rüyamda bilgisayardan Duhan suresini ve Yasin suresini bir yandan dinliyor, bir yandan tekrar ediyor, bir yandan da durup durup Yasin suresinin manasına bakıyorum. Halim ahvalime gelince ben birkaç senedir namaza başladım. Maddi durumum çok kötü. Şeytanla ve nefsimle çok mücadele ediyoruz. Bu beni yıpratıyor ama her zaman Allaha sığınıyorum. İnşallah Rüyamı hayırla yorumlarsınız. Lütfen diğer mümin kardeşlerimizle birlikte bana da dua ediniz. En çok ihtiyacım olan şey duadır. Allah’ın (cc) rahmet, selam ve bereketi, Resulullah (sav.) efendimizin şefaati, Büyüklerin (ra)himmeti müminlerin duası üzerimize olsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir