Rüyada Duvar Saati Görmek

Rüyada duvar saati görmek, hayırlı işler olarak yorumlanır. Kısa bir süre içerisinde bekâr biriyseniz, sevdiğiniz bir kişi ile hayatınızı birleştireceğiniz şeklinde yorumlanır. Korktuğunuz durumların tamamen kaybolmasına, uyum ve sevginin ağır basmasına, sevenlerin birleşmesine, aileye yeni üyelerin katılmasına işarettir.

Rüyada duvar saati görmek nedir, rüya sahibinin işlerinin iyi gitmesine işarettir. Büyük saat görmek ise ölüm haberi almaya işarettir.

Ayrıca şu rüya tabiri ve yorumlara bakınız: Duvar, Saat 

Rüyada duvar saati görmek ne demek: Bu rüya aynı zamanda, sağlıklı ve uzun bir ömrü yaşayacağınıza da işaret eden bir rüyadır. Huzurlu bir yaşlılık dönemi olarak da tabir edilebilir.

Rüyada Duvar Saati Almak

Rüyada duvar saati almak görmek, hayatınızda olması gerekenleri sizin planlamanız ve bu planların gerçekleşmesi için gereken çalışmaları bizzat yine sizin yapmanız gerektiğini işaret eden bir rüyadır. Aynı zamanda resmi işlere de işarettir. Mahkeme ya da devlet ile ilgili olan bir durumun sizin lehinize sonuçlanması, sorunların tamamen kaybolması ve sizin için güzelliklerin hüküm sürmesi olarak tabir edilen bir rüyadır.

Rüyada Duvar Saati Hediye Almak

Rüyada duvar saati hediye almak, işleriniz konusunda çevrenizde bulunan çok deneyimli ve usta birinden fikir almak olarak yorumlanır. Bu varlıklı kişiden maddi ve manevi anlamda fayda görmek olarak yorumlanır. Kişinin parasını ve malını size güvenerek, sizin de bunlardan fayda görmenize yardımcı olacağı şeklinde yorumlanır. (Bkz. Hediye)

Rüyada Duvar Saatine Bakmak

Rüyada duvar saatine bakmak, hayırlı rüyalardandır. Bu rüya sizin çok olumlu gelişmeler yaşayacağınız şeklinde yorumlanır. Öğrenciyseniz yüksek başarı ile mezun olmaya; bekarsanız çok hayırlı bir evlilik yapmaya işaret eden bir rüyadır. Çalışan biriyseniz, iş yerinizde daha verimli olarak başarınızı arttıracağınız şeklinde de yorumlanır. Tüm aksiliklerden tek tek kurtulacağınızı müjdeleyen bu rüya ile yüksek bir kariyer yaşamına adım atacağınıza işaret eder. (Bkz. Zamandan Bir Saat Görmek)

Rüyada Duvar Saati Görmek Diyanet Tabiri

Rüyada duvar saati görmek Diyanet tabiri, manevi anlamda mertebe alacağınıza, ibadet konusunda son derece titiz biri olacağınıza ve çevrenize olan yardımlarınız neticesinde büyük sevaplar kazanacağınıza işaret eden bir rüyadır. Bu rüyayı gördüğünüzde hayatınızda ki birçok aksiliğinde son bulacağı anlamına gelir.

Rüyada duvar saati görmek ne anlama gelir: Hayatta iyi bir yerlere gelebileceğiniz, aileniz ile ilgili tüm sorunları daha anlayışlı bir şekilde çözmeniz gerektiğine de işaret eder. Hayırlı rüyalardan biridir. Yaşamınızda birçok yönden güzel haberler alabileceğiniz şeklinde de yorumlanabilecek bir rüyadır.

Rüyada Büyük Duvar Saati Görmek

Rüyada büyük duvar saati görmek, hayırlı gelişmelere işarettir. Bir süredir hayatınızda ters giden her olumsuzluğun yolunda gideceğine, aile bireyleriniz ile aranızın düzeleceğine ve yakın çevreniz ile daha olumlu ilişkiler kuracağınıza işaret eden bir rüyadır. Rüyanızın diğer yorumu ise sağlıklı ve uzun bir ömür anlamına gelir. Mutlu ve huzurlu bir yaşlılık dönemine işaret eder. Hayatınızın ağız tadı içerisinde büyük bir mutluluk ve sakinlik içerisinde geçeceğinin habercisi rüyalardandır. 

Rüyada Duvar Saati Ayarlamak

Rüyada duvar saati ayarlamak, hayatınız için çok büyük planlar yapacağınıza işaret eder. Bu planlar neticesinde çok fazla mal biriktireceğiniz ve uzun yıllar varlık ve bereket içerisinde yaşayacağınız anlamına gelir. Yeni bir iş kurmaya ve ortaklıklara da yorulan bu rüya, girdiğiniz her işte yüksek bir başarı kazanacağınıza da yorumlanır. (Bkz. Çalar Saat)

Rüyada Beyaz Duvar Saati Görmek

Rüyada beyaz duvar saati görmek, kendiniz için çok ciddi kararlar almanız gereken bir döneme işaret eder. Bu bir evlilik olabilir veya yeni bir iş olabilir. Ancak her durumda başarıyı kolayca yakalayacağınız anlamına gelir. Hayırlı bir renk olan beyaz sizin hayatınızda olumlu olaylara işaret eder. Beklediğiniz bir yerden yüklü miktarda paranın ansızın gelmesi ve elinizin bollaşması olarak da tabir edilen bir rüyadır. (Bkz. Kum Saati)

Duvar Saati

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir