Rüyada Dükkan Görmek

Rüyada dükkan görmek kişinin malı, dünyalığı, eşi ve çocuklarına, güzel görünümlü mutlu bir hayata, bekarın evlenmesine işarettir.

Ayrıca bkz: Küçük Dükkan, Demirci Dükkanı, Ayakkabı Dükkanı 

Rüyada dükkanda oturmak hayra ermeye; mağaza, dükkan ve süpermarketler kişinin geçimi ya da evleneceği hanımına; onlarda görülen hoş olmayan durumlar, geçim ve aile hayatında gözlenecek olumsuzluklara delalet eder.

Rüyada bir dükkan görmek ya da dükkanda bulunmak iyi haberler alacağınızın işaretidir. Dükkan güzelse güzel olanaklara işaret eder. Kısmettir.

Rüyada görülen dükkan, kişinin hanımı, çocuğu, ölümü, hayatı, malı, makamı, bineğidir. Bundan dolayı dükkanının yıkıldığını gören kimse, hanımını boşar yahut çocuğundan ayrılır. Çocuğu hasta ise ölür. Yahut malını zayi eder. Dükkanının hoş ve yeni yahut güzel koktuğunu görse, bekar ise temiz bir kadınla evlenir. Yahut bir çocuğu olur. Hasta ise hastalığından kurtulur ve ömrü uzun olur. Bazen rüyayı görenin kıymeti artar, mevki ve nüfuzu geniş olur. 

Rüyada dükkan görmek ne demek bazen dükkan, anne ve babaya işarettir. Bazen de rüya sahibinin ilmine, nasibine ve sesine işarettir. Rüyada dükkanda görülen fazlalık noksanlık ve değişme gibi haller, dükkanin işaret ettiği kimselere aittir. Bir dükkanda oturduğunu gören kimse hayır ile istifade eder. 

Rüyada dükkanının yıkıldığını gören kimsenin, anne, baba veya hanımı hasta ise vefat eder. Bunlardan hasta kimsesi yoksa, o kimsenin işleri güç ve alışverişinde durgunluk olur. Dükkan, kişinin geçimi ve evleneceği hanımıdır. Kendi dükkanını süpürdüğünü gören kimsenin dükkanında değişiklik meydana gelir. Dükkanın kapısını kırdığını görse, yine tabir aynıdır. 

Rüyada dükkanların kapılarının kapatılmış olarak görülmeleri, işlerin durgunluğu ve ticarette mani hallerin meydana gelmesine işarettir. Dükkanların kapıları kapatılmış görülürse, sahiplerinin ölümüne, isim ve şöhretlerinin gitmesine işarettir. Kapıların açılmış olarak görülmeleri, dükkan sahiplerine ticaret kapılarının açılmasıdır.

Dükkan

“Rüyada Dükkan Görmek” üzerine 13 yorum

  1. Rüyamda benim bir mağazam var. Dükkan sahibi, üst kattan dükkandaki malları hortumla suluyor. Bu ne anlama geliyor? Su, temiz ve berraktı.

    1. eğer gerçekten bir dükkanın varsa dükkan sahibinin sana çok yardımcı olacağına işarettir. eğer dükkanın yoksa eşinin ya da evleneceğin kişinin babasının sana çok yardımcı olacağına işarettir

  2. Sürekli eski işyerimi rüyamda görüyorum. Dükkanı kapattığımı biliyorum ve bina eskiydi, daha da eskidiğini görüyorum. Son gördüğümde yazıhaneyi su basmıştı, sığ sığ görüyorum.

  3. Rüyamda dükkan bizimdi ve küçük kutu gibi bir yerdi. Mutfak ve masalar hep aynı odadaydı. Mutfak tezgahının üstünde tepsiler ve bir sürü kirli tabak vardı. Bu neye işaret acaba?

  4. Rüyamda dükkanımın karşısında bir koç ve genç (küçük) bir tosun vardı. Koç dükkanın köşesine tosluyor, ben de köşeye çekilmişim korku ve endişe ile onu izliyorum. Dükkanın kapısı açık, ikisinin de içeri girmesinden korkuyorum. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Hayırlara vesile olur inşallah.

  5. 2 tane dükkân gördüm 2side bizim biri çok güzel ama para toplamıyor biri eski ama çok para topluyor.

    1. İki tane kadın var evleneceğim. Biri gösterişli ama içi boş diğeri sade ama gerçekten karekterli, düzgün bir kadın.

  6. Benim işletmekte olduğum işyerim var. Hemen yanımdaki daha büyük dükkânı almışım ve ailemle temizliyoruz. Hepimiz dalmışız ve faaliyette olan dükkânımızı yalnız bırakmışız. Dükkânın en sondaki reyondaki ürünlerin hepsi çalınmış ve en son kasaya baktım ama onu tam hatırlayamıyorum. Para çalındı mı diye. Ne anlama geliyor?

    1. Sülalen için kendi aileni feda ediyorsun. Sonra pişman oluyorsun eve dönüyorsun. İnşallah avrat evden kaçmamıştır diyorsun.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir