Rüyada Elbise Temizleyicisi Görmek

Rüyada elbise temizleyicisi görmek, zengin birisi ile evlenmeye, rüya sahibi evli ise eline beklemediği bir yerden çok para geçeceğine delalet eder. Bir rivayete göre de temizleyici tövbeye delalet eder.

Ayrıca bkz: Elbise Temizleme, Eski Elbise

Rüyada elbiselerinizi temizletmek için bir temizleyici dükkânına girdiğinizi görmek, para kazanmak için yeni bir işe teşebbüs edeceğinize; bir elbiseci dükkânından çıktığınızı görmek, bir işten kazançlı çıktığınıza veya çıkacağınıza; bir elbiseci dükkânı satın alıp işlettiğini görmek, tüccar iseniz, kazanca bekar iseniz, evliliğe, hasta iseniz şifaya delalet eder.

Rüyada elbisenizi ütülediğini veya ütülettiğini görmek işinizin düzeleceğine ve sağlığa işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada elbise temizleyicisinin iş yapmadığını görmek, üzüntü ve kederlerin gitmesine ve gönüllerde olan kin ve çekememezlik gibi şeylerin bitmiş olmasına işarettir.

Bazen de rüyada elbise temizleyicisine abiye elbiselerinizi verdiğinizi görmek, türkü söylemeye, oynamaya veya nikaha işarettir. Elbise temizleyicisi olduğunuzu görmek, başkasının işi için kendisini zahmete koymaya işarettir.

Rüyada elinde temizlediği elbisenin ve gidermiş olduğu kirin miktarınca birtakım kimseler tövbe etmek, suretiyle günahlarından kurtulurlar.

Bazı tabirciler, elbise temizleyicisi olup sadece kendinizin değil başkalarının da elbiselerini temizlediğini görmek, eliyle zekat ve sadaka verilen veya onun vasıtasıyla mihnet ve sıkıntılardan kurtulan bir kimsedir.

Elbise Temizleyicisi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir