Rüyada Elbise Dolabı Görmek

Rüyada elbise dolabı görmek kişinin hanımına, bineğine ve mevkiine, yeni elbiseye, güzel hale delalet eder. 

Ayrıca bkz: Elbise Askısı

Rüyada elbise dolabı görmek ne demek: Eşe, bineğe ve rütbeye işarettir. Rüyada kumaştan elbise dolabı görmek; azizliğe, yüksekliğe, güzel konuşmaya, halinin güzel olmasına, yeni elbiseye, ülfet ve muhabbete işarettir. Elbise konulacak dolap, rüya sahibinin daha sonra kavuşacağı müjde ve sevinçtir.

Elbise Dolabı

“Rüyada Elbise Dolabı Görmek” üzerine 5 yorum

  1. Oturduğum evden daha kötü bir eve geçici taşınıyormuşum ama ben istemiyorum. Geri taşınmak için elbise dolabımı dışarı çıkartırken, kırılıyor.

  2. Elbise dolabından kendime mont veya ceket tarzı bir şey arıyorum. Fakat bu kıyafeti almak istememdeki amaç kaçtığım zaman dışarıda kalırsam üşümemek amaçlı. Yorumlarsanız çok sevinirim.

  3. Rüyamda elbise dolabının içine girip saklandığımı gördüm. Ben dolabın içinden rahatlıkla dışarıyı izleyebiliyordum. O sırada eve dışarıdan rahmetli babam geldi, yanında 4,5 yaşlarında bir oğlan çocuğu vardı. Benim bulunduğum odaya girdiler ama dolapta sadece oğlan çocuğunu gördüm. Çocuğa “Sen bekle” dedi. Net hatırlamıyorum sanki bir şey verecek olduğunu söyledi ona.

  4. Rüyamda yeşil, içi dolu elbise dolabı gördüm fermuarlıydı ve ben fermuarı kapatıyordum. Çok az kalmıştı kapanmasına ama uyandım 🙁 yorumlayabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir