Rüyada Emmek Görmek

Rüyada birini emmek, ondan mal almaya delalet eder. 

(Ayrıca Bakınız; Süt, Süt Emmek)

Rüyada emmek görmek mal sahibi olmaya yorumlanır. Rüyada bir kadının memesini emdiğini görmek, onun malından faydalanmaya; bir kimsenin herhangi bir yerini emdiğini görmek, o kimsenin malından ve parasından pay almaya; bir çocuğun meme emdiğini görmek, onun rızkının bol olacağına; emdiği memeden süt yerine kan çıktığını görmek, haram mal kazanacağına delalet eder.

Abdülgani Nablusi’ye göre; rüyasında başka birinin kendisini emdiğini görmek o kimsenin kendi malından istifade edeceğine delildir.

Rüyada birinin memelerini emdiğini gören onun karısının veya eşinin malından; burnunu emdiğini gören cebinden; oyluğunu emdiğini gören milletin malından faydalanır.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada birisinin kendisini emdiğini görse, emen insan o kimseden mal alır. İki memesini emse, o insan o kimsenin hanımından mal alır.

Rüyada bir hayvanın kendi anasının memesini emdiğini görmek, bereketli bir döneme gireceğine; rüyada bir hayvanın başka bir hayvanın memesini emdiğini görmek, biraz kıtlığın yaşanacağı bir döneme gireceğinize işaret eder.

Emmek

“Rüyada Emmek Görmek” için bir yorum

  1. 17 yaşında bekar bir kızım. Evlenme hayalleri kurduğumuz bir erkek arkadaşım var. Rüyamda bir bebek doğuruyorum yeni doğurduğum bebeğim oldukça iri. Bebeği bana verdiklerinde yanağımı uzun bir süre emdi sonra kapıdan erkek arkadaşım girdi ve yeni doğmuş bebek ona baba diye seslendi. lütfen rüyamı yorumlar mısınız ? Bebeğimin yanağımı emmesinin anlamı nedir? Yeni doğmuş bebeğin konuşması neye yorumlanır ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir