Rüyada Erkek Görmek

Rüyada tanınan bir adam görmek hayır ve berekettir. Kadın rüyada kendi eşini görürse, kocası yahut ondan bir haber gelir. Yaşlı adam -bilinsin yahut bilinmesin- bütün maksatların gerçekleşmesine, öyle birine arkasını dönerek gitmek iyiliklerden yüz çevirmeye işarettir.

Rüyada görülen orta yaşlı ya da genç erkek güzel çehreli ise hayra; çirkin simalı ise bir şeyden zarar görmeye, bir sıkıntıya girmeye işarettir.

Rüyada bir yerde toplu halde yaşlı ve genç erkek görmek rahmete vesile olacak gelişmelere; bu topluluğa bir şey vermek insanlara iyilik yapmaya; onlardan bir şey almak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine; kendini genç göstermeye çalışan bir adam görmek, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine; kendini olduğundan yaşlı gösteren bir genç görmek, şeref ve izzete delalet eder.

Ayrıca, Erkeğin Tenasül Uzvu için bakınız; Üreme Organı

Rüyada erkek görmek hayra yorulur. Rüyada tanımadığınız bir erkek görmek doğru haber, ferahlık veren sözler, güzel bir iş fırsatı demektir. Rüyada tanınan bir erkek görüldüğünde onun adının anlamına da dikkat edilmelidir. Adının anlamına göre yorum değişir. Yakışıklı erkek iyi haber, sağlık, hakkıyla kazanç demektir.

Rüyada görülen erkek tanınmıyorsa doğru haber, iç açıcı sözler, hayırlı iştir. Erkek tanınıyorsa onun adının anlamı ve onunla ilgili düşünülmelidir.

Rüyada erkek görmek ne demek: Hayır ve berekete yorumlanır. Rüyada tanınmış bir erkeği görmek, hayır ve berekettir. Rüya sahibinin gurbette adamı varsa ya kendi veya haberi gelir. Bu gurbetteki adamı rüyada görmek ve onunla konuşmak hayır ve bereketin artmasına, mal ve rızkının çoğalmasına işarettir. 

Rüyada saçı ve sakalı siyah beyaz karışık olan tanınmış bir erkeği görmek, eğer bu kişi iri yari biri ise, gelecek olan hayır ve bereket de o derecede büyük olur. Tanınmamış ihtiyar bir adamı görmek, eline bir şey geçmekle tabir olunur. Rüya sahibinin maksadına ulaşacağına da bu rüya delalet eder. Sakalında hiç siyah kalmayıp kar gibi beyaz sakallı bir adamı görmek, daha az hayra ve berekete delalet eder.

Ebu Said El-Vaiz’e göre; rüyada ihtiyar görmek dört şekilde yorumlanır: Hayır, bereket, hacet, emniyet. Rüyasında bir ihtiyarın kendisine doğru geldiğini görmek hayır ve bereketin kendisine geleceğine; böyle bir ihtiyarın iltifatına ve kendisiyle konuştuğunu görmek, işlerinin yoluna girip maksadının olacağına, o adamın kendisine arkasını döndüğünü görmek, maksadının kendisinden uzaklaştığına delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada erkek kimse görmek, fazilet ve genişliğe ve kudret ve takvaya işarettir. Rüyada görülen erkek insan, eğer tanınıyorsa, yine o kimse ile yahut onun adaşı ile yahut arkadaşı ile ya da halktan onun benzeri ile tabir edilir.

Bir kimse rüyada maruf bir adam görse, o adamdan yahut onun benzerinden ya da adaşı bulunan bir kimseden bir şey ümit eder. Eğer o adamdan aranan bir cevher alırsa umduğu şeyi de almaya işarettir. Eğer bir gömlek alsa kendisi de hükümet erkanından olsa o adamdan memuriyet için söz alır. Eğer ip alsa, o ip de yine söz almaktır. Eğer çocuk vs. gibi sevilmez bir şey alsa onun o adamdan ümit ettiği şey düşmanlığa döner.

Rüyada erkek görmek tabiri daima iyi sayılır. Erkek doğru haber, iç açan sözler, hayırlı iş olarak yorumlanır. Yalnız bunlar rüyada tanınmayan erkekler için geçerlidir. Rüyada tanınan bir erkek görüldüğünde onun adının anlamını da düşünmelidir.

Rüyada güler yüzlü yakışıklı bir erkek görmek müjde, sağlık, helal kısmettir.

Erkek

“Rüyada Erkek Görmek” üzerine 19 yorum

  1. Rüyamda deniz kenarındayım sonrası denizde ölen eşim ve çocuklarımı da görüyorum. Çocuklarım küçük ve eşim bir teknede bizde tekneye binecekmişiz. Denizin içindeyiz ve akşam karanlığı ama tekneye binemiyoruz. O ara gördüğüm bütün görüntüler kayboluyor ve ben sahildeyim. Deniz pırıl pırıl ve sakin, gündüz olmuş ve denizin içinden bir at ve çok yakışıklı tanımadığım bir adam çıkıyor. Onlar sahilde otururken, at, ben denizin içindeyim ve hafif hareketlerle denizde yüzersen hayranlıkla o adamı ve atı seyrediyorum.

    1. Rüyanızda sahil veya deniz görürseniz bunun çok yakında bereket geleceğini anlatıyor. Bir de rüyanız da erkek görünmesi de hayrın geleceğini ima ediyor…

    2. Tanımadığım bir adam benim balkonumun camıni açarak çamaşır asilı ipe ceketini asti gitti sonra geldi aldı ve karşı evin camindan bir kadına verdi rüyamda anlamını merak ediyorum

  2. Rüyamda tanımadığım yakışıklı bir erkekle sevgiliydim. Onun elinden şeker yedim. Anlamını öğrenebilir miyim?

    1. Tanımadığım bir erkek mavi gözlü yüzüme yüzünü yaslamış, beyaz tüylü mavi gözlü bir kediyi seviyoruz.

  3. Ben rüyamda sevdiğim adamı yarı çıplak gördüm ama üstü çıplaktı. Eliyle havluyu beline sarmıştı sadece bir tek etek gibi havluyu kalçasında tutuyordu. Eli havludayken (babamla tanışmıyorlar) babama lavabonun nerde olduğunu soruyordu ve adı Cebrail. Bu rüya ne anlama geliyor? Ve mekan olarak da yeni evli ablamın koridorunda soruyordu babama lavabonun nerde olduğunu. Lütfen cevaplar yazar mısınız? 🙂

  4. Benim sorum, rüyamla ilgili aradığım yorumu tam olarak bulamadım. Benim çok değer verdiğim bir erkek beni sırtında ve kucağında taşıdı. Benim işyerimdeyiz ve kalabalık bir ortamdı. Gerçi rüyamı nasıl yorumlayacağımı da bilemedim araştırmalardan… Şimdiden teşekkür ederim.

  5. Ben rüyada bir kafeye gidiyor kuru pasta, tatlı olandan istiyorum. Bana hazırlıyorlar, beni çağıyorlar ve ben gidiyor pastam hangi masada arıyorum ve masadan masaya dolaşıyorum. En son buluyorum ve oturmuş yiyorum. O arada bir kadın ve küçük kız da yanıma geliyor, onlara veriyorum. Masada sütte var kolada ben süt alıyorum. Sonra kafenin sahibi bana iş teklifi ediyor. Ben “Düşünürüm” diyorum ve kalkıp bir dolmuşa biniyorum. Dolmuşta tanımadığım genç bir erkek benim alttan kazağımı kaldırıp vücudumu görüyor. Ben ayaktayım dolmuşta oturacak yer yok ve ben adama kızıyorum. Sizce bu ne demek, yorumlar mısınız lütfen?

  6. Merhabalar, rüyamda gümüş, uzun gür ve düz saçları olan bir erkeğe sarıldım. Başını koynuma yasladı ve o anki hissi size tarif edemem. Ait gibi, huzurlu gibi, o anı sonsuza kadar durdurmak istedim ve gülümsedim rüyamda. Çimenlik bir alandayız, bir insan topluluğu benim bulunduğum diğer insan topluluğuna sevinçle koşuyor. Benim bulunduğum tarafta ailem ve yakın akrabalarım da var. Ben bu gümüş saçlı adamı görür görmez tanımadığım halde inanılmaz bir şefkat hissederek ona koşuyorum. Sarılıyorum ve devamı başta anlattığım gibi. Ailem falan bana bakıyor ama ben hissettiğim huzurdan dolayı umursamıyorum. Tabire yardımcı olursanız sevinirim.

  7. Rüyamda erkek gördüm tanıdığım biri olduğu için adına bakılması lazımmış, adı; Doğan. Yardımcı olur musunuz?

  8. Masalarla dopdoluydu, ben en yüksek masaya çıktım ama orda bir sürü kadınlar vardı. Birisi beni ittirdi ama yine de ben o masaya oturdum bu ne demek? Sevgilerle.

  9. Rüyamda eski sevdiğim adamı gördüm. Ayakları tutmuyormuş. Yatakta yatıyordu bir eski evde benden su istemiş anlamı ne?

  10. Ben rüyamda üniversite okumak için karanlık ama temiz bir ev tutmuşum ama ev temiz ışığı açmıyorum yakışıklı ve eğenceli bir çocukla ev tutuyorum. Sonra ben o evin içine girip giyiniyorum ama uzun sürüyor. Daha sonra karşı evin son katından bana söyleniyor. Hep geç giyiniyorsun diye.

  11. Karımı çıplak şekilde yatarken gördüm. Yüksek bir yerdeyiz ben eşimin sol tarafındayım eşim karşıda bir erkeğe bakıyor. Karşıda bir cam, camda ise bir adam var eşime bakıyor, ben adamı gerçekte tanıyorum.

  12. Rüyamda yolda yunus polis görüyorum. Birbirimize gülümsüyoruz. Sonra ailelerimiz tanışıyor. Bir anda pazarda buluyorum kendimi babam arkamdan bana sarılmış sıkı sıkı. Sonra bir anda evde oluyorum. Bir tane kadın kaynanammış sanırım yolda gördüğüm yunus polisin annesi. Sonra o çocuk beni sokağa çıkarıyor. Duvarda spreyle yazılmış adı vardı. Hatta adı Harun bir de soyadı yazıyor ‘U’ harfi vardı soyadında ama ‘U’ harfini ‘I’ diye okuduk.

  13. Rüyada ailemle beraber tam evin önüne geldik ve sosyal medya üzerinde beğendiğim normal olarak birisini gördüm. Arabanın kapısını açtım ve dimdirekt bakmadan eve gittim ve giderken iyi akşamlar dedi. Evin kapısını açarken annem bana iyi akşamları sana söyledi dedi ve şaşırdım, bitti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir