Rüyada Erkek Çocuk Görmek

Rüyada erkek çocuk görmek insanın içinde ukde olarak kalmış bir şeyin gerçekleşeceği anlamına gelir. Saygınlığının artacağı ve müjdeler alacağını simgeler.

Bekar bir kız rüyasında erkek çocuk gördüyse, hayırlı işler olacak ve evlilik gerçekleşecek, diye tabir edilir.

Ayrıca Çocuk Görmek tabirine bakınız.

İş hayatı kötü giden biri rüyasında erkek çocuk gördüyse yükselişin geleceği ve işlerinin iyiye gideceği anlamına gelir.

Rüyada erkek çocuk görmek, hasta birisinin iyileşeceğini ve sağlığına kavuşacağını müjdeler. 

Rüyada Erkek Çocuk Emzirmek

Rüyada erkek çocuk emzirmek hamile kalacağınızı ve bir kız çocuğunuzun olacağını işaret eder.

Evli ve çocuklu bir kadının rüyasında kendi erkek çocuğunu emzirmesi, o çocuğunun başarılı biri olacağına delalettir.

Bir kadının rüyasında yabancı veya tanımadığı birinin erkek çocuğunu emzirmesi, düşmanlığın göstergesidir. Yakın çevreden birinin arkasından işler çevirdiğini ve kuyusunu kazdığını göstermektedir. Üzüntülerinizin onların mutluluğu olacağına işaret eder.  

Rüyada erkek çocuk emzirmesi bitmeden çocuğu sütten kesme ise çok büyük kötülüğü işaret etmektedir.

Rüyada Erkek Çocuk Doğurmak

Rüyada erkek çocuk doğurmak genellikle ailede huzursuzluk ve kötülüklerin olacağını işaret eder. Bu kötü olayların bir müddet devam edeceğine ve daha sonra rahatlığa ulaşılacağına yorulur. Kız Çocuk Doğurmak

Erkek rüyasında karısının erkek çocuk doğurduğunu görürse bu iyiye işarettir. Bir kız çocuğuna ve bu çocuğun hayırlı bir evlat olacağına mana gelir.

Rüyada Birinin Erkek Çocuğu Olduğunu Görmek

Rüyada birinin erkek çocuğu olduğunu görmek kız çocuğunun doğmasına yorumlanır. Evlat)

Bazı tabircilere göre iyi bir olayı müjdelerken bazı tabircilere göre ise üzüntü ve kedere, sıkıntılı zamanların başlayacağına işaret eder. 

Rüyada Erkek Çocuk Sevmek

Rüyada erkek çocuk sevmek kişinin düşmanının olduğunu ve bu düşmanın zayıf anı kolladığını simgeler. Rüya sahibinin zayıf anını bulduğu anda kendisine büyük kötülükler yapacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada görülen çocuk beyaz tenli olup uzun boylu ise düşmanınız tanımadığınız biridir. Eğer rüyada sarışın erkek çocuk seviyorsanız yaşlı bir düşmanınızın olduğu şeklinde yorumlanır. Bebek Sevmek)

Rüyada erkek çocuğu gizli seviyorsanız bu müjdeleri simgelemekte ve başarılar elde edeceğinizi göstermektedir.

Rüyada Ölmüş Erkek Çocuğu Görmek

Rüyada ölmüş erkek çocuğu görmek acı olayların geleceğine ve bir kayıp sonrası yas tutulacağına işarettir. Bu yasın uzun yıllar boyunca devam edeceği şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi evliyse eşini kaybettiğinde ve sonrasında bir daha evlenmeyeceğine, yalnız ve küskün bir yaşam süreceğine rivayet edilir.

Ayrıca rüyada ölmüş erkek çocuğu görmek ekonomik krizi simgeler ve rüya sahibinin bütün malını kaybedeceğine, kimsenin kendisine yardım etmeyeceğine, yalnız kalacağına yorulur. Çocuk Düşürmek)

Rüyada Erkek Çocuk Ayakkabısı Görmek

Rüyada erkek çocuk ayakkabısı görmek çalışma şartlarınızın çok daha iyi olacağına ve işleri büyüteceğinize delalettir. 

Bir başka rivayete göre sizden nefret eden kişilerin hakkınızda dedikodu çıkaracağına ancak başınıza gelebilecek kötü olayların tez vakitte uzaklaşağına delalet eder.

Rüyada Erkek Çocuğun Ağlaması

Rüyada erkek çocuğun ağlaması yakın zamanda büyük sıkıntıların olacağı, bu sıkıntıların yakın çevrede gerçekleşeceği manasına gelir. Ayrıca zorda olan kimseye karşılıksız yardım eli uzatılacağını rivayet eder.

Bir başka rivayete göre de rüya sahibinin ahiret hayatını düşünerek daha düzgün yaşaması gerektiğinin habercisidir. Bebek Ağlaması)

Rüyada Erkek Çocuğun Altını Değiştirmek

Rüyada erkek çocuğun altını değiştirmek uzun süredir yalnız olduğunuzu, aşk ve sevgiye inancınızın olmadığını, karşınıza çıkan hiç kimseye inanmadığınızı gösterir. İnsanlardan kaçma arzusuna işaret eder.

Bir kadın rüyada erkek çocuğun altını değiştirdiğini gördüyse uzun süredir var olan yalnızlığının son bulacağına ve hayırlı kişiler ile karşılacağına yorumlanır. Bebek Altı Temizlemek)

Rüyayı gören bir erkekse evvel zamandır beklediği aşkı bulacağına ve uzun süren bir birlikteliğinin olacağına rivayet edilir.

Rüyada Erkek Çocuğun Altına Kaka Yapması

Rüyada erkek çocuğun altına kaka yapması saklanan gizli olayların aile içerisinden çıkıp çevreye yayılacağını ve bu olayların neticesinde küçük düşüleceğini işaret eder. Özü sözü bir kimseler içinse büyük başarılar yakalamak için bir fırsat olarak yorumlanır.

Rüyada Erkek Çocuğun Üstünüze İşediğini Görmek

Rüyada erkek çocuğun üstünüze i̇şediğini görmek, çocuğunuzun büyük başarılara imza atacağı manasına gelir. Bekar veya çocuğu olmayan kimseler için hayırlı bir hayatın başlayacağını, sıkıntılı zamanların aşılıp rahat bir yaşama geçileceğini müjdeler. 

Rüyada Erkek Çocuğun Üstüne İşemesi        

Rüyada erkek çocuğun kendi üstüne i̇şemesi işlerin açılacağına, mal ve mülkün artacağına veya mal sahibi olunacağına, mutluluk getirecek hadiselerin gerçekleşeceğine yorulur. Bebek İşemesi)

Bu rüyayı gören kişi için aydınlık zamanların geleceğine inanılır. Borçlarının kısa süre sonra biteceğine, ruhsal açıdan iyileşme göstereceğine işarettir.

Rüyada Erkek Çocuğun Avret Yerini Görmek

Rüyada erkek çocuğun avret yerini görmek son derece sakıncalı ve yapmamanız gereken şeyleri düşündüğünüzü veya yapmak istediğinizi simgeler. Kısa bir süre sonra toplum tarafından dışlanılacağının habercisidir.

Rüyada erkek çocuğun avret yerini görmek çevrenizdeki kişilerin size sırt çevireceğinin ve yaptığınız hatalar yüzünden bir daha yüzünüze bakmayacaklarının işaretidir.

Rüyada Erkek Çocuğun Anne Demesi

Rüyada erkek çocuğun anne demesi huzurun kalmayacağına, düşünülen ve korkulan pek çok kötü olayın gerçekleşeceğine delalet eder.

Eski Rüya Tabirlerine göre Rüyada Erkek Çocuk Görmek

Rüyada erkek bir çocuk görmek, güvenilir dostlara malik bulunduğunuza ve bütün hareketlerinizin herkes tarafından saygı ile karşılandığına işarettir.

Rüyada erkek çocuk görmek “A, müjde, dedi, işte bir civanı” mealindeki ayetin işaret ettiğine göre, müjdeye işarettir.

Rüyada öyle bir durum olmadığı halde bir oğlan doğurduğunu gören kimse, üzüntü ve kedere düşer veya hastalığa yakalanır. Rüyada küçük bir oğlan çocuğunu sırtına yüklendiğini gören kimse, üzüntü ve kedere düşer.

Hamile olan bir kadın rüyada bir erkek çocuk doğurduğunu görse, o kadın kızla müjdelenir. Kız doğurduğunu görse, oğlan çocuğu ile müjdelenir

Rüyada buluğ çağına ermiş çocuğu görmek, izzet ve kuvvete işarettir. Kur’an okumayı önceden bilen bir kimsenin rüyada okula giden bir çocuğu olduğunu görmesi, günahından tövbe etmesine işarettir.

Bazı tabirciler, rüyada evlenmeksizin küçük bir çocuğu olduğunu gören kimsenin, dünyada erişeceği ilerlemeye, sıhhat, emniyet ve izzete işarettir. Küçük çocuklar, küçük ve basit üzüntülere işarettir.

Rüyada kucağında bağırıp çağıran bir çocuğun bulunduğunu gören kimsenin, ud çalacağına işarettir. Bazı tabirciler, oğlan çocuklarını bir arada güzelce oynarken görmek, mal, hanım ve birbiri ardınca çıkacak çok hayra işarettir şeklinde yorumlamışlardır.

Rüyada erkek çocuğuna nasihat ettiğini gören çocuklarının bir hareketinden razı olmaz ancak bunu çocuklarına bir şekilde belli etmesi gerekmektedir.

Rüyada erkek çocuğu verip kız çocuğu aldığını gören kimse, haksızlığa tahammül edemeyeceği bir olayla sınanır.

Rüyada erkek çocuklarını bir yerlerde yüzerken görmek, yeni bir topluluğa karışacağınızın ve bu topluluktan hayır elde edeceğinizin habercisidir.

Erkek Çocuk

“Rüyada Erkek Çocuk Görmek” üzerine 22 yorum

  1. Merhaba rüyamda ölmüş babam diri ama sedyede yatıyor. Dayım yıllar oldu öleli, annem sağ hala, babamı sedyeye yatırmış benim evin kapısını çaldılar, açtım kapıyı. Babam sedyede yatıyor, hemen kapadım annem seslendi aç kız kapıyı diye asla açmam babam öldü neden kaldırdınız diyor. Babam anneme bir şeyler söylüyor bu kadar bir rüya gördüm kalktım göğsümün üstüne biri oturmuş gibi daraldım bana lütfen yorumlar mısınız.?

  2. İkiz erkek bebekleri önce sevip sonra annesi bakamayacağını söylediği için evlat edindim. Ağlamayan mutlu bebeklerdi. Bende çok sahiplenmiştim sanki benim gibiydiler. Sonra birisi uyuyordu ve bir yere gidip gelmemiz gerekiyordu arabayla. Uyanık olanı aldım arabaya bindim, kimin arabasıydı hatırlamıyorum. Yolda bana yolun uzun süreceği söylenince çok kızdım.  “Evde bebeğim kaldı niye simdi soyluyorsun uzun süreceğini” diye. Geri dönelim derken kayaya garip kaza yaptık, hiç korku ve acı yoktu sonra uyandım. Bu tuhaf rüya ne anlama geliyor yorumlayabilir misiniz?

  3. Ben rüyamda kendi sevgilimden yeni doğmuş erkek bebek gördüm, kucağıma alıyordum bu tam olarak ne anlama geliyor?

  4. Rüyamda büyük oğlumun vefat ettiğini gördüm. Bunun anlamını merak ediyorum. Rabbim benim ömrümü kesip oğlumun ömrüne bıraksın. Rüyası bile çok acı acı içinde uyandım.

  5. Merhabalar benim rüyamda gördüğüm bir erkek çocuk 7 ya da 8 yaşlarında. Beni bizim eski bir meyve bıçağımız vardı onunla öldürmek istiyor.  Ben bunu dövüyorum, aradan bir zaman geçiyor sonra bu çocuk beni tekrar öldürmek için bıçağı sallıyor. Benim sağ el bileğimin üst kemik tarafından giriyor, kemik sesini duyuyorum ama bana yine bir şey olmuyor. Çocuğun saçından tutup kapının eşiğine vura vura hastanelik ediyorum. Çok merak ediyorum, nedir bunun yorumu? Şimdiden teşekkürler.

  6. Rüyamda on yaşlarında siyah saçlı gürbüz bir erkek çocuğu gördüm ve onunla konuştum. Hayırdır inşallah.

  7. Ben 17 yaşındayım gördüğüm rüyada bu halimi görüyorum ve erkek çocuğum oluyor. Anneannem bana “Annen görmeden götürelim” dedi. Yorumlarsanız sevinirim.

    1. Rüyamda annem bir erkek çocuğu doğuruyor ve eşimin kucağına veriyor çocuk çok nurlu ve çok güzel, bu ne anlama gelir?

  8. Rüyamda 11 yaşındaki oğlumu doğurmak üzere gördüm. Ne demek olduğunu açıklar mısınız?

  9. Rüyamda kendi oğlumu denizde sörf yaparken görüyorum. Gerçekte 5 yaşında rüyamda daha büyük 9-10 yaşlarında görüyorum. Ona bağlı uzun bir ip var ipin ucunda da rüzgardan kuvvet almasına yarayacak bir şey var. Ben de o ipe tutunmuş gidiyorum. Bazen dar yerden geçtim taşlı yerlerden. Su gayet sığdı ama ipi hiç bırakmadım. Hayır, olsun inşallah. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  10. Ailemle vahşi hayvanların bulunduğu bir milli parkta oluyoruz. Önümden bembeyaz bir tavşan hızla geçiyor. Sonra kobra yılanı falan oluyor çok uzun ve kalın. Arada küçük yılanlar da oluyor. Rüyama bir anlam veremedim bu neye işaret? Bugün de sınıfımdan bir erkek arkadaşın oğlu oluyor ve ben o bebekle anası gibi ilgileniyorum, çok seviyorum. Babasına kızıyorum ilgilenmediği için. Güzel bir rüyaydı. Anlamı nedir acaba?

  11. Dedemi kaybedeli 5ay oluyor ve sık sık görüyorum rüyamda. Köye gidiyor oluyoruz. Anneannem ağlıyor dedem için. Dedemden onun ölümünden bahsediyoruz ama o an dedem de yanımızda oluyor, gülümsüyor ama hiç konuşmuyor. Anneanneme üzülürken içimden de “Dedem ölmedi ki yanımızda” diyorum. Lütfen bunun anlamını söyleyin. Bu rüyayı bir kaç defa gördüm.

  12. Ben rüyamda çok önceden sevdiğim bir kız arkadaşımı görüyorum ama 5 yıldır konuşmuyoruz. O bana annem ve ablam yanımda iken “Şu senin oğlun” diyor ve gidiyor. Bir anlam veremedim. Lütfen yardımcı olur musunuz? Şu an 19 yasındayım.

  13. Otobüs suya düştü içinde insanlar vardı. Ben yardım etmek için atladım ama sadece bir küçük çocuğu kurtardım. Elime aldığımda nefes almıyordu ama ilk yardım usulünü kulandım. Çocuğun ağzından su çıkmaya başladı ve ağlamaya başladı. O an uyandım. Çocuk rüyama 3cü kez giriyor?

  14. Ayrıldığım eşimden çocuğumuz yok, fakat erkek çocuk olmuş üç ay sonra görmeye gidiyorum eski kayın valide göstermiyor. Bağrışıp çağrıştıktan sonra çocuğu kucağıma alıyorum dünyalar benim oluyor. Eski eşim “Sen üç aydan beri neredesin?” diyor.

  15. Erkek kardeşimle bir taksideyiz, tam olarak bilmiyorum Türkiye demiyiz. Uzun yolculuktaymışız. Erkek kardeşim ve ben kucağımda 7-8 aylık erkek çocuk var, taksi ışıklarda durduğu zaman herkes bize bakıyordu. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

  16. Rüyamda 3-4 yaşlarında erkek çocuğum olduğunu ve ona ekmek ufalayıp koyduğum tarhana çorbasını yedirdim

  17. Rüyamda hamile olduğumu gördüm fakat doktora aldıracağımı söyledim. Sonra doğurmayı da çok istiyordum. Aldırdım bana erkek çocuktu kafasını kaldırıp gözlerini dikip bize bakıyordu dediler. Bir kızım var dedim çok üzüldüm bir aklım çok doğurmak istiyordu bir aklımda nasıl bakacağım diye istemiyordu. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim Teşekkürler.

  18. Merhabalar, Ben bekarım ve bugün rüyamda bir oğlumun olduğunu gördüm ama asıl annesi ben olmama rağmen başka birisi oğluma bakıyordu. Sinirlenip oğlumu o benim çocuğum kendim bakarım diye alıyorum o kadının elinden. 1 2 yaşlarında esmer kıvırcık çok uslu bir çocuk, kucağıma aldığımda içim sızladı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir