Rüyada Erkek Kardeş Görmek

Rüyada erkek kardeş görmek çok sevinçli bir haber alacağınıza işarettir. Rüyada görülen erkek kardeş müjde almak demektir.

Rüyada erkek kardeşini veya ağabeyini görmek, yakın bir akrabanız veya arkadaşınızla çok büyük bir kavga edeceğinizin işaretidir.

Rüyada erkek kardeşini görmek malda ortaklığa işarettir.

Ayrıca Bakınız: Kardeş, Kız Kardeş

Rüyada erkek kardeş görmek, baba ocağı ve babadan kalan para ile alakalı bir konu anlamına gelir. Babanızın malları ve parası yüzünden aileniz ile fikir ayrılıklarına düşeceğinize, aile arasında çıkar çatışmaları yaşanacağına delalet eder. Ayrıca kardeşleriniz ile ipleri tamamen koparacağınızı ve aranızda birbirinizi bir daha görmemenizi sağlayacak büyük bir kavga çıkacağını gösterir. 

Rüyada erkek kardeş görmek ne demek: Rakiplerinizin ve sizi çekemeyen insanlar olduğunu, her yaptığınız işi baltalamaya çalışan düşmanların varlığını işaret eder. Rüyada erkek kardeş görmek başka bir yorumcuya göre iyi anlama yorulmuştur. Sonunda beklediğiniz huzurlu hayata kavuşacağınızı, akrabalarınızdan birine kol kanat gereceğinizi ifade eder. 

Rüyada Yeni Doğmuş Erkek Kardeş Görmek 

Rüyada yeni doğmuş erkek kardeş görmek, rüya ile bire bir yorumlanmıştır. Rüya sahibinin kız ya da erkek kardeşini olacağını, haneye yeni bir bebek gireceğini ve bu bebeğin bütün ev halkına kısmet, mutluluk ve huzur getireceğini işaret eder. 

Rüyada Erkek Kardeşinin Öldüğünü Görmek 

Rüyada erkek kardeşinin öldüğünü görmek, eski dostları hatırlayacağınızı ve yaşadığınız mutlu günleri özlemle anacağınızı gösterir. Uzun zamandan beri görmediğiniz dostlarınız ile bir araya geleceğinize, çok kalabalık bir eğlenceye katılacağınıza, dost meclisinde konuşmacı olarak yer alacağınıza işaret eder. 

Rüyada Erkek Kardeşi ile Nikâhlandığını Görmek 

Rüyada erkek kardeşi ile nikâhlandığını görmek, malın artması ve mülk sahibi olmak anlamına gelir. Kıs bir süre içinde cebinizin bollaşacağını, mülk sahibi olup gayrimenkul zengini olacağınızı, büyük yatırımlarınız ile ses getireceğini ifade eder. 

Rüyada erkek kardeşi ile nikâhlandığını görmenin başka bir anlamı ise yüksek mertebede olan tanınmış bir isimden destek almak anlamına gelir. Yeni kuracağınız bir iş için işin ehlinden maddi bir destek alacağınıza delalet eder. 

Rüyada Erkek Kardeşini Dövdüğünü Görmek 

Rüyada erkek kardeşini dövdüğünü görmek, yaptığınız yanlış bir işten dolayı birinden tavsiye alacağınıza, tecrübeli kişilerin nasihatlerine uyup yolunuzu aydınlığa çıkaracağınıza işaret eder. Ayrıca yaptığınız hatalardan ders alacağınızı ve bir daha tekrar etmeyeceğinizi ifade eder. 

Rüyada erkek kardeşini dövdüğünü görmek tabiri, gerçek hayattaki erkek kardeşinize müjdeli haber vermek olarak yorumlanır. Erkek kardeşinizi çok mutlu eden bir haber ile onun yüzünü güldüreceğinize ve hiç yaşamadığı bir mutluluk yaşatacağınıza alamet eder. 

Rüyada Erkek Kardeşinin Ağladığını Görmek 

Rüyada erkek kardeşinin ağladığını görmek, çok mutlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağınızı, işlerinizde çok başarılı olacağınızı, elinizi attığınız her projede galibiyetle ayrılacağınızı işaret eder. Aynı zamanda aşk hayatınızda da mutlu olacağınızı ve aradığınız aşkı bulacağınızı gösterir.

Rüyada erkek kardeşinin ağlaması, askerlik ve vatani görev olarak da tabir edilmiştir. Ailenizde askerlik çağı gelen bir erkeğin askere çağırılacağını, vatan borcunu ödeyip ailesine sağ salim geri döneceğini işaret eder. 

Rüyada Erkek Kardeşinin Cenazesini Görmek 

Rüyada erkek kardeşinin cenazesini görmek, uzun ömürlü olmak ve ömrünüzün sonuna kadar sağlıklı yaşamak anlamına gelir. Rüyada erkek kardeşinin cenazesinde namaz kıldığınızı gördüyseniz, Allah tarafından sevilen bir kul olduğunuza ve dualarınızın kısa sürede kabul olacağına delalet eder.

Rüyada erkek kardeşinin cenazesini görmek, uzak bir yere yolculuğa çıkmak veya gurbete gitmek anlamına gelir. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise bir yakınınızdan size kalacak miras olarak yorumlanır. Beklemediğiniz bir anda ailenizden birinin vefat edeceği ve size o kişiden miras hakkı doğduğu anlamını taşır. 

Rüyada Ağabey Görmek 

Rüyada ağabey görmek, yakın akrabalarınız ile bir konuda tartışmaya gireceğinizi ve istemeden ağzınızdan kötü sözler çıkacağını gösterir. Aile üyelerinden birinin kalbini kıracağınızı ardından tamir etmeye uğraşacağınızı işaret eder.

Erkek Kardeş

“Rüyada Erkek Kardeş Görmek” üzerine 14 yorum

  1. Rüyamda öncelikle vefat etmiş anne ve dedem yasadığını söylüyor, yatağa uzanmış şekildeydi tüm akrabalar ordaydı, ama beni çağırdı bana dedi ki güya hapisteymiş 3 yıl sonra gelip sağ olduğunu soyluyor. Daha sonra ise erkek kardeşimle yeni inşa edilmekte olan bir binaya giriyoruz…Yardımcı olursanız sevinirim 🙂

  2. Mesai bitiminde çalışmış olduğum firmadan çıktım. Durakta babam ve erkek kardeşimle buluştuk. Her ikisi de rahmetli. Bir bağ pırasa ve marul aldım. Üç tekerli bir bisiklete bindik bisikleti babam kullanıyor. Erkek kardeşim babamın omuzlarında. Ben de marul ve pırasalarla birlikte arkaya bindim eve doğru gidiyoruz. Yolda babam bisikletle çukura düştü. Bisikleti çukurdan çıkardık bu sefer bisikleti ben kullandım kardeşim sırtım da babam arkamda yola koyulduk ve uyandım. Rüyamı bana açıklarsanız sevinirim.

  3. Erkek kardeşimle çamurlu bir yoldan yürüyorduk ve birden yanımda o çamura battı, bataklık gibi. Ve yok oldu gitti, öldü. O an uyandım ama içime ateş düştü.

  4. Kız kardeşim, ben ve kız arkadaşım bir binanın bodrum katındaki daireye giriyoruz. Ev eşyalı normal bir şekilde. Güya orda bir olay olmuş. Ev terk edilmiş gibiydi. Tenha bir ortam ama içerde kağıt paralar var, etrafta dağınık her yer de nerdeyse. Biz üç kız bu paraları toplarken ben birde o paraları fatura veya çek kağıtları olarak gördüm. Yine de topladık ama para toplar gibi topladıktan sonra kız kardeşim ve kız arkadaşım dışarı çıkarken etrafı düzelterek çıktılar ve ben son bir kez evi kontrol ettim. Koltuk arkasında kenarında bir iki kağıt daha buldum aldım. Onları kardeşim ve arkadaşıma söylemedim. Toplanan para veya fatura her neyse kız kardeşime verdik onda güvende olur açısından. Sonra birden kız kardeşimin evindeyiz. Yine 3 kız ve birde abim, abim salonda divanın üzerinde oturuyor kız arkadaşım da yanında bir derdi varmışçasına ağlıyor abim ise onu teselli etmek amaçlı ona sarılıyor ama ben abime kızıyorum. Kız arkadaşım benim o halime sinirlenip dışarı çıkıyor. Ben balkon kapısının ordayım dışarda da yağmur yağıyor. Balkondan botlarımı alıp kız arkadaşımın peşinden gidiyorum. Dışarda tartışıyoruz. Benden kaçıyor. Otobüs bekliyor bu arada biz tartışıyoruz. Bana kızıyor ve çantasını duvarın üzerine koymuştu “Otobüs geliyor” dedi. Telefonumu kız kardeşimde unuttuğumu fark ettim. Kız arkadaşımın çantasını aldım peşimden geldi “Ver çantamı” dedi. Kız kardeşimin camının altına gelip telefonumu istedim. Camdan bana verdi. Kız arkadaşım da arkamda öyle bitti… Daha önce de kız arkadaşımı 3 gün arayla 2 defa daha gördüm rüyamda ikisinde de babam da vardı. Bu son 3 hafta içinde kız arkadaşımı ailemle beraber rüyamda görüyorum bu. Merak ettiğim kız arkadaşımı rüyamda görürken ailem ne alaka bu iyi bir şey mi yoksa değil mi? Değerlendirirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

  5. Erkek kardeşim ölmüş ben de ağlayarak pilav yapıyorum. Ölmüş halam ama sağ gibi. Aklıma geliyor onlar neden pişirmiyor ki, ben pişiriyorum, diye anneme sitem ediyorum hem de ağlıyorum.

  6. Erkek arkadaşım eskitme oymalı bir tabanca verdi bana eve koy diye. Ben de bir el arabası esmer ekmek taşıyorum güya satacağım ama hiç satmadım.

  7. Rüyamda erkek kardeşimi arıyorum binaların arasında. Zar zor kardeşimi bir binanın bahçesinde etrafında 5 veya 6 tane kızla birlikte görüyorum. Kardeşime bağırıyorum, beni duymuyor. Onu kaybedeceğim korkusuyla hemen yanına koşuyorum. Konuşmaya çalışıyorum, beni dinlemiyor. Suratına bakıyorum ve anlıyorum ki uyuşturucu madde almış kendisine gelmesi için elimdeki su şişesinden suratına su serpiyorum ve o an “Abla ne oldu?” diyor. Koluna girip kardeşimi eve götürüyorum sonra da kendim bir arkadaşımla alışverişe gidiyoruz ve arkadaşım camdan ev aksesuarları alıyor.

  8. Rüyamda nişanlımın sigara içtiğini, ateşlerin etrafa düştüğünü gördüm. Açıklar mısınız lütfen?

  9. Ben şimdiki, anlatacağım rüyayı üç kere gördüm. İlkinde babaannem benle fotoğraf çektirmeye bir yere gidiyordu. İkincisinde de kuzenimle çektirmeye gidiyordu. Üçüncüsünü de akşam gördüm. Kardeşimi götürüyordu ve ben de mahalledeki arkadaşımla ne kadara aldık bilmiyorum ama 8 tane dondurma aldık onu hatırlıyorum. Çok ucuzdu ama onu hatırlıyorum. Lütfen yardım edin. :))

  10. Rüyamda erkek kardeşe (ağabeyim) kağıt para vermek muhtemelen borç vermek gibi bir şey. Anlamı ne olur acaba? Teşekkür ederiz.

  11. Erkek kardeşim adam öldürmüş, onu öldürmeye gelenin elinde 2 adet bıçağı aldım kardeşimi öldürmesinler diye. Ne manaya gelmektedir?

  12. Rüyamda ölmüş kardeşim ticari taksi ile yaninda ķüçük kız çocuk evimizin önünde taksiden indi bana çok sıkı sarıldı.ĺçimden diyorumki kolu felçli idi felci iyileşti. Uyku ile uyaniklik arsında Allah diye bağırdım diyorum bu rüyadir. Nerdeyse gözümü açtım. Kardeşim yanımda sanki zuhurat

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir