Rüyada Esirgemek Görmek

Rüyada bir çocuğu esirgediğinizi görmek, tanıdık bildik bir çocuk değilse bir küçüğün sizin yardımınıza sevgi ve şefkatinize ihtiyacının olduğunun göstergesidir. Çocukların başlarını okşayıp onlara sevgi göstermekten kendinizi alıkoymayın.

Rüyada kendi bildiğiniz bir çocuğu esirgediğinizi görmek çocukların üstüne fazla titrediğinizin, kaygı oranınızın yüksek olduğunun göstergesidir. Ancak bu kadar kaygı oranı iyi değildir, normal akışında bırakarak belli sınırlar içerisinde herkesin kendi kendine öğrenerek büyümesini sağlamanızda fayda var. Aksi halde çocuğunuz bir birey olamaz.

Rüyada bir yaşlıyı esirgediğinizi görmek hayatınızda bulunan yaşlı kişileri önemsemeniz ve onları anlamaya çalışmanız gerektiği şeklinde rüya yorumu yapılır.

Bir kadınsanız ve güçlü kuvvetli olduğunu düşündüğünüz bir adamın sizi esirgediğini gördüyseniz, evli değilseniz kısa zamanda kısmetinizin açılacağına ve aradığınız gibi size kol kanat gerecek birini bulacağınıza işaret eder. Eğer rüyayı gören erkekse, iş konusunda kendinden daha büyük bir adamın yardımını, desteğini ve rızasını alır.

Ayrıca bkz: Rüyada Saklamak Görmek 

Esirgemek

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir