Rüyada Etek Görmek

Rüyada etek görmek kısa bir yol olarak yorumlanır. Etek güzelse yol o kadar kısmetlidir.

Ayrıca bakınız; Bacak, Dar Elbise

Rüyada etek gören erkek, hayırlı bir izdivaca konar. Kısa etek izdivacın aceleye geleceğine; uzun etek izdivacın uzun müddet sallantıda kalacağına delil sayılır. 

Rüyada etek buruşuk görülürse, bu izdivaçta bir bulanıklık var demektir. Buruşuk etek görenler iyice tahkik etmeden evlenmemelidir. Ön veya arka tarafından yırtık görülen etekler izdivaçta ferahlığı müjdeler.

Etek

“Rüyada Etek Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Rüyamda etek giyiyorum uzun neon, yani gece parlayan türlerden. Erkek arkadaşım bana “Bunu nerde giydin?” diye hesap soruyor.

  2. Rüyamda katlanmış bir sürü etek gördüm. Kırışık kumaşlı, boncuklu etekler ama kumaşının modeli kırışık. Görünce şaşırıyorum “Benim de vardı keşke atmasaydım. Yeniden moda olmuş” diyorum. Yorumlar mısınız lütfen?

  3. Üzerimde, beyaz uzun bir etek vardı ve koşuyordum. Çamurlu yollardan geçtim, çalılıkların üzerinden yürüdüm. Evime vardığım ve durduğumda ayaklarımda en ufak bir çamur veya bir kan, bir leke, bir kir, hiçbir şey yoktu, ayaklarım tertemizdi. Eteğim hiç kirlenmemişti.

  4. 2 çeşit etek var 2si de koyu renk 2si de mini. Kız arkadaşım giymiyor sadece üzerinde gösteriyor ve ben bunu alıp giyemez diye sıkıntıya giriyorum. Neye işaret?

  5. Rüyamda dar gelen ve arkadan fermuarı tam kapatılamamış diz boyu bir etek giymişim işyerinde, müdürüm biraz alaycı bir şekilde niye böyle giyindin diye azarlıyor. Bende nesi var uzun etek işte diye savunuyorum, o arada etek gerçekten ayağıma kadar uzun bir etek olmuş. Yorumlarsanız sevinirim.

  6. Rüyamda evimizin önünde araba çarparak öldüğünü tahmin ettiğim iki üç tane yavru kedi görüyorum. Siyah ve biraz irice olanını ensesinden tutup kaldırıyor ve ölüsüne bakıyorum. Yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir