Rüyada Ev Reisi Görmek

Rüyada ev reisini görmek, hafız ve âlim bir kimseye işarettir.

Rüyada evin reisi önderliğinde bir iş yapmak büyük ve karar verilmesi zor bir konuda ailece bir araya geleceğinize ve ailede sözü geçen birinin sözünü dinleyeceğinize yorumlanır.

Rüyada evin reisini sizi azarlarken görmek saygı duyduğunuz bir büyüğünüzün sözünden çıkacağınız anlamına gelir. Öyle ki bunun üstüne o insanın kızacağına dair bir endişe duymaya başlamışsınız.

Rüyada ev reisini mutlu görmek refah günlerin yakın olduğunun habercisidir. Rüyada ev reisini hasta görmek ise ev reisinin kararlarına saygı duymadığınızı gösterir.

Ayrıca bkz: Rüyada Devlet Başkanı Görmek, Rüyada Baba Görmek 

Ev Reisi

“Rüyada Ev Reisi Görmek” için bir yorum

  1. Rüyamda evimden çıkıp tuvalet kağıdına sardım kendimi. Okul bahçesi ya da petrol istasyonun tuvaletine gittim, içeri girdim ve eşim de geldi. Kapının ağzında sarhoş bir adam tuvalete doğru geliyordu, eşimi görünce geri arabasına bindi. Ben yalnız girmiştim bir anda eşimde orada oldu sonra eve beraber gittik. O asansöre bindi ben de apartmanın kapısını kapatmaya çalıştım, kapanmadı. Evin bir başka kapısı vardı, oraya gittim, orada da asansör var ama kapısı yok. Her kata çıktım, binemedim sonra da uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir