Rüyada Ev Yapmak Görmek

İnsanın rüyada ev yapması, vaktinin hoş geçmesine, toprakla uğraşmaya, eline mal geçeceğine; evini camdan yapılmış görmek, düşman tuzağına uğrayacağına işaret eder.

Ayrıca bkz: Bahçeli Ev

Rüyada gecekondu gibi size ait olmayan bir arsada ev yaptığını görmek, başkasının sırtına basarak yükseleceğiniz ancak bunun hayrını göremeyeceğiniz anlamına gelir.

Rüyada ev yapılmayacak malzemelerden ev yapmak, dişinizi tırnağınıza katarak çok çalışıp güzel bir rızık sahibi olacağınıza ve güzel bir malınızın olacağına delalettir.

Rüyada çatısı olmayan ev yapmak, dışardaki eş, dost, komşu ve akrabayı kendi işlerinize çok karıştırdığınız, onları evin içinde olan bitenden uzak tutamayacağınız şeklinde rüya tabiri yapılır. 

Ev Yapmak

“Rüyada Ev Yapmak Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda eski evim varmış, yıkıp yenisini yapıyorum. Ve oda da su var, namaz kılıyorum. Neye yorumlanır?

  2. Rüyamda depremden evimiz komple yıkılıyor evimiz yıkıldığı için çok ağlıyorum sonra birisi gelip ağlama size birisi ev yaptı diyor alt kısmı aynalarla kaplanmış dükkan yapılmış üstüne 3 katlı ev yapmışlar eviniz burası diyorlar evin içine giriyorum odalarında mavi boncuklar çiçeklerle süslü duvarlar var çok seviniyorum. “Burayı bir müteahhit yaptı size verdi” diyorlar.

  3. 3,5 ay önce kendi evimden kiralık bir eve taşındım. Rüyamda gördüğüm ev benim ve kirada şuan. Umrede bir rüya gördüm. Evin salonunun ön duvarı yoktu. Bir kaç sıra tuğla döşenmiş ve biz evi genişletiyormuşuz. Ev aydınlık değil loştu. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir