Rüyada Evlat Görmek

Rüyada kız çocuğunu görmek, işlerinin iyi gideceğine; annenin kız çocuğunu huzursuz görmesi, darlığa düşecekleri şeklinde yorumlanır. 

Ayrıca bkz: Evlatlık, Evlat Edinmek, Kız Çocuk Doğurmak, Erkek Çocuk

Rüyada kız çocuğunu sağlıklı ve hareketli görmek, servete ve paraya işarettir.

Rüyada kendi evlatlarından birini veya birkaçını görmek, zenginlik ve bolluk işaretidir. Evladınızın hastalandığını veya öldüğünü görmek, onların uzun yıllar ve mutluluk içinde yaşayacaklarına ve sizin için hayırlı birer kimse olacaklarına işarettir. 

Rüyada evladınızın sizin ellerinizi öperek duanızı aldıklarını görmek, onlara güzel bir gelecek hazırlamış olduğunuza delildir.

Rüyada erkek evlat görmek, güvenininiz kazanan muteber dostlara işarettir.

Evlat

“Rüyada Evlat Görmek” üzerine 17 yorum

  1. Rüyamda oğlumu okuldan gelirken annemlerin mahallesinde yüksekten düşerken gördüm. Bağırmaya başladım, kimse yardım etmedi. Oğlumun hiç sesi çıkmıyordu yanına gittim kalkamıyor ayaklarını dokundum. 2 ayağı da kırılmış ağlamıyordu. Çok etkilendim, rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

     

  2. Oğlum 4 yaşında. Rüyamda oğlumla evli olduğumu ve beraber çıplak olarak yattığımızı gördüm sonra oğluma başka tertemiz bir yatak yaptım. Eşimle kendime de bir yatak yaptım. Çok kötü hissediyorum. Lütfen yorumlar mısınız?

    1. Mutlu bir haber alacaksınız. Bu aralar çocuğunuzu kimseye sevdirmeyiniz. Bir günahtan kurtulacaksınız. Kendisini kötü hissetmeyin. Eşinize daima güvenin bir fakire yardım ettin.

  3. Annem rüyasında yanımda bir kızla yanına geldiğimi ve yanımdaki kızın elinde bir kutu olduğunu görmüş ve ben kızla tartışırken kızın elindeki kutunun kırılıp yere düştüğünü ve benim üzerime çamur sıçradığını görmüş. Bu rüyayı yorumlayabilir misiniz? Teşekkürler.

  4. Rüyamda oğlumu öldürdüm sonra çok üzüldüm. Onu yaşatmak için kucağıma alıp doktora götürdüm. Rüyamda çok ağladım.

  5. Rüyamda oğlumun belediye başkanı olduğunu görüyorum. Makamında ziyaret etmek için belediye binasına gidiyorum. Oğlum, bahçede bankta oturmuş ekmek arası yiyor. Ben de ona ıslak mendil veriyorum.

  6. Kızımın cinsel organından kan geldiğini gördüm, yerleri biraz kan yapmıştı. Ne demektir?

  7. Babam rüyasında bir masada oturuyormuşuz, ben çocukmuşum ve yemek yiyormuşum. Sonra birden bugün ki halimize gelmişiz. Bunu yorumlar mısınız? Birde aynı gece baldızım beni görmüş rüyasında, yanımda fare varmış. Bunu da yorumlar mısınız?

  8. Rüyamda büyük bir fare var evde. Çok korkuyorum bir şeyler yiyor, sonra bana saldırıyor, sırtımdan ısırıyor. Kocam ve kızım orda duruyor hiç bir şey yapmıyor, daha sonra dışarıya çıkmasını sağlıyorum. Üç kapı var ikisini kapatıyorum üçüncü kapıdan tekrar giriyor. Eşime yardım etmesini söylüyorum ama hiçbir şey yapmıyor.

  9. Rüyamda oğlumu gördüm karşımda tanımadığım bir adam var, oğlumun ne kadar güçlü olduğu gibi bir soru sordu. Ben de ona o “Artık spor yapmıyor” dedim o da şırıngayla oğluma güçlü olması için boynundan ilaç enjekte etti. Ben de o arada oğlumun kollarından tutuyorum ve ilacı şırınga ederken oğlumla göz göze geliyoruz, baygın baygın bakıyordu bana. Hayırlısı inşallah. Yorumunuzu bekliyorum.

  10. Selam. Ben rüyamda 17 aylık oğlumu emzirdiğimi gördüm annem de oğlumu emziriyordu ve üstüne ek biberon süt verdim… Bu rüyayı kadir gecesinde gördüm. Ne anlama geldiğini çok merak ediyorum.

  11. Rüyamda kızımı yeni doğmuş bebek gibi görüyorum önce emziriyorum sonrada yatırıyorum daha sonra doktorun bebeğin öldüğünü söyleyip alıyor benden bir kaç gün sonra oluyor. Bebeğimin yaşadığını düşünüp kazıp çıkarıyorum mezardan bu nedir?

  12. 25 ve 26 yaşlarında 2 oğlum var ve ben onları rüyamda 3-4 yaşlarında görüyorum bu ne anlama geliyor? Hele de küçük oğlumu daha çok görüyorum saymadım ama 4-5 olmuştur. Cevap yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

  13. Selamünaleyküm. Oğlum 5 yaşında oğlumun sol tarafı kulağıyla göz arasında 2 adet delikler vardı, deliğin birisi diğerine göre büyüktü. Yorumlarsanız sevinirim.

  14. Rüyamda bir yabanci kadin beni silahla vurmak istersen oglumu vuruyor bogazindan. Kanlar icinde yatiyo Ben ise feryat figan. L<tfen yorumlarmisiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir