Rüyada Evlatlık Görmek

Rüyada evlatlık görmek, rüyada gören kişi eğer erkekse hanımının hasta olacağına işarettir.

Rüyada kendi çocuğu olmayan bir kadın evlatlık bebek aldığını gördüyse gerçek hayatta buna niyetlenecek demektir. Anası babası olmayan bir çocuğun evlat edinilmesi, bir çocuğun hayatının kurtulması için çok güzel bir vesile olabilir.

Ayrıca bkz: Evlat Edinmek, Çocuk, Oğul ve Kız

Rüyada evlatlık verildiğinizi gördüyseniz ve evlatlık verilecek bir yaşta değilseniz, yaşınızdan büyük bir kişinin bir analık ya da babalığına şahit olacaksınız ve bu kişiye çok büyük bir minnet duyacaksınız demektir.

Rüyada evlatlık verilen bir çocuğun mutsuz olduğunu görmek, işinizden memnun olmadığınızı ve orada kendinizi emanet gibi hissettiğinizin göstergesidir. Belki iş değiştirmek ve kendinizi daha çok ait hissettiğiniz ve sevdiğiniz bir işte çalışmak için arayışa geçmenizin zamanı gelmiştir.

Evlatlık

“Rüyada Evlatlık Görmek” için bir yorum

  1. Şuan 30 yaşındayım. Rüyamda annem ve babamın öz olmadığını öğreniyorum. Ben daha bir günlükken beni birilerinden evlatlık aldıklarını söylüyorlar. Gerçek annem ve babamı bulmaya çalışıyorum. Karı koca bir büfe işletiyorlar. Yanlarına gidiyorum tam olmasa da onların evlatları olduğumu ima ediyorum. O esnada onlardan olma tanımadığım bir çocuk (güya kardeşim) beni azarlıyor. Onların mirasına ortak olacağımı düşünüyor. Daha sonra rüyamdaki asıl babamın yanına gidip kendisinin oğlu olduğumu söylüyorum. Adam ilk önce şaşırıyor ve benimle bir kenara çekilip sohbet ediyor. Beni neden evlatlık verdiğini anlatıyor. Aslında evlatlık vermemişler. Emanet olarak vermişler. Şu anki anne babamın çocuğu olana kadar onlara evlatlık yapmam için vermişler ve daha sonra şu anki annem ve babam beni onlara geri vermekten vazgeçmiş. Bunları duyunca (rüyamdaki babamın) ellerine sarılıp öpüyorum ve hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.(rüyamdaki babam) beni bağrına basıp sahipleniyor ve yeni bir hayata başlıyoruz. Sonra evlerine gönderiyor beni. Evde birkaç tane çocuk var, kardeşlerimmiş. Ev çok eski bir ev. Tahtadan yapılmış, az ışık gören, içi karanlık bir ev. Rüyamı yorumlarsanız sevinirim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir