Rüyada Eyer Görmek

Rüyada eyerin üzerine binmek iş ve maksattaki başarıya işaret eder.

Rüyada semer, palan ve eyer gibi şeyler hayvan üzerinde görülmez ise evin hanımına; eyer bazen asil ve varlıklı bir kadına, yöneticiye, hayvan ve araç türünden biniğe; eyerin kırılması yahut paramparça olması, işlerin bozulmasına yahut hanımının vefatına delalettir.

Ayrıca bkz: Eşek Palanı, Yük hayvanı

Rüyada hayvanın semer, eyer ve palan gibi üzerine vurulan şeyleri çıkarmak, eşiyle arasında meydana gelecek bir tartışmaya yahut kazanç vasıtalarında meydana gelecek olumsuzluklara işarettir.

Rüyada hayvana eyer, palan vb. vurmak; yolculuğa, güzel eşyaya, Semer vs. altında görülen keçe üzüntü ve kederin, zorluk ve sıkıntının geçmesinin habercisidir.

Rüyada eyer örtüsü görmek görülen örtü gösterişli ise mülk ve saltanata, kirli ve gösterişsiz ise itaatsizliğe ve bunun sonucu gelecek azaba; eyer, semer vb. gibi şeyler yapan kimseyi görmek, nikah kıyan kimseye, kırıkçı çıkıkçıya, ihtiyatlı ve işlerini sağlam tutan kimseye delalet eder.

Rüyada eyer işlediğini görmek yaptığınız işi biraz anlayabilmeniz gerektiğine ve bu sayede insanların yaptığınız işin değerini anlayacağına işaret eder.

Eyer

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir