Rüya Tabirleri .gen.tr
ARAMA
Rüyanızda gördüğünüz en belirgin nesneleri arayınız.

Alfabetik Rüya Tabirleri




 

Rüyada Fare Görmek

Rüyada fare etini yediğini ve bundan huylanmadığını tadının hoşuna gittiğini görmek kimsenin onaylamadığı bir işi yapar ve bundan iyi bir rızık elde eder. Rüyada kedilerin bir fareyi parçaladığını gören kişi iş hayatında ciddi bir rekabetin içine girecek ve bu karmaşada dikkatli olması gerek demektir. Rüyada minik minik sarı tarla farelerinin hasadın içinde koşup oynadıklarını gören kişi malından infak eder ve kendi gibi etrafındakilerinde kendi rızkından nasiplenmesini sağlar ve ciddi hayır duası kazanır.

Rüyada evde dolaşan çok fare görmek rızka, ucuzluk ve bolluğa işaret eder. Rüyada fare avlamak kötü huylu bir kadınla ilişki kuracağınıza bundan da huzursuz bir hayatın peyda olacağına işaret eder. Farenin kediyle sıkı fıkı ve dost olduğunu görmek gösteriş ve nifaka ve eskiden düşman olduğunuz biri ile ciddi işler yapacağınıza ve bu ticaretten iki tarafında karlı çıkacağına işaret eder. Fare deliği bir yenilik ve daha önce göremediğiniz gizli kapaklı bir şeyin meydana çıkacağının delilidir.

Fare deliğine elinizi soktuğunuzu görmek insanı istikametten alıkoyan görüş ve düşüncelere rağbet etmeye delalet eder. Fare deliğinden küçük bir insan olup girdiğininiz görmek sinsice bir olay bir insanın hanesi hakkında bilgi almak isteyeceğiniz şeklinde yorumlanır. Ölü fare, rüya sahibinin çok haşin ve hain bir düşmanı olduğuna bütün hareketlerini takip ederek ilk fırsatta onu yere vurmaya çalışacağına işarettir.

Fare rüyaları başka bir rivayete göre de sağlıkla ilgilidir. Evde bir farenin dolaştığını onu dışarı atmadığınızı ondan da korkmadığınızı gördüyseniz evinizde geçici ama huzursuzluk verici bir sağlık problemi yaşanacak demektir. Sokakta bir yerlerde farelerin dolaştığını gören insanın dışardaki insanlara güveninde bir azalma olur.

Evine fare girdiğini gören ve bu fareden korkan kişi zarara uğrar. Rüyada sevimli bir fare görmek, düşmanlara ve sahte arkadaşlara sahip olduğunuz anlamına da gelir, bunların düşman ve sahte olduklarını anlamanızı engelleyecek şirinliklerle sizin gözlerinizi boyadıklarının delilidir. Rüyada fareden tiksinmek sağlığınızda bir bozulma, işinizde küçük çaplı bir başarısızlık ve zarardır.

Fare gören kimsenin temizliğine ve işteki durumuna çok dikkat etmesi gerekir. Eğer görülen farenin rengi, fare renginde değilse içi ve dışı çirkin bir erkeğe delalet eder. Bir kapan ile fare tuttuğunu gören, hile ile bir kadını kandırıp onunla evlenir. Farelerin zararlı bir şey yaptıklarını görmek, hem ömrünün hem malının eksileceğine delildir.

Bir kimse gündüz uykusunda farenin durmadan gezindiğini görse, rüya sahibinin ömrünün uzunluğuna işaret eder. Bir kimsenin rüyada bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsıza işaret eder. Bir kimse kendisini fare avladığını veya ona sahip olduğunu görse, yine içi bozuk bir kadına işaret eder. Bazı tabirciler, fareler, ev halkı ve çoluk çocuktur, dediler. Fareye taş attığını gören kimse, kötü bir kadının gıybetini yapar veya kötü bir şey hakkında onunla muhabbette bulunur.

Bir kimse rüyada harap bir yerde veya bir kuyuda beyaz ve siyah olmak üzere çokça fare görmesi, o kimsenin ömrünün noksanlığına işaret eder. Bir kimse kendi elbisesinde veya yatağında bir fare görse, işlerine karışan hayırsız bir kadına işaret eder. Bir kimse bir fare derisine rastladığını görse, o kimseye kötü bir kadından eline az bir mal geçer.

Kirmanî'ye göre; Rüyasında burnundan fare çıktığını görenin ahlaksız bir kızı olur. Bir rivayete göre, fare yediğini görenin akrabasından bir kadın kötü yola düşer, boğazından bir fare çıkardığını görenin, ahlaksız bir çocuğu olur. Rüyada kuyruğu kopmuş veya kesilmiş bir fare ahlaksız bir kadına işarettir. Farelerin, evinde oynadığını gören kimse, o sene içinde ucuzluk ve bolluğa erişir.

Rüyada farelerin olduğu bir film izlediğizi görmek çocuğunuz ya da yakınınız olan bir küçüğü mutlu edecek bir şey yapacağınıza delalet eder.

Fare rüya tabiri hakkında sormak istediklerinizi, eleştirilerinizi ve yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümümüzden yazabilirsiniz.

180
59
Rüya Tabirini Arkadaşınıza Gönderebilirsiniz:

Kimden:

Email

Kime:

Email

Yorum ekleyin, soru sorun:

Adınız veya Rumuzunuz:

Email Adresiniz (Kesinlikle Gizli Kalacaktır):

mehmet

Birçok küçük fare ve iki tane büyük sıçan var. Küçük fareler sıçanlara saldırıyor ve ikisini de öldürerek yiyorlar. Lütfen açıklayabilir misiniz?

25.06.2013 12:28:13

Rüya yorumu

Sevgili Mehmet,

Rüyanda fareler birbirlerine giriyorsa ve birilerinin boyutu büyükken diğerlerininki küçükse bu demektir ki iş hayatında çok ciddi bir rekabetin içine düşeceksin ve amirler ile çalışanlar arasında anlaşmazlık, hırslaşmalar ve tartışmalar yaşanacaktır. Eğer çalışmıyorsan bu arkadaşlar arasında daha baskın olanların daha naif ve sakin olanları ezmek, etkilemek gibi hareketler yapacağının işaretidir. Bu dönemde aklını başına toplayıp, olaylara dışarıdan bakmalı ve mümkün olduğu kadar serinkanlı olmalısın.

Hayır olsun inşallah...

25.06.2013 21:11:28

Sezen C.

Bütün rüya tabirleri daha açıklayıcı olmuş, eskiden gerçekten kötüydü şimdi çok iyi olmuş, rüyada farenin ağladığını görmek ne demek?

25.06.2013 13:06:48

Ömer K.

Rüyamda cebimde fare gördüm canlıydı ama görmedim cebimdeyken elimle tutup birkaç sefer vurup zorla öldürdüm. Sonra eşofmanım kan oldu ve karım benden kaçıyordu, rüyayı tabir edermisiniz?

26.06.2013 23:05:11

Rüya yorumu

Sevgili Ömer,

Rüyada elbisede veya elbise içinde fare görmek işleriniz konusunda fikrini söyleyen veya onlara karışan bir kadını ifade eder. Onu görmediğiniz halde varlığından rahatsız olarak onu öldürmeniz onu saymadığınız veya fikrini duymadığınız halde bile geri çevirdiğinizi ifade eder. Rüyada üstünüzün kan olmak suretiyle kirlenmesi bu işi çözmeniz gerektiğini gösterir. Etrafınızdaki insanları veya bu karınızsa karınızı dinlemeniz, dinlemeye tahammül etmeniz onlardan aldığınız fikirleri de değerlendirdikten sonra bir sonuca varmanızda fayda vardı. Rüyada karınızın sizden kaçması sizin onu üzdüğünüze ya da kırdığınıza dair farkında olmasanızda endişelenmenizden kaynaklanmaktadır, bu konuyu da çözmek yine size düşer. Hayır olsun inşallah...

27.06.2013 12:05:49

Eren K.

Rüyamda bir küvet ya da tuvalet taşı tam hatırlayamıyorum su ile doluydu ve suyun içinde bir fare vardı. Ben o fareyi kaçırmak için üzerine hortumla su sikiyordum. Bir türlü gitmedi. Sonra kapıyı kapattım... Acaba ne anlama geliyor ?

05.07.2013 07:05:46

alper

Rüyamda 2 tane fareyi öldürüyorum.

07.07.2013 06:19:20

Zehra

Rüyamda koyu sarı küçük bir fare gördüm. Fareyi yapışkanla yakalıyoruz ama nasıl oluyorsa fare alnıma yapışmış oluyor. Bunu bana açıklar mısınız ?

12.07.2013 10:22:46

elif

Rüyamda sevgilimin fareyi elin aldığını, benim de ondan kaçtığımı gördüm.

15.07.2013 11:18:44

tuğba

Rüyamda kayınvalidemin evinde yanımda nişanlım da varken eve bir fare giriyor. Yalnız fare çok büyük şişman ve sevimli bu hamster farelere benziyordu. Açık kahve rengi önce korkuyorum daha sonra da sevimliliğinden dolayı onu tutabileceğimi düşünüp dışarı atmak için elime aldığımda elimi ısırıyor... Hayır olsun inşallah. Açıklayabilir misiniz?

16.07.2013 00:58:37

Esra

Rüyamda birkaç tane ölü fare vardı ve tek bir kedi yiyordu. Ne anlama geliyor? Çok merak ettim açıklarsanız sevinirim, iyi günler.

17.07.2013 17:09:04

Kader

Evin içinde dolaşan fare gördüm. Biri küçük beyazdı, biri de saçımın içine girmişti. Bağırıyordum saçımda olan fare de beyaz ve küçüktü. Ne anlama geliyor? Teşekkürler.

19.07.2013 10:05:50

Sena

Aynı rüyayı bende gördüm. Öğrenebildiniz mi, yorumunu?

05.12.2013 10:10:36

Bülent

Farelerin kerpiç evde duvarları kemirmesi nedir? Acaba açıklayabilir misiniz?

19.07.2013 13:06:05

Bayan

Fare değil de hamster görüyordum. Aynı anlama gelir mi acaba örneklerinizle?

19.07.2013 15:15:58

Vildan Ç.

Birçok fare ve farelerden biri beni ısırıyor ve hastaneye gitmek istiyorum ama her taraf kar ve araba falan da geçmiyor.

Ve biraz yürüdükten sonra kar kayboluyor ve taksiye biniyorum ve telefonla sevgilimi arıyorum ve telefona bir kadın çıkıyor “ Bundan sonra benim sevgilimi arama diyor”  ve uyanmışın öyle bu rüya neye çıkar, açıklayabilir misiniz?

22.07.2013 09:22:57

Vildan

Birçok fare ve farelerin biri beni ısırıyor, bu neye çıkar?

22.07.2013 09:34:08

Dilber

Rüyamda 2 tane büyük fare duruyordu, ben bir tane fareye ayağımla basmaya çalışıyordum. Lütfen bunu yorumlar mısınız?

22.07.2013 13:07:01

Cef

Rüyamda siyah üç renkli, kuyruklu fare gördüm. Yakalamaya çalıştım. Annemden yardım istedim, yakalayamadık. Eğer açıklarsanız çok sevinirim.

30.07.2013 02:46:22

Clup_whitw

Farenin ayaklarımı yediğini gördüm.

30.07.2013 12:31:45

Ilknur

Küçük fareleri kesmek veya kesmesine yardım etmek nasıl yorumlanır?

31.07.2013 06:50:01

FÜSUN I.

Merhaba rüyamda eşimin arkasında sevimlilikle dolaşan siyah ama kocaman bir fare var. O fareyi az çok seviyoruz. Arkamızdan gelmesine bir şey demiyoruz ama siyah fare eşimin çok sevdiği masum bir şey yiyor o zaman eşim çok sinirlenip farenin kafasını ağzıyla ısırarak koparıyor, bir tür cinnet durumu. Eşimin midesi bulanıp kusacakmış gibi sesler çıkarıyor. Ben hemen süt ya da soda bulmak istiyorum. Soda yokmuş eşimin ağzını sütle yıkıyorum. Umarım hayırlı bir yorumu vardır.

01.08.2013 09:44:56

Suzan

Rüyamda çamaşır makinasının altından cıyak cıyak sesler geliyor. Eğilip bakıyorum tam o sırada kocaman lağım faresi saldırıyor. Bir de yavrusu var ben kaçıyım derken düşüyorum. Kolumu büyük fare ısırıyor, fırlatmaya çalışıyorum, olmuyor. Elimle dokunamıyorum ama bir şekilde eziyorum, üzerim pisleniyor. Küçük fare kaçıyor. Ne anlama geliyor? Ben çok rüya görmem ama yazarken bile çok kötü oldum. Cevaplarsanız sevinirim

03.08.2013 09:23:00

Sevgi

Rüyamda beyaz fare gördüm. Bizim evin içine giriyordu ama büyüktü. Anlamı ne? Yardımcı olursanız sevinirim.

07.08.2013 10:16:36

Halill

Hocam ben rüyamda ikametimin arkasında dolanırken, bir poşetin içerisinden ses geldiğini duydum ve yanına yanaştım. İlk önce yılanbaşına benzer bir şey vardı sonra poşetin içinden büyük bir fare çıktı ve uzaklaştı. Açıklayabilir misiniz?

12.08.2013 19:08:33

Mutlu

Torosların tepesindeki eski evimizin tavan arasında eşyaların arasında iki küçük farenin oynaştığını gördüm. Üşendiğim ve uğraşmak istemediğim için görmezden geldim ve evin içine yöneldim. Tam o sırada o iki küçük fare şortumun içine girdi ve ben dışarıdan elimle yakaladım. Öldürmeyi düşünüyordum. Şortumu dışarıdan tutup kıvırdım ve fareleri hapsettim. Elimi küçük dişleriyle ısırmaya çalışıyorlardı ama zarar veremiyorlardı. Elimi ısırmaya çalışırlarken uyandım. Rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.

16.08.2013 05:31:37

Betuleke

Rüyamda yanımda 3 tane çocuklar var 5 ve 8 yaşlarında denizin içinde yunus balıkları var. Kumun içinden yüzerek çıkıyorlar. Kumların içine fareler giriyor sadece kuyruklarını görüyorum. Açıklar mısınız?

18.08.2013 11:35:40

Ahmet

Biz ailemle kazan dairesinde işlerimizi hallediyorduk ama ben başka bir yerdeydim. Kazan dairesine gittiğimde annem, babam ve abim çalışıyordu, içeri doğru giderken bir fare gördüm ve kaçtım ama babam bana sırtıma başka bir farenin çıktığını anlattı. Ben sırtımdaki fareyi öldürmeye çalıştım. Onu duvara vurdum ama sadece kan çıktı. Bunu lütfen açıklayın. Ben korkuyla uyandım.

19.08.2013 09:24:26

Hava B.

Rüyamda evde bir sürü onlarca fare bir yerden çıkıyor. Evde koşturuyorlardı fakat çıkan fareleri öldürüyorduk. Fareler büyük ve siyahtı. Anlamı nedir acaba? Hiç bir rüyamı sabah hatırlamam fakat bunun çok etkisinde kaldım. Cevap verebilir misiniz?

20.08.2013 14:46:17

Gökhan

Rüyada yatağımda uyuyorum ve fareler yatağımdaydı, bir kaç tane. Biri bacağımı ısırıyordu. Hemen kalkıp uyandım...

22.08.2013 17:35:43

Esra

Rüyamda fare üzerime atlıyordu. Bu ne anlama geliyor?

22.08.2013 22:36:12

Pelin

Rüyamda iki üç kadın oryantal oynuyordu. Ben de oynamak istiyordum ama eğitimci gibi biri izin vermiyordu. Ben de küsüp eve gidiyordum ve belden aşağı çıplak olduğumu görüyordum. O sırada eğitimci gönlümü almak için gelmişti. Ben hemen üzerime bir şey alıyordum. Bir bakıyordum evin her tarafında fareler vardı, bir sürü. Öldürmeye başlıyorduk, vurdukça çoğalıyorlardı. Bağırıyordum “Eyvah ev dolacak” diye. Onlara vurdukça parçaları küçük fareler oluyordu. Parçaları hareket edince baktım onlarda fare olmuşlar ve çok korkuyordum. Ne anlama geliyor? Lütfen bir şey yazın, bekliyorum.

25.08.2013 12:23:04

Ceyda

Merhaba ben yorumları okudum ama istediğim şeyi tam olarak bulamadım. Rüyamda canlı canlı bir fare yedim ve ilk ısırdığım gibi kustum, midem almadı. İlginçtir ki kan görüp görmediğimi hatırlamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne anlam taşıdığını çok merak ediyorum.

29.08.2013 11:01:59

Aytug

Rüyamda han gibi bir yerde fareleri gördüm. Bu hanın ortasında havuz var, havuzun suyu da koyuydu. Fareler merdivenlere çıkıyor, havuza giriyor, etrafta dolanıyordu. Ben de bir tanesini öldürdüm, ağzını ezerek, hatta dişleri çok büyüktü. Onu hatırlıyorum ama bu rüyanın tabiri nedir?

31.08.2013 09:49:31

Gül

Rüyamda arkadaşımın evlerinin bahçesinde siyah beyaz büyük fareler vardı. Biz de odun kırıyor, kışa hazırlık yapıyorduk. O fareleri hiç öldürmüyorduk ama ben korkuyordum sonrasında ben ve arkadaşlarım okulun bahçesine giriyorduk. Arkamızdan bana zarar vermek için, siyah, kötü, dişi bir köpek geliyordu. Erkek arkadaşım beni o siyah köpekten koruyarak okulun ana sınıfının tuvaletine koyuyordu. Rüyamın sonunda ben ve ailem bahçeli, fareli o evden ayrılırken beni koruyan erkek arkadaşımın annesi, bizi nişanlamak isteyerek, yüzük takmak istiyordu. Rüyayı tabir edebilir misiniz?

31.08.2013 11:20:44

Asya

Rüyamda fareden kaçtığımı gördüm ve fareden korktum ve tiksiniyordum. Lütfen açıklayınız.

01.09.2013 15:46:07

Ali Hamza D.

Rüyamda fareyi ben bu şekilde gördüm, ben eve çıkarken bodrum katta fareler bana saldırdılar. O anda yere düştüm. Yere düştüğüm zaman büyük bir delikte içeride 3-4-5 tane fare vardı sonra uyandım. Bunu bana açıklayabilir misiniz?

04.09.2013 17:54:51

Doğan

Rüyamda arkadaşımın bir faresi ve 2 kuşu vardı. Bisiklet sürerken diğer arkadaşım da yılan yiyordu, canlı canlı.

08.09.2013 10:10:37

Mustafa

Benim rüyamda fare bizim bakkalın elindeydi ve fareyi bana tutuyorlardı. Bende tiksiniyordum ve korkuyordum. Lütfen açıklayabilir misiniz?

10.09.2013 06:19:12

Enes

Ben rüyamda arabada sayısını bilmeksizin çok lağım faresi ayaklarımızın altında dolaştığını gördüm. Arabanın her yerine girdiğini gördüm. Bunu yorumlar mısınız?

13.09.2013 08:53:54

Sercannnn

Rüyamda partnerimle fare avladığımı görmek ve bir farenin bana saldırdığını gördüm. Fakat fare ayağımı ısırmaya çalışırken canım yanmıyor, pantolonumu falan kemiriyordu ama ayağımda küçük ısırıklar hissettim daha sonra siyah beyaz renkteki fareyi elimle yakaladım. Lütfen açıklayabilir misiniz?

15.09.2013 13:14:44

Mustafa

Başta cebimden fare çıktı ardından şortumun sağ bacağından da sincap. Başta tedirgin oldum. “Allahtan örümcek değilmiş” dedim ve evde onları ararken cebimden tarantula çıktı, başta ürperdim ama sonra geçti. Aradan bir süre geçtikten sonra evde sincapla fareyi gördüm.  Acaba örümcek nerededir diye düşünürken kolumda titrek bir sıcaklık hissettim, örümcek kolumda idi ama ısırmayacak gibi hissettim, refleksle kolumdan attım ve uyandım. Teşekkür. Açıklamanızı bekliyorum.

23.09.2013 13:41:42

Hasan

Kedi kadar büyük bir gri fare birkaç saniyelik bir olay, mutfakta otururken onu gördüm, sağa sola baktı sonra oturduğum yere doğru saldırıya geçti. Bunun anlamı nedir? Teşekkürler.

26.09.2013 07:36:21

Martina

Evde bir delik görmek ve içinde neyin yaşadığını bilmeyip koltuk arkasına tuvaletini yapması, ne demektir?

26.09.2013 19:20:02

Özge

Rüyamda tepside büyük fare pislikleri vardı ve ben onları deterjan ve çamaşır suyuyla iyice yıkadım, temizledim, tepside bir sürü kurabiye yaptım.

28.09.2013 13:35:59

Bold Mustafa

Rüyamda beyaz bir fare,ekmek yiyordu.

30.09.2013 09:38:54

Şimşek

Benim rüyam biraz karışık gibi. Rüyamda son yıllarda ilişkilerimizin bozuk olduğu bir yeğenimin evinde olduğum ve aynı evde konuşmadığım ve hakkımda kötü konuşan eskiden arkadaşlık ettiğim bir hanımın da olduğunu ve aynı rüyanın başka bir bölümünde tanımadığım bir kadının elime fare diye koyduğu bir hayvan ve hayvan aslında fare ebadında bir kedi yavrusuna benzemektedir. Yorumlamanızı rica ederim.

06.10.2013 23:36:00

Ayışığı

Rüyamda arka sokağımızdaki parkta birçok fare görüyorum ve oradan uzaklaşıyorum. Bu ne anlama geliyor, acaba?

07.10.2013 17:05:16

Mert

Ben kısa süreli bir uykuda 1 saat kadar kestirirken, rüyamda bir fare yerde, 2 koltuğun arasından çıktı. Kendini gösterip yok oldu birden. Bu neye delalettir?

10.10.2013 05:17:16

Rüya gördüm

Bir apartmanın en alt katında bir tane fare gördüm, üstüme atlıyordu ve çok fazla korktum. Açıklayabilir misiniz?

11.10.2013 06:44:39

Mehmet E.

Rüyamda sanki bir duvara tutturulmuş tahta kuş yuvası benzeri bir şey görüyorum. Bu kafesin içinde bir muhabbet kuşu birde suretini göremediğim fareye benzer kuyruğu olan başka bir hayvan var, bir kaç kez kuyruğundan çekmeme rağmen dönmesini sağlayamıyorum ya da yuvadan çıkaramıyorum. Derken, sarı parlak tüyleri olan bir kedi beliriyor, ayaklarımın dibinde. Kediyi elime alıyorum, yuvaya bırakıp fareyi yemesini istiyorum fakat kuşu da yer mi acaba diye endişe duyuyorum. Tam karar vermek üzereyken sabah azanı ile uyandım. Sizce rüyamın yorumu nedir? Dün sabahtan bu zamana kadar rüyam aklıma geliyor. Benzer yorumlara baktım fakat birçok ifade içeriyor. Cevaplarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

12.10.2013 03:51:20

Ziyaretci

Rüyamda yatakta uyuyordum ya da uyuyacakmışım. Koltuğun altında hareket eden bir şey görüyorum, bir şey yapmıyorum sonra gözümü açıp kapıyorum, küçük gri bir farekuyruğu ince uzun rüyamda etrafı karanlıktı sonra da hemen uyandım ve fareyi gördüğümde de korktum. Rüyam hayırlı mı, neye delalet ediyor, yorumlar mısınız?

12.10.2013 13:30:47

Rıfat

Rüyamda birçok fareyi iğrenerek birilerinin yemesi için hazırlıyordum. Neden bunları yemek istediklerine de anlam veremeden. Lütfen bu rüyayı yorumlayabilir misiniz? Çok huzursuz oldum.

18.10.2013 07:52:57

Damla

Rüyamda bir odada sözlümle yatıyordum, odada diğer koltukta annem falan da yatıyordu. Sözlümün faresi varmış ve o da yatakta bizimle beraber duruyordu, büyük beyaz renkli, temizdi, siyah gözleri vardı. Ben korkuyordum, fareyi almasını istiyordum, alıyor, karşı koltuğa koyuyordu. Fare geri geliyordu, yanımıza sonra kızdım. “Dışarı çıkart” diye. Kıyamadı “Fare orada üşür” dedi sonra uyandım. Yorumlayabilir misiniz, acaba?

21.10.2013 14:34:39

Dilek

Rüyamda ayağımın altından iki kez fare tarafından ısırıldım. Bunun anlamını açıklamalarda bulamadım. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

26.10.2013 08:43:30

Murat U.

Civciv sarısı bir fare ama ben onu civciv gibi görüyorum siyah bir arkadaşı da var ama sadece bir an görüyorum onu. Yatağımdayım ve fareyle oynuyorum, o sarı fare de kaçmıyor şirin mi şirin gerçekte ben fareden çok iğrenirim ama asla öldürmem. Neyse civciv sever gibiyim sonra onu pirinç pilavı dolu bir kaba koyuyorum, yesin diye. Siyah olunca da orada ama onunla hiç ilgilenmiyorum, o sıra canım pilav çekiyor “Yesem mi yemesem mi?” diyorum kaçı inceliyorum. Fare şuraya buraya değmemiş olur mu neresinden yesem diye ama hiç yemeden uyanıyorum.

26.10.2013 10:15:24

Musa

Merhaba ben farenin koltuğumun yastığına pisliğini yaptığını sanıyorum fakat pisliği değil. Kemirdiği havuçmuş fakat beyazdı rengi pisliğinin. Tam aksine rahatsız olmuyor, sevimli bir hayvanı sever gibiydim. Fare görmenin tabirini okuduğumda dehşete kapıldım. Lütfen açıklarsanız sevinirim.

26.10.2013 19:23:35

Gökhan

Mehmet Bey’in kine benzer ben de bir rüya gördüm. 23 tane fare, 1 tane de yavru vardı, kesik bir izi vardı, eski bir ev içinde gibiydi. Yuvalarından çıkarken gördüm, kovalamaya çalışıyordum. 2 tane de sonradan insan boyutuna yakın fare çıktı. 1 sinin kafasını ayağımla vuruyordum, renkleri beyaz, siyah mı, kahverengi mi ne benekleri vardı. Ne anlama geliyor, Yardımcı olabilir misiniz?

29.10.2013 02:21:06

Gamze

Ben rüyamda çok sevimli ama konuşup iki ayağının üstünde yürüyebilen bir fare gördüm. Benim evimdeydi ve ben onu öldürmek istediğimde “Öldürme beni” diye yalvardı ama ben onu öldürdüm sonra da ağlamaya başladım. Bunun ne anlama geldiğini anlamadım. İnşallah siz yardımcı olursunuz bana.

29.10.2013 15:46:50

Adaboy

İşyerinin çatısından 3 yavru fare ve bir anaç fare yakalayarak ateşe attım. Acaba yorumu nedir?

31.10.2013 11:55:44

Ayşe B.

Rüyamda evde bir fare bulup elime alıyorum. Kafasına vurup balkondan sokağa atıyorum. Lütfen açıklaya bilir misiniz?

09.11.2013 08:42:01

Mihriye

Rüyamda ailemin evindeydim. Kardeşimin odasında bir sürü minik minik fareler vardı. 2 kedimiz onları kovalıyordu, kardeşimde onları yakalamaya çalışıyordu. Ben çok korktuğum için hiçbir şey yapamadım ama fareler bana doğru geldi ve kolumdan paçamdan içeri girmeye başladı. Sürekli çığlık atıyordum.

11.11.2013 12:04:14

Hatice26

Rüyamda temizlik yaparken erzakları topluyordum. Erişte (makarna)poşetinin içinde fare vardı ve yarısını yemişti. Ben de eşimi çağırdım ve fareyi yakalattım. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkür ederim.

12.11.2013 08:29:23

Muammer Ö.

 Ben çok sevdiğim kızdan ayrıldım. Başkası ile olmayı ben istedim. O gece sohbetten sonra yattım. Gece 5 de uyandım ve kendime dedim. Allah’ım sen hakkımda hayırlı olanı rüyamda göster ya sevdiğimi ya da başka kızları uyudum. Önceki rüyamda başka kızları sonra rüyamda sevdiğimi gördüm. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

12.11.2013 15:54:48

Aslı

Rüyada farenin yemek üzerinde gezdiğini görmek,nedir?

13.11.2013 10:07:46

Sinem

Rüyamda çok şiddetli yağmur yağıyor. Daha önce hiç görmediğim yabancı bir yerdeyim, mağara, inşaat alanı gibi. Bir şemsiye gördüm, siyah. Merak edip kaldırdım. Bir tane büyük fare bir tane de küçük ölmüş fare. Onlara elimdeki tastan süt verdim, içtiklerini görmedim. Çok dikkatimi çekti. Küçük olan farede kan vardı. Bu ne anlama gelir? Merak ettim. Lütfen açıklayabilir misiniz?

15.11.2013 12:48:50

Rabia

Rüyamda evin içinde 2 tane fare gördüm. Yatakta yatan bebeğin üstüne çıkmaya çalıştılar. Bebeği ablama verip, fareleri elimle yakaladım ve evin dışında ormanlık bir yere attım. Kediler hemen koştu, onları yemek için.

16.11.2013 09:24:22

Melike

Rüyamda bir odada çokça fare benim üzerime atlıyordu. Ben de korkuyordum. Elimle yüzümü kapatıyordum. Farelerin birini iterken diğeri üzerime geliyordu. Birde farelerin hepsi aynı renkteydi. Ne anlama geliyor, açıklar mısınız?

16.11.2013 15:02:33

Seyfi D.

Ben rüyamda fare gördüm. İçimde dolanıyordu, tişörtümün ama ilk önce göğsümde idi sonra yer değiştirmiş sırtıma geçmişti. İçimde ne olduğunu görmemiştim sonradan bakmaya çalıştım. Kuyruğunu gördüm önce sonra fare olduğunu gördüm, duruyordu orada. Sizde bu ne olabilir? Korktum ve attım fareyi yere, kayboldu. Yere düştüğü andan itibaren göremedim.

18.11.2013 09:31:57

ZEHRA

Rüyamda mutfak lavabosunun içinde fare gördüm sonra onu dışarı bıraktık. Bu sırada bir köpek onu yemeye çalışırken onu kurtardım. Bu neye yorumlanır?

18.11.2013 11:00:55

Mustafa

Beyaz lastik terliğin tekinde siyah renkli bir fare vardı. Fareyi kovalayınca deliğinden içeri kaçtı. Dışarı çıkmasın diye deliğin ağzını, yan yatmış bardakla kapamaya çalıştım.

18.11.2013 16:24:13

SeLda

Merhabalar rüyamda evimin içinde bir köşeden bir köşeye gezen, üzerinde beyaz bez örtülü, sadece kuyruğunu görebildiğim, çok küçük bir fare geziniyordu. Ve ben her adımında onu takip ediyordum. Acaba neye işarettir bu?

20.11.2013 10:45:59

Derya Ö.

Selam ben yatak odamızın tavanında, yeşil renkli bir camın içinde, tavan olduğu gibi çok fare gördüm. Bu fareler çokta büyüklerdi. Acaba anlamı nedir? Cevap verirseniz memnun olurum. Teşekkürler.

21.11.2013 00:58:23

Kayseri

Rüyamda evimin içerisinde 4-5 tane küçük fare vardı. Ben onları sürekli öldürme çabasındaydım ama bir türlü başarılı olamadım. Sonra üzerlerine kapıyı kapayıp çıktım. Ne manaya geliyor?

22.11.2013 12:02:15

Büsra

Rüyamda evimizde bir fare varmış ama kedi gibi. Banyodaydı sonra banyodan çıkıyor ve adam oluyordu. Bir şeyler atıyordum ona, ölsün diye. Açıklayabilir miyiz?

02.12.2013 10:47:46

EFEBEY

Ben rüyamda beyaz fare gördüm, kuburda. Çıkmaya çalışıyordu. Ben de çıksın diye su döküyordum, evin tuvaletinde. Anlamı nedir? Teşekkür ederim.

03.12.2013 16:25:41

Osman

Rüyamda eve fare girmiş. Ben de diyorum ki “Daha gitmedi mi bu? Normalde fareden çok tiksinirim ama o hayvancık çok hoşuma gitti. Yorumlarsanız sevinirim.

04.12.2013 13:49:36

Sena

Rüyamda deprem olduğunu görüyorum. Eşimi uyarıyorum. Evden çıkmaya çalışıyoruz ama annemin evindeyiz. Tam kapıdan çıkıyorum. Saçımda, beyazlı grili bir fare vardı. Üstümden atmaya çalışıyorum. Lütfen biri açıklayabilir mi?

05.12.2013 10:08:43

İzzet

Ben rüyalarımda evimde fare görüyorum. Lütfen ne anlama geldiğini yazar mısınız?

09.12.2013 22:48:35

Bay-ram

Rüyamda ev arkadaşlarımla dolaplarda fare olduğunu görüyoruz. Ben korkuyorum. Bir arkadaşım beyaz bir fareyi alıp dolaptan kapının dışına atıyor. Evde kedi de var ama kediyle fare sarmaş dolaş yatıyor. Ben de rüyada diyorum ki “Bu kediler bu fareye neden bir şey yapmıyor?” Yorumlarsanız sevinirim.

12.12.2013 09:42:22

ALİ

Nasıl başlayacağımı bilmiyorum. Bir sıçan ve etrafında yüzlerce çok küçük fareler bunlar, nohut kadar olan bile var. Eski bir kale odası gibi bir yerde sağa, sola dolanıyorlar ama hep birlikte geziyorlar, bir kara bulut gibi. Eşim çocukları alarak bunların yanından koşmaya başlıyor ve kalenin yüksek duvarlarının tam ucunda duruyorlar. Arkalarından ben gidiyorum. Onları alarak farelerin gezindiği odaya geliyoruz. Fareler duvara gömmeli yüksekteki bir dolap tarzı bir şeyin içine giriyorlar. Biri gelip bunlara ilaç sıkıyor ve dolabın kapağını kapatıyor. Orası karışıyor, tabi sesler geliyor. Eşim, ben ve çocuklar yan odaya geçiyoruz. En büyüğü olan sıçan üzerime atlayarak kolumdan ısırıyor ve hemen ölüyor. Kolumdan aşağı önce ayakları kopuyor ve parça parça dökülüyor. Kolum kanar vaziyette uyanıyorum. Lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

17.12.2013 11:41:47

Yeldanur B.

Ben rüyamda hiç bilmediğim bir yerdeydim. Ve bir kutu vardı. Bana “O kutunun içinde çok tehlikeli olan bir şey var. Açmayın!" dendi. Ama meraktan açtım ve büyük bir fare çıktı. Fare insan öldürmüş ama ben onun öldürmediğini düşünüyordum ve ispatladım ama o insan öldürmemiş, bir insanın ayağını ısırmıştı. Onun suçsuzluğunu kanıtlamıştım. Serbestti, ortalıkta dolaşıyordu. Ve uyandım.

25.12.2013 20:21:54

Ceren

Rüyada bir fare tarafından saldırıya uğruyordum. Ne anlama geliyor, çok merak ediyorum?

26.12.2013 13:36:02

Efe

Merhaba, iyi günler. Rüyamda fabrikamızda borudan tavana tırmanan ve tavanda siyah renkte, birde beyaz gibi farklı bir renklerde dolaşan, bir sürü fareler vardı. Farelerin büyüklüğü ise kedi kadardı. Öyle geziniyorlardı, tavanda. Bunun açıklamasını öğrenebilir miyim, lütfen?

28.12.2013 13:18:34

Gizem D.

Siyah fare ne demek ya? Önüme yemek olarak konuluyordu. Biri bunun cevabını versin, ne olur?

03.01.2014 15:35:10

Rümeysa

Rüyamda un çuvalının içinde büyük bir fare vardı. Ben yaklaşınca çuvaldan sakince çıktı. Ardından çuval tekrar hareket etti. Ve ikinci bir fare daha çıktı, buda büyüktü ama diğerinden biraz büyüktü.

05.01.2014 09:37:49

Komik Kız

Rüyamda fare, yılan ve tavşanı içlerine sıcak su dökerek öldürüyorum. Sonra elimi ağızlarına sokup bir şey çıkartıyorum. Rica etsem rüyamı yorumlar mısınız? Şimdiden sağ olun :)

05.01.2014 14:20:58

Pınar

Tanımadığım bir yaşlının evindeyim. Bir şey için eğildim, beyaz bir fare apışımdan geçti ve yapıştı. Uğraştım, uğraştım ayıramadım. Sadece korktum, panik yapmadım. Lütfen açıklayabilir misiniz?

07.01.2014 10:31:45

Esin

Minik bir farenin kendi evim olmadığı halde benim yaşadığım odada, ortalık yerde, mor tüylü ve taşlarla süslü bir kıyafetle dolaştığını, bende onu yakalayıp, onuncu kattan duvara çarparak, aşağı attım. Ve öldürdüğümü söyledim. Fakat hiç korkmuyorum. Hatta çok sevimli olduğunu düşünüyorum.

08.01.2014 11:18:06

Zeynep

Bir sürü farenin ayaklarımın üzerinden geçip, ben o farelerin kimisini öldürüyorum kimisi kaçıyor. Çok küçük farelerdi. Bir yandan da çığlık atıyorum, onlar ayaklarımdan geçerken ve öldürdüğümde. Yorumlarsanız çok sevinirim.

11.01.2014 09:18:20

Runaway

Günaydın. Rüyamda beyaz ve açık kahverengi karışık bir fare gördüm. Önce üzerime sıçrıyor sonra kazağımın kolunda asılı kalıyor, bana saldırıyor. Sonra kardeşim onu öldürüyor, sonra onu üzerimdeki kazağa sarılı halde ölmüş görüyorum, nedir, yorumu?

16.01.2014 09:10:51

Ceren

Rüyamda komsularımızla otururken, tanıdığımız bir kadın bize geliyor ve üzerimize fare fırlatıyor. Farelerden biri göğsüme yapışıyor. Acaba anlamı ne, açıklar mısınız?

16.01.2014 15:25:22

Sabri M.

Merhaba, Getir-götür gibi bir işi yapan bir fare var. Ve rüyanın sonlarına doğru fare bu işten huysuzlanmaya ve saldırmaya başlıyor. Bir nevi evcil hayvan gibi, elime alıp okşuyordum. Sizce ne olabilir?

18.01.2014 12:08:01

Cihan

Rüyamda farelerin sağ ve sol tarafı ayrılacak şekilde, tam ortadan ikiye kesilmiş şekilde ve iç tarafları altta kalacak şekilde, kuru fasulye yemeğinin içinde ve yemek tabağının içinde, önüme sofraya konulduğunu ve kaşıkla bu yemeği fareler ile birlikte yediğimi görüyorum. Ancak bu durumdan tiksinmiyorum.

28.01.2014 09:50:14

Emre

Fare uzun kuyruklu, hatta yılan gibi desenli bir kuyruğa sahipti. Kuyruğun ucunda yavrusu vardı, iyice sarmalamış bir biçimde. Çalıştığım yerdeki arkadaşım ile kovaladıktan sonra arkadaş yakalayıp tam öldürecekti ki, uyandım.

30.01.2014 11:41:58

Hüseyin A.

Eşim rüyasında bir farenin benim kulağımı kemirdiğini görmüş. Yorumlarsanız sevinirim. Teşekkürler.

31.01.2014 00:55:13

Elif

Sokakta bir yerden bir yere giderken, küçük küçük bir sürü farenin olduğunu görüyorum. Etrafta çocuklarda var. Çocuklardan birine “Lütfen bana yardım edin! Hamileyim, fareden çok korkarım” diyorum. Çocuk elimi tutup, merdiven başına çıkarıyor. Teşekkür ediyorum, çocuk oyununa dönüyor. Sonra daha büyüğünü görüyorum, gittiğim yerde. Yine yardım istiyorum, gelmiyor çocuk. Öylece uyandım. Gerçek hayatta da hamileyim ve farelerden hayatımda hiçbir şeyden korkmadığım kadar korkarım. Lütfen tabir eder misiniz?

04.02.2014 10:20:42

Kanarya81

Selamünaleyküm. Hayır, olsun diyeyim. 2 fare ve sonra 3 fare birbirini tırmalıyor ve turuncuya yakın renkte kan çıkıyordu. Farenin kendi rengi ve boyutları normaldi. Bunun yorumu ne olur, sizce?

06.02.2014 14:17:39

isoiso

Kafesin içinde biri büyük, biri küçük fare, önlerinde de kesilmiş sağlam iki kulak, insan kulağı. Farenin küçük olanı gri, diğeri de tüysüz idi ama iğrendirici değillerdi. Yalnız kulakları yemiyorlardı.

08.02.2014 10:39:22

DERİN

Merhaba rüyamda siyah bir fare gördüm, sürekli peşimden geliyordu. Fakat korkmuyorum ondan. Eve giriyorum, o da giriyor. Salona giriyorum, arkamdan o da girdi. Daha sonra dışarı çıktım ve kapıyı kapattım, orada kaldı. Erkek kardeşime yakalamasını söyledim, yakaladı ve camdan aşağı attı. Oradan zıplayarak, tekrar yere düştü. Fakat üzerimize baktığımızda ise kardeşimin ve benim hayvanın pisliği bulaşmıştı. Rüyamı yorumlayabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.

09.02.2014 17:56:11

Mehmet

Rüyamda vişne reçeli yerken, altında iki tane ölü fare görüyorum ve renkleri çok farklı. Reçelin renkleri birbirine girmiş çok tiksiniyorum ve “Bundan sonra hiçbir şey yemeyeceğim” diyorum. Açıklayan biri olursa sevinirim.

11.02.2014 09:35:34

Zeliha

Tuvaletten beyaz, iri tavşan gibi fare çıktığını gördüm. Tekrar onun tuvalete girmesi için uğraştım.

13.02.2014 13:14:33

Osman Kadri E.

Lağım faresini birkaç darbe vurarak öldürdüğümü gördüm. Sizce bu neye işarettir?

15.02.2014 12:40:26

Hale

Rüyamda bembeyaz tüllerden oluşan bir gecelik giymiştim. Eşim de elimden tutmuştu. Ağlıyordum. Güya alt tarafımdan kan geliyormuş. Ama ben kan görmedim. Sonra bembeyaz küçük çok güzel bir fare ensemden sırtıma iniyor geceliğin içinden. Bağırıp, ağlıyorum. Çıkartmak istiyorlar. O sırada sırtımdan ısırıyor. Ne olur yorumlayın. Çok merak ediyorum.

17.02.2014 23:04:47

Şüheda

Fareyi sinek ilacıyla öldürdüm. Sadece tiksindim ama öldürdüm. Bu ne demek?

19.02.2014 09:24:48

Turgay

Rüyamda hasta mıydım, tam hatırlamıyorum ama yatıyordum. Beyaz bir fare (başta fare olduğunu anlamamıştım.) Elimin üzerine atlayıp sonra yere atlıyordu. O şekilde oyun oynuyordu. Ben de onu tavşan sandım fakat emin değildim. Sonra annem gelince, “Anne bu tavşan değil mi?” diye sorunca, “Hayır o fare” dedi ve sonrasını hatırlamıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

23.02.2014 12:48:47

Hasan K.

Rüyada büyük farenin can çekiştiğini görmek ve 3-4 tane küçük fare de olması.

24.02.2014 11:39:41

Emirhan

Ya rüyamda kırmızı gözlü ve beyaz bir fareydi ve beni kaşımdan ısırıyordu. Eğer bilen varsa lütfen yardım edebilir misiniz?

01.03.2014 08:57:01

Tuğba

Merhaba, benim 3 aylık bebeğim var. Rüyamda bebeğimi uyutmuşum, beşiğine koyacağım. Beşiğinin içinde buğday taneleri ve saman kırıntıları var. “Bu da neyin nesi, bunlar nerden gelmiş?” derken beşiğin kenar parmaklıklarının arasından bir küçük fare geçti ve benim yatağıma atladı. Ben çığlık attım ve eşime “Bu odada yatmayalım. Burada fare var” dedim sonra uyandım.

01.03.2014 21:13:37

Dora

Rüyamda bir tahta kutu içinde bir köpeği iki fare kovalayıp ısırıyorlardı. Ben de hafifçe tebessüm ediyordum. Sonra köpeğe üzüldüm ve kurtardım.

03.03.2014 18:06:37

Pasjha

Beyaz bir fare gördüm ufaktı. Sağ el işaret parmağımı kemirmeye çalışıyordu. Gıdıklanıyordum sanki. Sağ elimle yakalayıp dışarı attım fareyi. Atar atmaz da uyandım. Fakat etkisinden kurtulamadım rüyamın. Lütfen yorumlar mısınız?

05.03.2014 00:15:19

Ada

Rüyada beyaz fare eti pişiyordu. Ben bir kere ısırdım. Tiksindim attım ve aileme kızıyordum. “Fare eti yenir mi?” diye. Bunun anlamı nedir açıklayabilir misiniz lütfen?

11.03.2014 00:57:42

Ayse

Rüyamda, 3 tane küçük koyu gri fare yakaladım. Parmaklarımı ısırdılar. Ben de 3 ünün de kafalarını koparıp attım. Bu rüya ne anlama geliyor?

11.03.2014 10:05:02

Aostak

Evimize büyük bir fare giriyor ve dışarı atmaya çalışıyoruz. Önce arkadaş fareyi sırtından yakalıyor tam atacakken elinden kaçırıyor. Daha sonra büyük üstü kıyafet giyinmiş fare, evin içinde zıplayarak dolaşırken benim üzerime sıçrıyor. Bende fareden korkmadan açık pencereden aşağıya sokağa fareyi atıyorum. Fare yere düşüyor ancak ölmüyor. Rüyamı yorumlamanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

15.03.2014 10:15:30

Yıldız Ç.

Kıvırcıkların içinde dolaşan kocaman fareler gördüm. Bunların rengi yeşildi. Üstüme atladı.

22.03.2014 11:29:35

Serpil P.

Geçen gece rüyamda eve fare giriyor ve ben onu korkmadan öldürüyorum. Çok soğukkanlı davranıp evdekilere gösteriyorum. Derken 2 tane görümcemlerle tartışıyor gördüm. Açıklarsanız sevinirim. Çok teşekkür.

23.03.2014 13:33:46

Büşra

Rüyamda 3 tane siyah farenin evimizde olduğunu görüyorum. Yanlarında başka hayvanlarda var. Odadan çıkıyorum tekrar içeri girdiğimde farelerin kuşları yemiş olduğunu ve duvarların hep kan olduğunu gördüm. Rica etsem açıklayabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

28.03.2014 11:07:51

Emre F.

Rüyamda iki adet gri renkteki fareyi bir alet sayesinde durduruyor, kendime doğru çekiyorum. Ancak elimi süremiyor ve alıp atamıyorum. Birkaç kere yakalamaya çok yakınken alamıyorum, tiksinip elimi süremiyorum. Lütfen açıklayabilir misiniz?

03.04.2014 12:31:29

Pınar A.

Rüyamda uyurken boğazıma küçük 3 tane fare girdiğini gördüm. Sonrasında boğazımın sol yanında yumruk gibi bastırdığımda hepsini ağzımdan çıkardım ama boğazımda kalan küçük bir parçası kaldı. Fakat hiç korkmadım ve tiksinmedim. Anlamını söyler misiniz?

03.04.2014 17:38:03

Hande

Rüyamda, evimde bir büyük bir de küçük fare vardı ama fareler hamster gibi sevimliydi. Önce küçük olanı fark ettim sonra büyük olan annesini gördüm. İkisini de ilaç sıkarak öldürdüm ama titreyerek uyandım. Çok korktum. Bunu lütfen açıklar mısınız?

06.04.2014 06:54:58

Merve

3 tane fare var. Renkleri siyah ve çok çirkinler. Küçükten büyüğe doğru büyük olan nerdeyse köpek kadardı. Sonra sürekli üstüme geliyorlar. Erkek kardeşime onları yakalamasını istiyorum. O da yakalayıp yanan sobanın içine atıp yaktı.

09.04.2014 11:32:17

Ayetullah

Rüyamda rengarenk bir tavşan yakaladığımı ve tavşanı sevdiğimi gördüm. Onun ardından uzun kuyruklu kuyruğu desenli bir fare gördüm kovalamaya başladım. Kovalarken elimdeki büyükçe hançer gibi bir şeyle kuyruğunu kestim. Sonunda yakaladım ve evden dışarıya attım.

12.04.2014 13:14:00


Bilgiler

Rüya nedir?
Rüya Temel Bilgiler
Uyku nedir?
Rüya ve Buluşlar
Rüya ve İslam
Bilinçaltı ve Rüya
 


Rüya Yorumlama

Temel kurallar
Temel Rüyalar
Sıradan Rüyalar
Yararlı notlar
 


Ortak Rüyalar

Rüyada Araba Görmek
Rüyada Bebek Görmek
Rüyada Deniz Görmek
Rüyada Diş Görmek
Rüyada Köpek Görmek
Rüyada Para Görmek

     


2006-2014 © MAN
iletişim