Rüyada Fasulye Görmek

Fasulye rengine ve durumuna göre yorumlanır. Yeşil fasulye kısmettir. Rüyanızda fasulye görmek şansla yorumlanır. Rüyanızda kuru fasulye yediğinizi görmek, menfaatinize uygun bir haber alacağınıza; yeşil fasulye yediğinizi görmek, büyük bir nimete veya kıymetli bir hediyeye kavuşacağınıza delalet eder.

Ayrıca bkz: Çalı Fasulyesi, Bakliyat

Rüyada fasulye kurumuş ve buruşmuş ise hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Rüyada bir bahçeden yeşil fasulye topladığınızı görmek, şansınızın açıldığına; bir dükkândan kuru fasulye satın aldığınızı görmek, bir arkadaşınızın sizi kıskandığına işarettir.

Rüyada barbunya fasulyesi görmek, talihinizin açıklığını; içi henüz olgunlaşmamış yeşil fasulye ise ömrünüzün uzunluğunu gösterir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada fasulye görmek üzüntü ve kederdir. Fasulyenin kuru ve yaşı aynı şekilde tabir edilir. Riskli işlere atılmadan önce iyi düşünün. Hastalık demektir.

Fasulye

“Rüyada Fasulye Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Rüyamda büyük bir kazanla yeşil fasulye pişirdim, görüntüsü o kadar güzeldi ki anlatamam. Babamın evinde, babam hayatta değil.

  2. Merhaba, rüyamda yeşil fasulye görüyorum, bahçede toplanıyor. Çuvallarlar çokça ve soruyorum “Ne yapacaksınız bu fasulyeleri kurutacak mısınız?” “Hayır, satacağız” diyorlar. “Ben de almak istiyorum” diyorum. “Alabilirsin” diyorlar. Teşekkürler.

  3. Rahmetli babamı yeşil fasulye yemeği yerken gördüm. ve kendisi beyazlar içindeydi etrafı da aydınlıktı. (yalnız nu ara sıkıntı içindeyim, tatbiki yaşasaydı. Onun düşüncesi olmadan yola çıkmazdım)

  4. Merhaba. Nohut ve kuru fasülyeyi aynı kaba koyduğumu gördüm bu ne demek oluyor ?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir