Rüyada Fısıltı Görmek

Rüyada fısıltı duymak, gizli kalacak iş, söz ve maceradır.

Ayrıca bkz: Çekiştirmek (Dedikodu)

Rüyada fısıltı ile birilerine bir şeyler anlattığınızı görmek, birilerinden bir şey gizleyeceğinize ama gizlediğiniz kişilerin sizin onlardan bir şeyler gizlediğinizi bileceğine işarettir.

Rüyada fısıltı ile konuşan birilerini görmek, tanıdık kişilerse sizin arkanızdan iş çeviren birileri olduğunun; tanıdık değillerse, siz farkında olmadan iş hayatınızda bazı mevki değişikliklerinin olacağının işaretidir.

Fısıltı

“Rüyada Fısıltı Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda hanımımla tanıdık bir adamı yanyana gördüm fısıldaşıyorlardı bana bakarak ve şunu duydum yavas konuş anlayacak dedi hanım ve sonra hanım küçük abdest yaptı adamın yanında cok yapıyordu ve abdest alıyordu idrarla bunun yorumunu yaparsaniz sevinirim simdiden tesekkürler.

    1. Sevgili a.a,
      Rüyada hanımınızı biriyle konuşurken görmeniz hanımınızın sizin iş durumunuzla (diğer adam bunu temsil ediyor) ilgili kaygılı olduğunuzu gösterir. Sürekli idrar yapılıyor olması borcunuzun olacağının ve bir süre bu borcu ödemekte zorlanacağınızın göstergesidir. Eşinizin fısır fısır ve gizli konuşması da onun bu borç konusunda size yansıtmasa da vesvese yaptığının telaş ettiğinin ve abdest alması da bir an önce rahata ermek için dua ettiğinin işaretidir.
      Hayır olsun inşallah…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir