Rüyada Fidan Dikmek Görmek

Bakınız; Ağaç Dikmek

Rüyada fidan diktiğinizi görmek, birilerini yetiştireceğinize ve bunun sonucunda size insanların minnettar olacağına delalet eder.

Rüyada diktiğiniz fidanın büyümediğini görmek, emek verdiğiniz bir işin sonuca ulaşmayacağının ve sizin de buna tanık olacağınızın göstergesidir.

Rüyada fidan diken birilerini görmek, etrafınızda ticaretin ve iş hacminin büyüyeceğine sizin de bu durumdan olumlu etkileneceğinize işaret eder.

Fidan Dikmek

“Rüyada Fidan Dikmek Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Ben rüyamda memleketteyim, anneannemlerin kapısının önünde 2 tane çerçeve var. Biri ananemim tek resmi; o kırılmış, biri de dedemle ananemim resmi ama ona bir şey olmamış. Sonra yine mi onlar yeter artık diye içeri giriyorum. Dayımın eşi yengem ama dayımın suratı var ama aslında yengemmiş sopa alıyorum, her tarafına vuruyorum, kızı yanımda ağlıyor, annem yapma boş ver diyor. Sonra evi temizlemeye başlıyoruz. Onlar bir bölümü temizliyor, ben bir bölümü, sonra dışarı çıkıyoruz orman gibi bir yerdeyiz otları temizliyorlar. Bir şeyler dikiyorlar, ben de ilerdeki ot gibi şeylerin bir kaç tanesini koparıp başka bir tarafa dikiyorum. Acaba bu rüyanın anlamı ne olabilir?

  2. Rüyamda ben uyurken yeşil başlı bir ördeğin yatağıma geldiğini elimden yem yediğini anemin yanımdan uzaklaştırmak istemesine rağmen tekrardan yanıma geldiğini gördüm beni çok seviyordu sevecen bir ördekti. Rüyanın anlamı nedir acaba?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir