Rüyada Fotoğraf Görmek

Bakınız; Resim.

Rüyada sizi huzursuz eden bir resim görmek, yakın bir arkadaşınız tarafından hayal kırıklığına uğratılacaksınız şeklinde yorumlanır.

Rüyada resimde kan görmek, çevrenizde birtakım sahtekar insanlar olduğuna, onlara dikkat etmeniz gerektiğine işaret eder.

Rüyada içinizi ferahlatan bir resim görmek başarıdır. Kişinin olayları değerlendirip, başarıya yükseleceğini haber verir.

Rüyada fotoğraf görmek çağrıdır. Rüyasında kendi fotoğrafını elinde görenin eceli yaklaşmıştır. Elinde ev halkından veya tanıdığı birisinin fotoğrafı varsa, o kişinin eceli yakındır.

Rüyada kendisini bir fotoğrafçıda veya başka bir yerde fotoğraf çektiğini görmesi, hastalığa; kendi fotoğrafını çektirmesi ise tehlikeli bir yolculuğa çıkacağına yorumlanır.

Fotoğraf

“Rüyada Fotoğraf Görmek” üzerine 17 yorum

  1. Nişanlımla beraber nişanlımın yengesi tarafından fotoğrafımız çekildi… Biz yeni evlenen çiftlerin genelde verdiği pozlar gibi poz veriyorduk. Nişanlımın yengesi de fotomuzu çekiyordu… Çok mutluyduk… Lütfen bunu yorumlayın bana.

  2. Rüyada başkasının fotoğrafını çektiğimi ve kendi fotoğrafımı telefonla çektirdiğimi gördüm. Bu kişiler ailem, annem, kardeşlerim ve kızımı gördüm. Sizce bu neye işaret?

  3. Rüyamda amcam Almanya’dan gelmiş. Hepimiz babaannemlere gidiyoruz. Türkiye’de yaşayan amcamın kızı da oraya geliyor ve elinde benim ayrı ayrı çekilmiş üç tane vesikalık fotoğrafım. 3üde ayrı pozlarda çekilmiş. Ben üçünü elime alıp aralarından en güzeline bakıp seçiyordum.

    1. Rüyamda eski sevgilimin düğün fotoğrafları elime geçiyor ama kendisi bekar biri. Bunu iki defa gördüm. Neye işaret lütfen yorumlayın bunu bana?

  4. Dudağıma ruj sürüyordum sonra dudağım sertleşip uçuk çıkmaya başladı, birden bire. Sonra o uçuklar patlayıp dudağımı eritti. Bana da acil yorumlarsanız çok sevinirim.

  5. Merhabalar. Ben rüyamda 4 minareli büyük ve bembeyaz ışıklarla aydınlatılmış ve tam üstüne gelecek şekilde de gökyüzünde hilal doğmuş şekilde gördüm. Bundan etkilenip elimdeki fotoğraf makinesi veya telefonla fotoğrafını çekmeye çalışıyorum. Caminin duvarına yaslanıp tam caminin gövdesi 4 minare ve hilali de aynı karede toplamaya çalışıyorum ve toplayıp çekiyorum. Sonra yaslandığım yerden doğruluyorum ve üzerimde bir tane hamamböceği gezindiğini görüyorum ve onu üzerimden atıyorum. Bu rüyanın yorumunu yapar mısınız?

  6. Elimde çocukluk fotoğrafım vardı. Halbuki öyle bir foto yok normalde. Ben onu görünce çok seviniyorum. Sonra o fotoğraf yırtılıyor sonra biri kesiyor falan. Fotoğrafta yalnız değilim ama sadece kendi çocukluğumu görüyorum o dikkatimi çekiyor. Ecelim mi yaklaştı yani korktum şimdi. 🙁

  7. Rüyamda çok eski sevdiğim bir arkadaşımın annesi bana benim eski fotoğraflarımı getiriyor, çocukluk fotoğrafım bile var. Fotoğrafı veren kadın yıllar oldu öleli. Birde kolonya vardı elinde ama kolonyayı aldı geri fotoğrafları verdi bana, gitti. Yorumlarsanız sevinirim.

  8. Rüyamda kendi resimlerimi yere dizilmiş bir şekilde gördüm bir sürü resmim hepsi yerde sıra sıra dizilmişti. Ne anlama geliyor? Lütfen yorumlayın.

  9. Rüyamda yeni bir ev gördüm ve resimlerini çektim, komşumun oğlunu gördüm. Ne anlama geliyor?

  10. Rüyamda bir kapının ardasında sevdiğim kızın fotoğrafı vardı bunun cevabını bulamadım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir