Rüyada Fotoğraf Makinesi Görmek

Ayrıca bkz: Objektif, Fotoğraf

Rüyada fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekmek, yakın bir arkadaşınız tarafından hayal kırıklığına uğratılacağınız anlamına gelir.

Rüyada fotoğraf makinasını kırılmış görmek, hayallerinizin bir kısmını rafa kaldırmanız gerekeceğine bu durumun da sizi çok üzeceği manasına gelmektedir.

Rüyada fotoğraf makinasının çalışmadığını görmek, hatıralarınızın sizi mutlu etmeyecek şekilde tekrar hatrınıza geleceğinin işaretidir.

Fotoğraf Makinesi

“Rüyada Fotoğraf Makinesi Görmek” üzerine 3 yorum

  1. Rüyamda köye gitmişiz. Normalde ölmüş olan amcamla konuşuyoruz. Annem o arada tarlaya gidiyor ama oyalanıp duruyor sadece birkaç ot yolmuş. Babam geç kalıyoruz diye anneme öfkeleniyor. Bu sırada büyük bir ağaca bir baykuş ve birkaç küçük kuş konuyor. Ben de anı yakalamak için telefonumla arka arkaya fotoğraf çekiyorum. Sonrasında babam da sakinleşip annemden özür diliyor ve annem onu affediyor. Ayrıca köydeki evde ölmüş olan dedemi görüyorum ve sarılıyoruz. Ölü olduğunu bilmiyorum.

  2. Ben rüyamda amcamı balık tutarken gördüm bir bankın altında fotograf makinesi vardı. Düğmesine bastım kameranın önü uzadı, açıldı. Daha sonra amcamı biri aradı, balık oltasını bana bıraktı telefonla konuşmaya gitti. Amca balık tutum, dedim olta da iki balık vardı. Sonra kovaya baktım, kovanın yarısı doluydu içinde balıklar vardı. Beyaz boya kovası gibi bir kovaydı, bunu açıklar mısınız lütfen?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir