Rüyada Futbol Görmek

Rüyada top oynadığını görmek, dargınlık ve düşmanlığa; yumuşak bir topla oyun oynadığını görmek, düşmanlık ve kırgınlıkların sulh ile sonuçlanmasına ya da hasta olan kimsenin iyi olmasına delalet eder. Rüyayı gören kişinin futbol ile ilgisi yoksa bir hile ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada bir stadyumda futbol oynadığınızı veya maçı seyretmekte olduğunuzu görmek, tanımadığınız bazı iş adamları ile dost olarak aranızda ticari bir anlaşmanın meydana geleceğine delalet eder.

Bazılarına göre; rüyada futbol oynadığını görmek veya futbol maçında olduğunuzu görmek, çok zor bir sınava gireceğinize veya iş hayatınızda çetin rakiplerinizle mücadele etmek zorunda kalacağınıza, iş ortaklarınızla aranızda aşılmaz fikir ayrılıkları bulunduğuna ve bunları nasıl çözebileceğiniz hususunda üzüntülü günler geçirerek, düşüncelerinizi hep bu işe bağladığınıza işarettir. Ayrıca Bakınız; Futbol Topu

Futbol

“Rüyada Futbol Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Eski eşimi eski püskü elbiseler içinde 3-4 bayan toprak kötü bir sahada futbol oynarken gördüm.

  2. Merhaba rüyamda Beşiktaş'ın eski kadrosuyla birlikte maça çıktım ancak İnönü toprak sahaydı. Deniz tarafındaki kaleye gol attım, topu alıp orta sahaya koyup “Hadi recep abi, ben söz verdiğim gibi 6. golü attım, sıra sende” dedim. Çok garip geldi. Yorumlayabilirseniz sevinirim.

  3. Ben rüyamda aşık olduğum kaleciyi gördüm. Onunla İngilizce konuşmaya çalışıyorum ama o bana bakmıyor, çok üzülüyorum. Bu neye işaret eder?

  4. Şey, ben rüyamda dünya kupası maçında sahadaydım ama oynamıyorum ve Messi ile konuşup ondan imza istedim.

  5. Hayatta en çok 2 şey istiyorum ama sizinle birini paylaşacağım, Futbolcu olmak. Bununla ilgili olarak da şunları gördüm. Ben bir Galatasaraylıyım ve rüyamda Türk Telekom arenada maç yapıyordum. Toplarım direkten dönüyordu ve çok iyi oynuyordum, seyirciler beni alkışlıyordu. Birde. ARJEN Robben’i gördüm rüyamdaydı. Aynı rüyamda teyzem ağlayıp Robbene bakıyordu. Ben de ona “Üzülme ben de bir gün öyle olacağım” dedim. Yazım biraz uzun oldu, sıkılıp okumayacaksınız biliyorum ama gene de yazmak istedim.

  6. Rüyamda ünlü bir takımın antrenman maçında kalecilik yapıyordum ve çok iyi kurtarışlar yapıyordum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir