Rüyada Garson Görmek

Rüyada bir garsonun dostlarınızdan biri olarak karşınıza çıkması; ailenizden zor duruma düşen birisinin yardımına çağrılacağınıza işarettir.

Rüyasında bir garsonun bir lokantada kendisine yemek verdiğini görmek, bir memuriyete veya yeni bir işe başlayacağına delalet eder. Garsonun kendisine su getirdiğini görmek, bir mal veya paraya kavuşacağına işarettir.

Ayrıca bkz: Bahşiş

Bir başka rivayete göre de: Garson; güzelliği, elbisesi ve güzel kokusu nisbetinde habere işaret eder. Yüzü ekşi bir garson gören kimse korkutucu bir haber işitir. Kendini bilmez hafif meşrep bir garson gören, üzüntü, keder ve fakirliğe düşer. Çıplak bir garson gören kimse ticaretinde zarar eder ve rezil olur.

Rüyada garson görmek; rütbeye, şerefe ve düşmandan kurtuluşu, bazen de mal ile tabir edilir.

Garson

“Rüyada Garson Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda garson olarak işe başlamıştım, ilk gün şef garson ile tartışım. Çektim gittim ama işimi bıraktım, geri gelmek üzere mi gittim ondan emin değilim. O esnada uyandım çünkü. Yorumunuz için teşekkürler.

  2. Ben sıkça rüyamda garsonlukta çalıştığımı görüyorum ama bir türlü iyi çalışamıyorum çünkü yetiştiremiyorum hangi masaya yetişeceğimi hiç bilmiyorum. Bana bu rüyanın anlamını açıklarsanız çok makbule geçecek rica ediyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir