Rüyada Gazete Görmek

Rüyada gazete görmek, geçmişin tek yanlı muhasebesine, geçici heves ve gayretlere, yalan olduğu sonradan çıkan haberlere delalet eder.

Rüyada gazete okumak, yakında umulmadık ve çok ilgileneceği bir olayla karşılaşılacak demektir. Gazete daima iyi haber, ferahlık verecek söz olarak yorumlanır. 

Ayrıca bkz: Okuyucu, Abone (Yayın vb.)

Rüyasında bir gazete aldığını görmek, kendisini ilgilendiren geleceği için önemli bir gerçeğe ulaşır. Davranışlarınıza dikkat etmenizde yarar var. Birtakım sahtekarlıklara veya yolsuzluklara başvurmayın. Yakalanıp, başınızı belaya sokabilirsiniz.

Rüyada gazete görmek ne demek, genellikle haberle yorumlanır. Rüyasında gazete okuduğunu gören, uzak bir tanıdığından haber alacak demektir. 

Rüyada gazete alıp da okumadan bir yere koyduğunu görmek, kötü bir söz işiteceğine; gazeteyi alıp onunla paket yaptığını görmek, kendisini ilgilendirmeyen bir habere saşıracağına, fakat biraz da üzüleceğine delalet eder. 

Bir başka rivayete göre de: Rüyada gazete görmek, haber almaya veya ülkede bazı olayların çıkacağına işaret eder.

Rüyasında bir gazete aldığını gören de sadece kendisini ilgilendiren ve geleceğini etkileyecek bir gerçeği öğrenir. Gazete daima iyi haber, ferahlık verecek söz olarak yorumlanır.

Gazete

“Rüyada Gazete Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Rüyamda gazeteyi yere koyup içine bir çocuk sardığımı gördüm. Örneğin, küçükken çocuğu kundağa sararlar ya o gibi. Yorumunuzu bekliyor olacağım. Şimdiden teşekkürler…

  2. Rüyamda parti ilçe teşkilatındayım ve orada paketlenmiş halde deste deste gazeteler gördüm. Manası nedir? Aradım gazetenin iyi olduğunu yazmışsınız ama aradığımı bulamadım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir