Rüyada Geç Kalmak Görmek

Bakınız; Gecikmek, Geciktirmek

Rüyada geç kalmak görmek, rüya sahibinin toplum içerisinde bulunan itibarini kaybedeceğine işaret eder. Rüya sahibinin, toplum içerisinde küçük düşecek ya da utanacak bir şey yapacağına delalettir. Bu durumda kişinin içinde bulunduğu durumdan çıkabilmesi için birtakım çıkış yolları aradığının göstergesidir. Kişi ya içine kapanık bir hayat sürecek ya da bağlı bulunduğu zor günlerden çıkmak için mücadele edecektir. Bu iki aşamada rüya sahibinin kendi kaderini belirlemesi için bir alamettir.

Rüyada geç kalmak görmek ne demek: Rüya sahibinin hayatında yolunda giden birtakım şeylerin sarpa saracağı hususunda olumsuz durumlar yaşayacağına işarettir. Bu nedenle de kişi hatalı işler ve ayıp işler ile uğraşabilir. Bu tür rüya gören bir kişinin hayatının bu döneminde konuştuklarına ve yaptığı, uğraştığı işlere dikkat etmesi gerekmektedir. 

Ayrıca bkz: Okul

Rüyada Okula Geç Kaldığını Görmek

Rüyada okula geç kaldığını görmek, rüya sahibinin eğitim hayatında birtakım aksaklıklar yaşayacağının göstergesidir. Rüya sahibi bir öğrenci ise eğitim ve öğretimine bir sağlık problemi nedeni ile ara verdiğine delalettir. Rüya sahibi çalışan bir kişi ise, alacağı herhangi bir eğitimin gerçekleşmemesi olarak yorumlanır.

Rüyada okula geç kaldığını görmek ne anlama gelir, kişilerin eğitim almak istemeleri ancak kendi imkanlarının dışında gelişen aksilikler nedeni ile bu eğitimin yapılamayacağının işaretidir. Bu nedenle kişilerin böyle bir rüya görmemesi çabalamalarının yersiz olduğuna delalet eder. 

Ayrıca bkz: Uçak

Rüyada Uçağa Geç Kaldığını ve Uçağı Kaçırdığını Görmek

Rüyada uçağa geç kaldığını ve uçağı kaçırdığını görmek, rüya sahibinin özlem çektiği birisinin olduğuna işarettir. Rüya sahibi hayatında birtakım şeylerin eksikliğini yaşıyor ve bu bir aile özlemi ya da arkadaş özlemi ise, var olan kişilerin özlemini duyuyor olarak yorumlanır.

Rüyada uçağa geç kaldığını görmek, rüya sahibinin seyahat planlarının erteleneceğine işaret eder. Kişinin içerisinde bir seyahat özlemi olduğunun habercisidir.

Rüyada uçağı kaçırdığını görmek ise, kişinin var olan seyahat planlarının erteleneceğinin işaretidir. Uçağın kaçması figürü ile birlikte rüya sahibinin hayallerinin de kaçıp gitmesi olarak olumsuz bir şekilde yorumlanmaktadır.

Ayrıca bkz: Sınav

Rüyada Sınava Geç Kaldığını Görmek

Rüyada sınava geç kaldığını görmek, önce isyan sonra şükür ve Allah’a dönmeye delalettir. Kişinin işinin olmaması nedeni ile isyan edeceğine işarettir. Kişi bir iş sahibi ise, bu işinde bozulma yaşayacaktır. İş hayatı ya d okul hayatının başarısızlığını, kendi başına gelmesinden kaynaklı isyan ve küfür olarak yorumlanır. İsyanın ardından gelen ve sonrasında yaptıklarından pişman olmaya dayalı dini inanca yönelmeye işarettir.

Rüyada sınava geç kaldığını görmek ne demek: Rüya sahibinin önce yolundan sapacağına ve sonrasında da düzgün bir yola girişine işaret eder. Rüya sahibi, inkardan sonra Allah’a dönüş ve isyandan sonra dini bütünlük içerisinde işlerini yoluna koymaya çalışacaktır. Ayrıca bu rüya kişinin gerçek hayatında var olan korkuları ile yüzleşmesine de delalettir. Kişinin gerçek yaşamında bu şekilde bir korkusu bulunuyor ise mutlaka bu rüyasına da yansıyacaktır. Bu nedenle rüya sahibinin korkuları ile yüzleşmesi gerektiği olarak da yorumlanır. 

Ayrıca bkz: İş (Meslek), İşten Çıkarılmak

Rüyada İşe Geç Kaldığını Görmek

Rüyada işe geç kaldığını görmek, gerçek hayatında rüya sahibinin işi ile ilişkili birtakım sorunlar yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibi çalışıyor ise iş hayatında birtakım sorunlar önüne gelecektir. Rüya sahibi çalışmıyor ise bir iş girişimini deneyecek ve bu koşullarda yaşanan sorunlar neticesinde başarısızlık ile alamet olacaktır. Rüya sahibi öğrenci ise bu dönemde derslerini anlamakta güçlük yaşayacak ya da sınavda birtakım sorunlar ile karşılaşacaktır. Bu işaretler dikkate alınarak kişinin önlemini alması ile bu rüya yorumlanır.

Rüyada işe geç kalmak, kişinin işine haram karıştırması ile de yorumlanır. Rüya sahibinin hayal kırıklığına uğrayacağına işaret eder. Rüya sahibinin iş hayatında zor zamanlardan geçmesi şeklinde yorumlanır.

Geç Kalmak 

“Rüyada Geç Kalmak Görmek” için bir yorum

  1. Selamlar… Rüyamda pijamalarımla işe gittim geç kalmıştım, arabayla gittim. İş yerimim girişinde çok büyük bir çukur açılmıştı. İş kıyafetlerimi de pijamalarımın üzerine giymiştim. Yorumlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir