Rüyada Geçmiş Görmek

Rüyada geçmiş görmek, kişinin şimdiki zamanı ile problemler yaşadığına delalet eder. Kişi sürekli kendini motive etmeye çalışır ancak geçmiş ile bağını koparamaz. Dolayısıyla da kendisini motivasyonunda birtakım sıkıntıların olmasına alamet eder. 

Rüyada geçmiş görmek ne demek: Rüya sahibinin eski yaşantısından vazgeçemiyor olmasına delalet eder. Bu nedenle de karşısına çıkan her fırsatı geri çevirmesi, geçmişe odaklanıp kaldığı için geleceğe yönelik yaşayamaması ile yorumlanmaktadır.

Rüyasında geçmişini gören kişi, aslında kendi hayatında birtakım eksiklikleri yaşıyor demektir. Bu bir aile özlemi, arkadaşının olmamasından kaynaklı bir sosyal çevre özlemi ya da kaybettiği bir yakınının acısı olabilir. Bu nedenle rüyada geçmiş görmek kişinin kendi hayatına çeki düzen vermesi olarak işaret edilir. 

Rüyada Geçmiş Zamanı Görmek

Rüyada geçmiş zamanı görmek, rüya sahibinin melankoli ruh hali içerisinde olduğuna işaret eder. Kişinin geçmiş özlemi çektiğini ve hayatında birtakım eksiklikler barındırdığının göstergesidir. Önceki hayatına bir özlem duyduğunun ancak geleceğe yönelik bir adım atmadığının ve şimdiki zamana yönelik de hiçbir şekilde bir adım atmayacağının işaretidir. Bu nedenle bu rüyadaki işaret dikkate alınmalı ve kişi içinde bulunduğu ruh halinden kurtulmaya çaba sarf etmelidir.

Rüyada geçmiş zamanı görmek ne anlama gelir, rüya sahibi için derin üzüntü ve keder olarak da yorumlanır. Yakın zamanda bir acı yaşamış olması muhtemeldir. Rüya sahibinin şu anki hayatına odaklanmamasına, bulunduğu ruh halinden veya hayatın gerçekliğinden kaçışının olduğuna delalet eder. 

Rüyada Geçmiş Zamana Gittiğini Görmek

Rüyada geçmiş zamana gittiğini görmek, günümüzdeki hayatında bir tartışmanın içinde kalacağı ile ilgili olarak yorumlanır. Rüyasında geçmiş zamana ait bir anının içerisinde bulunduğunu ya da geçmişe ait gerçekte yaşanmış olan bir olayın içerisinde bulunduğunu görüyor ise, rüya sahibinin ailevi meselelerinde birtakım sıkıntı yaşanacağına işaret eder. Bu işaret ile birlikte rüya sahibi, görmüş olduğu rüyanın zamanında ailesi ile tartışmadan kaçınması ya da çevresi ile münakaşaya girmemesi halinde hayatını rutin bir şekle koyacaktır. Ancak bu işaretleri ve yorumları dikkate alması kişinin hayatını düzenlemesi içindir. 

Rüyada Geçmiş Hayatını Görmek

Rüyada geçmiş hayatını görmek, rüya sahibinin uzun zamandır görmediği bir yakını ile karşılaşacağına dair bir işarettir. Bu bir arkadaş olabilir, sevip saydığı bir büyük olabilir, aile bireylerinden birisi olabilir. Yakın zaman içerisinde bu kişi ile karşılaşacağına işaret edilmesi, rüya sahibinin hazırlıklı bulunması içindir. Uzun zamandır özlemi çekilen bir kişi ile hasret gidermeye ve rüya sahibinin de bu durumdan çok hoşnut kalacağına işaret eder. Ayrıca bazı rüya bilimcilere göre seyahat olarak da yorumlanır. Rüya sahibinin seyahate çıkacağına, bu seyahat esnasında uzun zamandır görmediği bir kişi ile karşılaşıp sevineceğine delalettir.

Rüyada geçmiş hayatını görmek ne demek: Rüya sahibinin hayatını yoluna koymak için adım attığına alamettir. Bu bir iş yaşantısı ya da aile ilişkisi olabilir. Rüya sahibi kendi hayatına çeki düzen verecek ve bu kapsamda hayatını olumlu yönde düzeltecektir. Bu şekilde bu rüya ile işaretler gönderilmiştir. 

Ayrıca bkz: Sıla Özlemi

Rüyada Geçmiş Yıllara Özlem Duyduğunu Görmek

Rüyada geçmiş yıllara özlem duyduğunu görmek, rüya sahibinin gerçekte içerisinde bulunduğu hayattan memnun olmadığına işarettir. Rüya sahibinin içinde bulunduğu gerçek manadaki hayattan sıkılması, bağlı bulunduğu ruh halinden çıkmak istemesi ama çıkamaması olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişi, hayatındaki birtakım eksikliklerin farkına varır. Bu eksiklikleri gidermek için büyük çaba harcar.

Ayrıca bkz: Plan Görmek

Rüyada geçmiş yıllara özlem duymak, bu tür rüyalar daha çok kişinin iç ruhunun özelliği ile alakalı işarettir. Bu nedenle iyi dinlemek ve rüyanın etkisinden kurtulmak için kişinin kendi hayatına çeki düzen vermeye çabalaması ile yorumlanır. Geleceğe dair plan içerisinde bulunacağına alamettir. Geleceği için kişinin bir şekilde azimli ve kararlı çaba göstermesi ile yorumlanır.

Rüyada Geçmiş Görmek 

“Rüyada Geçmiş Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Kardeşim ben tam doğrumu bilmiyorum ama arkadaşımla geziyorduk, bir kapı açıldı ve bebekliğimizi gördüm. Bir kapı daha açıldı. Annem beni küçük bir arabayla evde gezdiriyordu ama bu bizim eski ev olabilir belki de olmaz. Bunu lütfen açıklar mısın? İstersen rüyanın hepsini anlatabilirim.

  2. Geçmişe gittim. Anneanne gördüm elinde oğlan çocuğu vardı. “Bu bizim umudumuz” dedi, bana. Ben de onu kucağıma aldım. Çocuk konuştu. Nedir bu rüyanın anlamı?

  3. Suyu çekilmiş ya da azalmış bir nehirde, köprü altı gibi bir yerde kızım küçük, elinden tutuyorum bakır kova topluyorum, dört beş tane topladım.

  4. Ben küs olduğum eski bir arkadaşımla geçen sene bulunduğumuz yerde konuşuyorduk konuşmalar pek hoşuma gitmemişti bu ne ya

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir