Rüyada Gelinlik Görmek

Rüyada gelinlik giymek eğer gelinlik giyen kişi bekar ise evleneceğine işarettir. Gelinlik temiz ise mutlu bir evliliğe kirli ise kötü bir evliliğe yorumlanır. Gelinlik siyah ise evliliğinizde karşınıza çıkacak sorunlara işaret ediyor.

Ayrıca bkz: Başkasının Gelinlik Giydiğini Görmek, Arkadaşını Gelinlikle Görmek, Beyaz Elbise

Rüyada genç bir kız gelinlik giydiğini gördüyse yakında muradına kavuşacak ve evlenecek demektir. Rüyada zaten evli bir kişi yeniden gelinlik giydiğini gördüyse ya taşınır ya da bebeği olur. Rüyada orta yaşlı bir kadının gelinlik giymesi, sevinç ve sürura işarettir. Bir kadının kızını evlenirken ya da gelinlik giymişken görmesi, kızının ve kendisinin bahtının açık olduğuna işaret eder. Ayrıca bu rüyayı cuma gecesi görmek aynısının olmasına dayanır.

Rüyada beyaz olmayan gelinlik giymiş olduğunuzu veya giyen birini görmek, farklı tabirlere ve yorumlara çıkmaktadır. Rüyada kirli beyaz bir gelinlik görmek ve bu durumdan rahatsız olmak evlenirken bazı sıkıntılar yaşayacağınıza ama bunların farkında olduğunuz için bunları çabucak aşacağınıza işaret eder.

Rüyada siyah gelinlik görmek, korku içinde evleneceğinizin ve bir şeylerden emin olmadığınızın bir şeylerden şüphe duyduğunuz anlamını taşımaktadır. Bu aynı zamanda borç içinde evlendiyseniz borcu ödeme kaygısını da temsil etmektedir.

Rüyada mavi gelinlik giymek, doğruluk ve bilgeliğin yoğun olduğu bir evliliğiniz olacak demektir. Kinden uzak olgunluklarla süslenmiş bir evliliğin habercisidir. Rüyada kırmızı gelinlik görmek, zenginlik ve refah içinde yaşayacağınız bir evliliğe adım atacağınıza işaret eder.

Rüyada kahverengi gelinlik giydiğinizi görmek; pratik, sevgi dolu ve sıcak bir evlilik yaşayacaksınız toprağın huzur ve bilgeliğine sahip olacaksınız demektir. Rüyada turuncu gelinlik görmek, dostlukların arkadaşlıkların olduğu samimiyetle sosyalleşmenin yaşandığı canlı bir evlilik yaşayacağınıza işaret eder.

Rüyada fulya rengi gelinlik görmek, evliliğinizin istediğiniz ölçüde romantik ve duygusal olacağının habercisidir. Rüyada altın rengi gelinlik, manevi olarak güçlü, her şeyi zenginliğe çeviren, incelik ve etrafa da yararlı olacak bir evliliğe işaret eder.

Rüyada gri renkli gelinlik görmek, kararsızlık ve şaşkınlık yaşayacağınız arada kalacağınız biraz karamsar bir evliliğe işaret eder. Rüyada yeşil renkli gelinlik sağlık, şifa, canlılık ve umudun bolca olduğu etrafa barışçıl bakabilen etraftan da saygı ve takdir gören bir evlilik olacağı şeklinde yorumlanır.

Rüyada pembe renkli gelinlik görmek, olumsuzlukları görmeyeceğiniz, mutluluktan enerjinizin yüksek olacağı bir evlilik geldiğinin işaretidir.

Rüyada leylak rengi gelinlik görmek, zihninizi boşaltabileceğiniz her şeyi bir bahar berraklığında görebileceğiniz ve buna çokça ihtiyacınız olacak farkındalığı bol bir evliliğe işaret eder.

Rüyada gök mavisi gelinlik görmek, bireysel bir evlilik yaşanacağına, özgürlüklere düşkün uyum konusunda bireyselliklere dikkat edilmesi gereken bir evlilik yaşanacağı şeklinde rüya yorumu yapılır.

Rüyada zeytin yeşili bir gelinlik görmek, etrafınıza huzur kaynağı olacağınız sürekli her konuda aracı olacağınız bir evlilik yaşayacağınızın habercisidir. Rüyada gümüş rengi gelinlik görmek, her seferinde bir kılıç çıkarır gibi adaleti sağlayacağınızın, sağlamaya çalışacağınız ve bu konuya kendinizi adayacağınıza işaret eder.

Rüyada sarı renkli gelinlik görmek, güneş gibi bereketli canlılık veren, sürekli kendini yenileyen sevgi patlamalarının yaşandığı aile fertlerinin birbirini büyük bir aşkla sevdiği bir evliliğe işaret eder. 

Rüya turkuaz renkli gelinlik giymenin rüya yorumu, şifalı yani evlenen çiftlere dirlik düzen getirecek çabanın ve meyvelerinin sürekli olduğu, sığ denizlerden  birlikte derin denizlere açılmaktan korkulmayan, güven dolu bir birliktelik olacağı şeklindedir. 

Rüyada menekşe renkli gelin görmek; yüksek bir duygusal bağ, gelenek görenek ve ananelere bağlı, eski güçlü manevi duygularla taçlandırılmış bir birliktelik, evlilik şeklinde rüya yorumu yapılır.

Gelinlik

“Rüyada Gelinlik Görmek” üzerine 25 yorum

  1. Ben bugün rüyamda gelinlik sattığımı gördüm ve bununla ilgili güzel yorumlar istiyorum.

  2. Rüyamda gelinliğimi istediğim gibi dikmemişler. Gelinlikçiyi dövdüm. Bu ne anlama geliyor acaba?

  3. Rüyamda eskiden konuşmuş olduğum bir çocuğun düğününe gidiyorum ve eşini gelinlik içinde görüyorum. Aynı zamanda bir gelin daha var aynı ortamda. Gördüğüm rüya ne anlama gelir?

  4. Rüyamda gelinlik giydiğimi, gelinliğin bana olmadığını, gelinliği geri verdiğimi gördüm. Gelinliği aldığım yer tanıdıktı. Gelinliği verdim, parasını almadım. Sizce rüyamın yorumu nedir?

  5. Evlenip ayrıldım. Annem siyah bir gelinlik diktirdiğimi söylüyor. Hayatımda kimse yok ve üzüldüm. Bu neye delalettir, yardımcı olur musunuz?

  6. Merhaba, rüyamda uzaktan kuzenim olan çok sevdiğim bir ablamı siyah bir gelinlik giymiş olarak düğün salonunda görüyorum. Kendisi güzel görünüyordu ve yaklaşık 4 sene önce evlendi. Bu rüya ne ile tabir olunur? Ben bekarım uzun süreli bir ilişkim var ve yaklaşık iki gün önce de kendimi rüyamda beyaz, harika gelinlikler denerken görüyorum ailem ile birlikte. Cevaplarsanız sevinirim. İyi günler.

  7. Arkadaşım beni rüyasında evlenirken görmüş. Saçımı boyamışım ama yarısı beyaz kalmış. Bunun anlamı nedir?

  8. Rüyamda su yeşili gelinlik giymiştim ve bana 1 karış kadar kısa geliyordu. Bu ne anlama geliyor yorumlar mısınız?

  9. Rüyamda başkasını gördüm üzerinde gelinlik vardı ve gelinlik kısaydı. O kişi mutsuzdu. Yardımcı olur musunuz?

  10. Rüyada damat adayıyla gelinlik bakmak ne anlama geliyor? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkür.

  11. Arkadaşım rüyasında beni gelinlikle görmüş ve kucağımda kız çocuğu varmış, benim çocuğummuş.

  12. Rüyamda gelinlik almışım ama beğenmiyorum üzerinde kırmızı kurdele var. “Geri götürüp başka gelinlik alayım” diyorum.

  13. Annem görmüş bu rüyayı. Motorla hızla gidiyormuşuz ve yolun ortasında nişan gelinlikleri asılıymış bir sürü ve motorla giderken annem korkmuş, acaba nerde duracağız diye. Hızla gitmişim ve tam gelinliklerin orada durmuşum. Bu ne anlama geliyor? Cevaplarsanız sevinirim.

  14. Rüyamda gelinlik giydiğimi ve belimde kırmızı kuşak bağlı olduğunu gördüm. Bir akrabam kırmızı kuşağın üzerine birde beyaz kuşak bağladı… Nasıl yorumlamalıyım?

  15. Annem rüyasında görmüş beni. Onun eski gelinliğini giyiyormuşum ama biraz tadilat işleri varmış. Gelinliği giyip tadilat yapıyormuş annem, birde hep acele acele bir oraya bir buraya koşuşturup duruyormuşuz. Almanya’ya gelin gidecekmişim. Gelinlik temiz beyazmış. Ben de bekar bir kızım. Bu rüya ne anlama geliyor? Yorumlayabilir misiniz lütfen?

  16. Ben bugün rüyamda eşimle yeniden evleniyordum. Bir tane oğlumuz var, rüyamda da oğlumuz yine var. Gelinliğim bembeyazdı, parlıyor, göz kamaştırıyordu ama sonra birden gelinliğim koyu pembe oluyor. Kuşakta aynı renktenmiş. Kardeşime “Bu olmadı değil mi? Beyaz kuşak takayım” diyorum. “Beyaz gelinlikte de kırmızı kuşağı takayım” diyorum. kuşağın ucunda da cami minare falan varmış. Gelinlik biraz kısaymış, sandalet giyiyorum. “İyi ki de sandalet giymişim. Topuklu giyseydim daha da kısa görünecekti” diyorum. Yorumlayabilecek var mı?

  17. Rüyamda gelinlik giydiğimi ve kır düğünü yaptığımızı gördüm. Kendimi çok güzel gördüm ama bir anda ağlamaya başladım hiçbir şey istediğim gibi olmadı, çok aceleye geldi erteleyelim, diye. İnsanlar etrafımda beni sakinleştirmeye çalışıyordu sonra babam “Kızım istiyorsa ertelerim” dedi. Herkesi aradı “Düğünü haftaya erteledik” falan dedi. Bekarım ve erkek arkadaşım da yok. Rüyamı yorumlarsanız mutlu olurum. Sevgiler…

  18. Rüyada gerçek hayatta kanser hastası olan bir kadının beyaz gelinlik giymiş olması ve saçlarının simsiyah yapılı olması ne anlama gelmektedir?

  19. Rüyamda ben haberleri izliyorum. Gelinliği içindeki kıza biraz hava almaya giden damadın arkadaşı tecavüze kalkıyor. Damat dönüyor durumu görünce adamı belinden kesiyor adamın yarısı gelinin üzerinde kalmış gelini ambulansa götürülerken adamın o yarısı yere düşüyor. Bu arada tecavüze yeltenenin de karısı var nasıl ağlıyor o da bir kenarda…

    Yorumlarsanız çok sevinirim…

  20. Ben bu gece rüyamda ölen eşim ile yeniden evlenecekmişim ama gelinliği giymek ve düğüne hazırlanmak için geldiğimde gelinliğin tül ve kumaşını beğenmiyorum annemin eskimiş tül perdelerinden dikilmiş çok üzülüyorum kiralık bulalım diyorum. Yeğeni de eşimin diyor ki zayıflaman lazım sen bilmiyor musun mum ışığında, bende zayıfladım diyorum. 

  21. Ben beyaz bir gelinlik gördüm, temizdi anlamı nedir? Uzundu diye hatırlıyorum ben bekarım, açıklar mısınız lütfen.

  22. Ben rüyamda iki tane gelinlik kiralıyorum daha sonra eve gidiyorum ve ilk gelinliği giyiyorum çok beğeniyorum dantelli bir gelinlik daha sonra gelinliğin boyu hafiften kısa geliyor ayakkabım görünüyor ben buna üzülüyorum daha sonra gelinliğin kol kısmı küçük bir siyah leke oluyor ama ben gelinliğimi çok seviyorum çok beğeniyorum diğer gelinliği giymek istemiyorum. Ne anlama geliyor?

  23. Ruyada tanimadigim biriyle evlenecegimi gordum(aslinda bekarim).bunun icin gelinik giydim fakat gelinligin alt kisminin yirtilip gelinligin kisaldihini gordum bende evlenecegim adamda yenisini aliriz dedik bunun anlami nedir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir