Rüyada Genç Kızlar Görmek

Rüyada genç kızlar görmek, hayır ve menfaat göreceğine delalet eder. Genç ve güzel bir kız görmek, onunla konuşmak, gülüşmek; dünyada saadete, büyük rızka, mala ve paraya delalet eder.

Ayrıca bkz: Genç Adam

Rüyada genç olmakla beraber çirkin ve asık suratlı kız görmek, bir söylentiye göre haram mala; diğer bir söylentiye göre de kedere ve zarar etmeye alamettir. Bir genç kızı öptüğünü görmek, dünyaya bağlanmaya ve sevgiye; genç kızın kendisini öptüğünü görmek, dünyanın rüya sahibine yararlı olacağına işarettir. 

Rüyada bir genç kızı tutmak istedigi halde tutamadığını görmek, zengin olmak istediği halde mümkün olamayacağına; genç kızın kendisine yakın geldiği halde, ona iltifat etmediğini görmek, dünyanın ona verdiği nimetlere karşı ilgisiz kaldığına delildir. Genellikle güzel olan genç kız hayır, mutluluk, ferah ve sevinç, para, mal; çirkin olanı ise, haram mal, keder, zarar ve yıkım ile yorumlanır.

Genç Kızlar

“Rüyada Genç Kızlar Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Rüyamda kız sevgilim oluyor ve gece sokakta geziyoruz. “Bana hediye alır mısın?” diyor. “Evet” diyorum. Çok seviyorum beni öpüyor, ben de onu öpüyorum. 1 60 boylarında, yürürken kafasını omzuma koyuyor, sarı saçlı, kahverengi veya siyah renkli gözlü. Bahçeye geliyoruz, çok insan var yemek yiyorlar. Benim bisikletime abim biniyor “Kilit aldım” diyor. BMW’ye dönüşüyor ve kızı hala düşünüyorum çok güzeldi görmek isterim de. Yaşım 14. Mesajınızı e posta adresimden Face aramaya yazıp atabilirsiniz. Teşekkürler.

  2. Ben arkadaşlarımla mahallede normal takılırken bir anda kendimi başka bir mahallede serseriler tarafından kızlardan alınan topla oyun oynadıklarını görüyorum. Dayanamayıp topu almaya gidiyorum ve oyuna dahil oluyorum bir anda serserilerle voleybol oynuyoruz. Daha sonra aksam geç oluyor ve mahallede kimse kalmıyor, bir adam kalıyor. Ben de koşarak uzaklaşırken bir kapıyla karşılaşıyorum. Çıkmak için bu kapının açık olması gerekirken kapalı ve etrafıma bakıyorum hızlıca, belli ki serserilerin işiydi bu. Etrafımda binalar vardı yüksek yüksek. Sonradan arkamda iki teyzenin geldiğini gördüm ve onların koluna girip gittim ama kapıdan çıktığımı görmeden uyandım.

  3. Çok günah işlemişsen o günahlardan dönüp tövbe etmen gerekir buna işaret olabilir zaten 6 sene geçmiş bunu hayat içerisinde de görmüş olabilirsin

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir