Rüyada Gezmek Görmek

Rüyada kısa mesafeli gezi yapmak içinde bulunduğu beklentilerden kurtulmaya ve bir şeye karar vermeye ya da yeni bir iş için enerji toplamaya delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; Yolculuk.)

Rüyada gezmek görmek, rüyayı gören kişinin kafasındaki sorulara cevaplar bulacağına, belirsizliklerin ortadan kalkacağına ve kafa rahatlığına delalet eder.

Rüyada gezmek görmek ne demek: Kafanızın içinde sürekli dolaşan ve akıl karışıklığı yaşatan sorunlara çözüm üreteceğinize, üretilen çözümler ve bulunan cevaplar sayesinde ferah zamanlar geçireceğinize alamet eder. Aynı zamanda herhangi bir konuda beklenti içindeyseniz, beklentilerinizden arınmaya ve hayata dair net, kesin kararlar alacağınıza, yeni bir atılım yapmak, iş kurmak veya farklı bir konuda bir adım atmak için gerekli enerjiyi kendinizde bulacağınıza delalet eder. 

Ayrıca bkz: Sevgili Görmek

Rüyada Sevdiğinle Gezmek Görmek

Rüyada sevdiğinle gezmek görmek, hayatınızda kimse yoksa size hayırlı gelecek olan bir kişi ile tanışacağınıza, yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet eder. Hayırlara vesile olan bu rüya, sürekli olarak ettiğiniz duaların kabul olacağına, yalnızlıktan kurtulacağınıza, kötü enerjinin atılacağına ve gelecek ile ilgili kararlar verileceğine alamet eder. Evli değilseniz evleneceğinize, hayatınıza birinin girmesine; evliyseniz ise de bir bebek sahibi olacağınızın habercisidir. Uzun zamandır kurulmuş olan bir yurtdışı planı varsa gerçekleşeceğine, seyahate çıkmaya veya kısa bir süreliğine şehir değişikliği yapacağınıza işaret eder.

Rüyada sevdiğinle gezdiğini görmek; kaybettiğiniz neşenizi geri kazanıp, hayatın tadını çıkaracağınıza, hayatınıza yeni girecek olan kişiyle veya sevdiğiniz insanla kaliteli vakit geçirip, mutluluktan havalara uçacağınıza delalet eder. 

Rüyada Yakın Arkadaşınla Gezdiğini Görmek

Rüyada yakın arkadaşınla gezdiğini görmek, sıkıntılarınızı atmak için gayret göstereceğinize, emek sarf ederek istediğiniz hayata kavuşmaya, kendi hayatınızla ilgili kararları tek başınıza almak ve sağlam bir duruş sergilemek için çaba göstereceğinize ve bu nedenle de daha yaşanabilir bir yaşamınızın olacağına alamet eder.

Rüyada yakın arkadaşınla gezdiğini görmek ne demek, rüyayı gören kişinin herkesin yardımına koşan, yardımsever biri olduğuna işaret eder. Arkadaşlarınızın, dostlarınızın veya akrabalarınızdan birinin yardıma ihtiyacı olacak ve sizin de onlara bir faydanız dokunacağına işarettir. 

Rüyada Arabayla Gezmek Görmek

Rüyada arabayla gezmek görmek, hayırlara vesile olur. Rüyayı gören kişinin iş ve sosyal hayatında aktif bir hayatı olduğuna ve giderek kendini geliştirip, büyük işlere imza atacağını gösterir.

Rüyada arabayla gezmek görmek ne demek, iş hayatınızda daha çok çok verim alacağınız bir döneme gireceğinizin, kariyer adımlarını bir bir çıkacağınızın ve bu sayede başarıyı elde edip bol kazanç sağlayacağınızın göstergesidir. Aynı zamanda bu rüya, yapacağınız olan bir seyahatin habercisi niteliğindedir. Eğitim veya iş konusunda hayalini kurduğunuz veya dilediğiniz şeylerin kısa zamanda gerçekleşeceğine, çabalarınızın karşılığını alacağınıza alamet eder. İş yerinizde mevki atlayabilir, terfi edebilir, üst yönetim kadrosuna dâhil olabilir veya mesleğinizle ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz.

Rüyada El Ele Gezmek Görmek

Sevgi ve birliği temsil eden hayırlı bir rüyadır. Rüyada el ele gezmek görmek, ömrünüzü sevgi dolu, birlik beraberlik içinde, dayanışmalı, dostlarla ve yakın arkadaşlarla hep bir arada geçireceğinize işaret eder. İş hayatınızda atacağınız adımlar zenginliği getirecek ve bunun nezdinde konforlu bir yaşamın kapılarını açacaktır. Bir süredir sevdiklerinizle bir seyahat yapmak istiyorsanız, bu rüya hayırlı yolculuklara çıkacağınızın ve mutlu saatler geçireceğinizin işareti olmaktadır. Rüyada el ele gezmek, bekârsanız, bir izdivaç yapacağınıza delalet eder. 

Rüyada Otobüsle Gezmek Görmek

Rüyada otobüs görmek ve otobüsle gezmek görmek, kişiliğinizin neşeli, hayattan zevk alan ve keyif yapmayı seven biri olduğunuzun göstergesidir. Aynı zamanda rüyada otobüsle gezmek görmek tabiri, eğlenceli zamanların geçirileceği bir seyahat yapılacağının, uzun yola çıkılacağının, hayallerinin peşinden gidileceğinin ve istediğiniz bir dileğinize kavuşacağınıza işaret eder. 

Rüyada Tekneyle Geziye Çıkmak

Borç ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eden rüyada tekneyle geziye çıkmak tabiri, maddi anlamda rahatlayacağınızı simgelemektedir. Maddi külfetin ortadan kalkmasıyla beraber haneye mutluluk geleceğinin, bebek sahibi olacağınızın, hanenizde bereketli günlerin olacağına delalet eder. 

Gezmek

“Rüyada Gezmek Görmek” üzerine 4 yorum

  1. Kaynanam rüyasında benim çocuğumun yürümeye başladığını gördü. Kızım 7 aylık yürümeyi beceremiyor. Bu rüya ne anlama gelir?

  2. Bayan arkadaşım rüyasında beni ve 7 yıl önce kaybettiğimiz annemi yeşillikler içinde üzerimizde beyaz elbiseler ile otururken görmüş. Ben aynı zamanda Kur’an okuyormuşum. Yorumunuz için şimdiden teşekkür ederim.

  3. Benim 5 yaşında bir erkek kardeşim var ve doğduğu günden itibaren yürüyemiyor. Şu sıralar her gün rüyama giriyor, onun yürüdüğünü görüyorum. Lütfen yorumlar mısınız ne anlama geliyor, rica ederim? Şimdiden teşekkürler.

  4. Ben rüyamda sevdiğim kişiyle gezdiğimi gördüm, kendisi sevgilim olmaz ama. Ne anlama gelmektedir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir