Rüyada Girdap Görmek

Ayrıca bkz: Kasırga 

Rüyada girdap görmek, hayatınızda çıkacak olan sorunlar anlamına gelir. Hem iş hem de sosyal yaşantıda çeşitli problemlerle burun buruna kalacağınız ve bunun sonucunda yıpratıcı, moral olarak düşük bir zaman geçireceğinize işaret eder. Ancak problemlerle çaba göstererek ve sabırla mücadele etmeniz durumunda tüm problemlerden kurtulacak ve hayatınız yoluna girecektir.

Aynı zamanda rüyada girdap görmek tabiri, yapacağınız hataların geri dönülmez sonuçlar doğuracağına, maddi anlamda zorluk yaşayacağınıza, borçlarınız olacağınıza delalet eder. 

Rüyada Denizde Girdap Görmek

Rüyada denizde girdap görmek, pek uğurlu olmayan bir rüya olup sorunları çağrıştırmaktadır. Başınıza çeşitli zorlayıcı olayların geleceğine, iş hayatıyla ilgili yapacağınız yanlışlar nedeniyle bir süre işten elinizi eteğinizi çekeceğinize ve kendinizi toparlamak için yalnız kalmaya ihtiyaç duyacağınıza alamet eder. Ayrıca ruhsal bir bunalım yaşayacağınıza, kendinizi kötü hissedip, inzivaya çekileceğinize delalet eder.

Rüyada denizde girdap görmek tabiri, lüks bir hayata sahipken birden maddi anlamda düşüş yaşayacağınıza ve böylece fakir bir hayat süreceğinize yorumlanır.

Rüyada Gökyüzünde Girdap Oluştuğunu Görmek

Rüyada gökyüzünde girdap oluştuğunu görmek, rüya sahibinin geleceği ile ilgili konularda endişelerinin olduğuna yorumlanır. Karşınıza sürekli engeller çıkmasından şikâyetçi olduğunuza ve bu durumun hayallerinizi gerçekleştirme yolundayken sizi mutsuzluğa iteceğine, çözüm bulamayıp üzüleceğinize yorumlanır. Hayatınızda aşılması gereken sorunlar olacağına ve bu sorunların sizin için bir dönüm noktası olacağına tabir edilir.

Aynı zamanda rüyada gökyüzünde girdap oluştuğunu görmek tabiri, hırslı biri olduğunuza ve elinize attığınıza her işte o işi hakkıyla yerine getirene kadar peşini bırakmadığınıza işaret eder. Hırslarınızın sizi endişeye düşüreceği, içinize korku dolduracağı ancak hırsınızı doğru şekilde kullanırsanız başarıya ulaştıracağının habercisidir. Bu süreçte aileye, arkadaşlara ve yakın çevreye olan bağların kuvvetleneceği, maneviyatın artacağı, kişisel ilişkilerin güçleneceği, sevgi anlamında artış olacağı da söz konusu olmaktadır. 

Ayrıca bkz: Akan Su

Rüyada Suyun Üzerinde Girdap Görmek

Rüya tabirlerine göre rüyada suyun üzerinde girdap görmek, çıkmaz sokağı andıran çözülmesi güç sorunlara delalet eder. Rüyada suyun üzerinde girdap görmek tabiri, işiniz veya mesleğiniz ile ilgili problemler yaşayacağınıza, çözüm bulmaya çalışırken manevi olarak yıpranacağınıza delalet eder. Eğer rüyada girdaptan kurtulmaya çalışıyorsanız, sabrettiğiniz ve emek ettiğiniz takdirde isteklerinize kavuşacağınıza, iyi dileklerde bulunacağınıza, huzurunuzu geri kazanıp, hem maddi hem de manevi anlamda refaha kavuşacağınıza işaret eder. 

Rüyada Girdap Görmek Diyanet

Rüyada girdap görmek diyanet yorumu şöyledir; maddi anlamda zorluk yaşayacağınıza ve bu nedenle üzüntülü bir zamanın içinde olacağınıza, çevrenizde tehdit unsuru olan bir durumla karşılaşacağınıza, hanenize yakın hatta akrabalarınızdan birinin sizi kıskanıp, haset etmesine, eve girecek olan bir düşmana ayrıca hayatınızda biri var ise ayrılık yaşayacağınıza işaret eder. 

Rüyada Girdaptan Kurtulamadığını Görmek

Girdap içinden kurtulamadığınızı gördüyseniz, sıkıntıların ve kederin peşinizi bırakmayacağı anlamına gelir. Rüyada girdaptan kurtulamadığını görmek, yaşadığınız sorunların, problemlerin bir süre daha devam edeceğine, ruhsal anlamda kötü günler geçireceğinize yorulmaktadır.

Rüyada birinin gelip sizi girdaptan kurtardığını görmek, sıkıntıların sonunda feraha çıkacağınıza, zor durumları birinin yardımıyla aşacağınıza tabir edilir. Eğer iş yerinde yönetici pozisyonunda iseniz; etrafınızda sizi çekemeyen ve kötülüğünüz için uğraşan insanların olduğuna delalet eder. Maddi anlamda kötü olan ve iyi bir gelir seviyesine sahip olmayan biriyseniz, kısmet ve şansınızın açılacağına, maddi olarak yükseleceğinize, bol kazanca ve refaha işaret eder.

Rüyada girdabın içinde ailenizle beraber olduğunuzu ve beraber yaşam mücadelesi verdiğinizi görmek; aile içindeki huzurun artacağına, aile bireylerinin arasındaki bağların kuvvetleneceğine, mutlu ve huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Girdap

“Rüyada Girdap Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Yemyeşil akan büyük bir nehir ve şelaleden akan yerde girdap var. Oraya bir at düşüyor. Atı girdap kenara atıyor. Ben bağırıyorum. “Eğitim yapıyoruz ata” dediler. Cadde sokaklarda geziyorum, hep ağlıyorum. Yorumlarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

  2. Ben rüyamda karanlık bir yerdeyim bir otobüs gelip beni alacakmış, yol pis suyla akan ve ortasında girdap olan bir yolda bekliyorum. Battaniyem, yorganım da var, onları otobüse vereceğim ama ortalık karanlık. Battaniye yorganı kucaklıyorum, köprünün altında vereceğim otobüse. Bir tane otobüs geliyor, işaret ediyorum durmuyor, gidiyor ve ben de arkasından bakıyorum. Pis suların ortasında kuyu gibi girdap “Eyvah, nasıl geçeceğiz buradan?” diye uyanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir