Rüyada Gönder Görmek

Rüyada resmi veya özel bir binadaki bir göndere bayrak çektiğinizi görmek veya göndere çekilen bayrak töreninde bulunmak, askerlik yoklamasına gitmediğiniz için cezala alacağınıza; kadınsanız, sizi bu yakınlarda milli savunma hizmetine çağıracaklarına veya sosyal bir hizmet yapmak için bir derneğe girmek istediğinize yorumlanır.

Bkz: Rüyada Göndere Bayrak Çekmek Görmek

Gönder

“Rüyada Gönder Görmek” üzerine 2 yorum

  1. Merhaba, adım Enes 13 yaşındayım. Anlatıyorum rüyamı, Geçenlerde (son 15 günün içerisinde) Muhammed Mustafa diye bir arkadaşım vardı, onunla gezdiğim bir rüyam vardı. Bu yeni gördüğüm rüya ise benzer bir rüya. İlk önce normal uzunlukta herhangi bir sorunu olmayan güzel bir köprüden geçiyoruz, eski rüyamda da geçiyorduk. Fakat yeni gördüğüm rüyada bizi geçen insanlar geri arkalarını dönüp bize bakıyorlardı, hatta peşimden gelenler vardı. Sonrasını hatırlamıyorum. Ardından başka bir köprüye geldik yıkık, dökük, ortadan 2 ye ayrılmış bir köprü vardı. Soldaki ve sağdaki demirler çökmemişti. (Geçen ki rüyamda arkadaşımla ben atladım ama bu sefer o demirlerden geçti.) Buraya kadar her şey normal olsa bile o köprü yıkık döküktü ve oradan sonrası da yıkık döküktü. Bir binaya geldik. 1948 demi ne kapanan bir okul varmış. Arkadaşım koşa koşa girdi. Eski bir kapısı vardı ve çok ıssız bir yerdi. Arkadaşım hızlıca girdi ve ben girdiğimde Arkadaş 1948’de kapanmış vs., diyordu. Sonra sesi kesilme “Mustafaaaaaaaa” diye bağırırken cevap gelmeyince korkup Ayet’el Kürsi okumaya başladım. Oradan sonra azı dişleri uzun, kırmızı bir şeytan üst merdivenlerden bakıp “Anlayamazsın” dedi. Ben kaçmaya çalışırken kapının kapalı olduğunu gördüm. Sonra 1 kat aşağıya inip oradaki kapıyı açmaya çalıştım ve indim ki, o anda ayaklarım kitlendi sonra ellerim kitlendi en sonra beynim kitlendi. Yere bir baktım şeytan suretine bürünmüşüm. Sonra kendi kendime “Beynimi ele geçiremezsin” dedim ve sonra kendi irademi kazandım. Olayın diğer bir tarafı sabah ezanından 30 dakika önce kalktım ve rahat rahat yürüdüm sonra Televizyonu açıp Kuran- ı Kerim okuyordu. Haşr suresi ve Mümtehine veya Mücadele suresi okunuyordu. Ardından ezan okundu ve yattım. Ardından bu rüyayı gördüm ve sabah kalktığımda sekerek yürüyordum, çok kötü olmuştum. Sizce bu rüya neye dalalettir?

  2. Bizim evin yanında inşaat halinde temel görüyorum birileri hortumla su tutup yıkıyorlar betonu, sonra bir grup 50-100 kişi hepsi bizim evin çatısına çıkıyor ve hepsi içki içmeye başlıyorlar o an bir şey oluyor ve kendimi kendi yatağımda buluyorum gerçek miydi bu diyorum yere elimi atıyorum kan var. Duvarlarda perdeler su torbası gibi olmuş elimi atıyorum kan dolu kendimi yataktan atıyorum anneme bağırıyorum kötüyüm diyorum Kur’an oku diyorum ama annemin yüzünü göremiyorum. Dua okumaya başlıyorum duam bitmeye yakın gözlerimi açtım uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir