Rüyada Görücü Görmek

Ayrıca bkz: Evlenmek / Evlendirmek

Rüyada evinize görücü geldiğini görmek, eğer evde bir genç kız varsa çok yakın bir zamanda evleneceğine; eğer bekar iseniz sizin yakında bir evlilik yapacağınıza; evli iseniz eve bir hizmetçi alacağınıza işarettir.

Görücü

“Rüyada Görücü Görmek” üzerine 6 yorum

  1. Merhaba rüyamda erkek arkadaşımın annesi ile babası bize ansızın ailemle tanışmaya gelecekmiş. “Öğlen saat 12 de gelecekler” diyor. Bizim evimiz de temiz değil. Ben de aceleyle evi temizliyorum, o anda da eve başka misafirler geliyor, hepsi de kadın, durumu duyunca başlıyorlar muhabbet etmeye. Erkek arkadaşımın ailesiyle problemlerimiz var, rüyamda da bunu düşünüyorum ve diyorum ki “Bunlar geleceğiz demişler ama ya gelmezlerse ben ne bahane uyduracağım aileme”. Evi temizlerken kendimi sokakta buldum ve onların geleceği yolların isçiler tarafından kazıldığını gördüm. Aklımdan da al işte yolda kazılıyor bunlar kesin gelemezler diye düşündüm. Çünkü gelmeleri ve ailemle tanışmak istemeleri beni çok şaşırttı ve inanamadım.

  2. Beni gerçekte bu ara isteyen bir aile vardı ve ben rüyamda o ailenin beni gelip istediğini gördüm ama çocuk yanında yoktu. Ben görücüye çıkmak istemesem de annem zorla o adamlara beni göstermeyi başarıyor. İlkin çocuğun babası beni beğenmiş gibi yanıma geliyor. Sonrasında ise karısını alıp bizim evden çıkıyorlar. Ben de annemde hayal kırıklığına uğruyoruz. Daha sonra çocuğun evlenip ayrılmış birisiyle evlendiğini duyuyoruz ve çok üzülüyoruz. Annem de evde kaldığımı kimsenin olmadığını söyleyip duruyordu.

  3. Merhaba, ben bekar bir bayanım. Ablam evli fakat rüyamda ablama görücü geliyor, ellerinde çantalar hepimize hediyeler almışlar. Hediyeler genellikle takı, inci falan. Bunlar ne anlama geliyor? Yorumunuz için şimdiden teşekkür.

  4. Sabah namazından önce rüyamda iki iri yarı köpeğin bana saldırdığını fakat ısırmadığını gördüm. Kalktığımda ezan okunuyordu, namazımı kılıp tekrar yattım. Bu sefer gayet evimize görücü gelmişti. Gelen kişiyi ve ailesini tanımıyorum. Erkekler salonda, istemeye gelen kişinin annesi de benim odamdaydı. Yatsı ezanı okundu. Namaz kılmak için abdest almaya giderken holde eşim olacak kişiyle karşılaştım. Birbirimize tebessüm ettikten sonra abdestlerimizi alıp namaz kılmaya yine kendi odama geçtim. Kaynanam olacak kişiyle selam vermiş namaza dururken çamaşırlarımın (çorap atlet gömlek) ortalığa dağıldığını fark ettim. Namazımızı kıldık, gerisini hatırlayamıyorum. Hayırlara vesile olur umarım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir