Rüyada Güç Görmek

Rüyasında kuvvetlendiğini gören kimse, gerçek yaşamında da kuvvetli olacak demektir.

Ayrıca bkz: Güçlü Kimse Görmek, Güçlük

Rüyada güç görmek, gerçek manada güçlü bir duruma gelmek anlamını taşır. Yaşanan güzel gelişmeler sayesinde geleceği garanti altına almayı, pozitif düşünüp olaylara ılımlı yaklaşmayı, sizi zayıf bilen kimselere karşı diş göstermeyi ve direnmeyi ifade eder. Güçlü bir kişiliğe sahip olduğunuz, kuvvetli iradeniz sayesinde olaylar karşısında hemen yılmadığınız ve çevrenize bu tutumunuzla örnek bir şahsiyet olduğunuz anlamına gelir.

Rüyada Güçlü Olduğunu Görmek

Rüyada güçlü olduğunu görmek, ailenizden biriyle ya da kardeşinizle yaşadığınız sürtüşmelerin bir olay sayesinde son bulacağı, kimsesiz birine kol kanat gereceğiniz, uzun süredir paranızın çabucak bitmesine sebep olan zararlı alışkanlıklarınızdan vazgeçeceğiniz ve sabah mesainizin başlayıp, akşam biteceği bir işte çalışacağınız anlamına gelir. 

Rüyada birine güç göstermek, hem maddi hem de manevi olarak kayıp yaşayacağınız bir döneme gireceğinizi ifade eder. Sevgilinizle ilişkinizin monotonlaşacağı, uzun zaman aramadığınız annenizin size sitem ettiği ve iş yerindeki patronunuzun tutumunun değişeceği anlamına gelir. 

Rüyada Güçlü Birini Görmek 

Rüyada güçlü birini görmek, yoğun baskılar karşısında çaresiz hissetmek ve yapılan iyilikler karşısında ezilmek şeklinde yorumlanır. Bu rüyanın diğer bir anlamı ise ailenizi sefaletten kurtarıp iyi bir hayat yaşatacağınıza, sağlıklı ve uzun bir ömre sahip olacağınıza ve namerde muhtaç olmadan yolunuzda yürüyeceğinize delalet eder. 

Rüyada kendinden güçlü biriyle savaşmak ne demek: Çok başarılı olmak, yüksek bir mertebeye ulaşmak, aranılan kişi olmak, çalışkanlığın meyvesini toplamak anlamına gelir. Önünüze çıkan zorlukları yeneceğinizi ve yolunuza taş koyan insanları bir bir alt edeceğinizi gösterir. 

Rüyada Güçlü Erkek Görmek 

Rüyada güçlü erkek görmek, alın teri dökerek kazanılan helal kazancı, bilek gücüyle eve götürülen harçlığı ve geçimini kendi emeğiyle sağlamayı ifade eder. Rüyada güçlü erkek görmek, ünlü rüya yorumcusu Nablusi’ye göre çekilen cefa sonucu ulaşılan zaferi, düşmana galip gelmeyi, tam umudun tükendiği anda uzatılan bir dost elini ve çekilen sıkıntıların nihayete ereceğini işaret eder. 

Rüyada güçlü kadın görmek, sabır göstermenin sonucunda murada ermek ve arzu edilen isteklere kavuşmak olarak tabir edilir. İş hayatınızda yaptığınız işlerin değer göreceğini, evliyseniz eşinizin size eskisinden daha sıcak davranacağını ve yüzünüzün tekrar güleceğini ifade eder. 

Rüyada çok güçlü köpek görmek, ailenizden aradığınız desteği bulamamak ve anne babanızın hayır duasını alamamak şeklinde yorumlanır. Böyle bir rüya görmek kötü yollara saptığınız için hayatınızın eskisi gibi olmadığını, ailenizin bu durumdan büyük bir utanç duyduğunu ve hayatınızı düzene sokmak için hiçbir uğraş vermediğinizi gösterir. 

Rüyada Güçlü Bebek Görmek 

Rüyada güçlü bebek görmek, rahat bir hayata kavuşmak, sorunlara çare bulmak, ümitsizliğe kapılmadan yeni çözümler üretmek ve sonunda doğru yolu bulmak anlamına gelir. Çok para kazanacağınızı, bu parayla ailenizi çok rahat yaşatacağınızı ve yeni sağlam dostluklar edineceğinizi ifade eder. 

Rüyada oğlunu güçlü görmek, sizde bulunan doğal bir cevherin başkaları tarafından fark edilmesi ve yeteneklerinizi kıskanan kişileri kolaylıkla bertaraf edeceğiniz şeklinde yorumlanır. Yeteneğiniz sayesinde büyük paralar kazanacağınızı, ünlü ve tanınan bir kimse olacağınızı ve geniş bir hayran kitlesine sahip olacağınızı gösterir. 

Rüyada Gücünün Tükendiğini Görmek

Rüyada gücünün tükendiğini görmek, içine kapanıklık, ketumluk, sosyal fobiye sahip olmak, depresif bir ruh haline bürünmek olarak yorumlanır. Yaşayacağınız bir hadiseden dolayı hayata küseceğinizi, insanlara karşı umursamaz bir tavır takınacağınızı ve sizi memnun etmeye çalışan kişilere karşı olumsuz geri bildirimler vereceğinizi ifade eder.

Rüyada bacakların güçsüz olması, iyiliğe karşı yapılan nankörlük, vefasız arkadaşlar ve kıymet bilmeyen kimseler olarak yorumlanır. Çok sevdiğiniz birinden darbe alacağınızı, sabır göstermenize rağmen en sonunda öfke patlaması yaşayacağınızı, başkalarına tekrar güvenmek için biraz zamana ihtiyacınız olduğunu işaret eder. 

Güç

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir