Rüyada Hastane Görmek

Rüyada hastane görmek, bulaşıcı bir hastalığa yakalanabileceğinize delalet edebilir. Büyük değişikliktir. İş, yer, mevki değişiklikliğidir.

Rüyada hastane görmek, iyi değildir. Hastaneye girdiğini gören şehit olur. Bir söylentiye göre, hastaneye girmek günahların affedildiğine delildir.

Rüyada hastanede hastalara verilen yemekten yediğini görmek, sağlam adamın hasta olacağına; hasta ise öleceğine veya iyileşip hastaneden çıkacağına işarettir. 

Ayrıca bkz: Akıl Hastanesi, Hemşire Görmek, Hasta / Hastalanmak / Hastalık

Rüyada hastaneyi güzel ve süslü görmek, halkın işinin yolunda olduğuna; hastaları iyi bir halde görmek, herkesin iyiliğine; hastaları ağır görmek, memleketin ve halkın sıkıntı içinde bulunduğuna delalet eder. 

İbn-i Kesir’e göre; rüyada hastane görmek, dünyada doğruluktan ayrıldığınıza delalet eder. Bir hastanede bir hastanızı ziyaret ettiğinizi görmek, bir ticari işiniz için bir büyüğünüzden akıl danışmanıza delalet eder. 

Rüyada hastaneden çıktığını görmek, işlerinizin düzeleceğine; hastaneye girdiğini görmek, bu rüyanın aksine yorumlanır.

Hastane

“Rüyada Hastane Görmek” üzerine 7 yorum

  1. Ben rüyamda hastanede birini gördüm ve o kişi benim akrabamdı. Yanlarında da babamı gördum.

  2. Hastaneye girdim bir daha çıkamadım. Beni orada hasta bakıcısı olarak bırakıp gittiler.

  3. Selam ben babamın beni hastaneye yatırmak istediğini gördüm. Babamı 21 yıl önce kaybettim ve bu rüyayı kadir gecesi gördüm…

    1. yaşantına dikkat etmelisin, burdaki mesaj çok acık islami değerlerine biraz daha gayret göstrmen islamdan uzaklaşmamalısın mesajı

  4. Arkadaşım bir hastane görmüş, ben vefat etmişim ve hastaneye benim adım verilmiş. Etrafta herkes de gülüyormuş.

  5. Ben rüyamda sayın Cumhurbaşkanını ve eşini gördüm. Cumhurbaşkanının kucağında bir çocuk yürüyordu. Bende geldim selam verdim bana adımı sordu söyledim ve sonra hatırladım dedi. Bana sen bana bir mektup yolladın değil mi dedi. Sonra çocuk kayıp oldu biz cumhurbaşkanı ile birlikte biraz yürüdük konuşarak ve eskinden asker olan arkadaşım geldi. Bir makineli tüfek getirdi bunları ben tamir ediyorum dedi cumhurbaşkanına oda silaha baktı nişan aldı ve ucumuz yürümeye başladık ve kuzey Kıbrıs’ta benim bildiğim bir yere vardık ve uyandım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir